Fiának akart fájdalmat okozni

Bosszúból itatta meg patkányméreggel az unokáit

Patkánymérget tett négy unokája teájába egy nagymama és maga is ivott egy csészényit az italból, azt akarta, hogy fia megtudja, milyen érzés igazán magányosnak lenni.

2012.10.24 13:29ma.hu

Öngyilkos akart lenni, de négy unokáját is magával akarta vinni a halálba egy kelet-indiai nagymama. A próbálkozás azonban szerencsére nem sikerült, mert a szomszédok rátaláltak a lakásban eszméletlenül fekvő családra és még időben kórházba kerültek mind az öten. A 67 éves asszony utóbb bevallotta, azért tervezte el ezt a szönyű tettét, mert a fiával már régen megromlott a viszonya és nem akarta, hogy a nő az ő családjával éljen. "Meg akarta ölni bosszúból a gyermekeit, hogy megmutassa neki, milyen érzés a magány" - idézte a rendőrségi szóvivő szavait az austriantimes.at című osztrák hírportál.

A nagyi patkánymérget tett a gyerekek teájába, majd maga is ivott egy csészével, hogy később elhiggyék, ő is öngyilkos akart lenni, bár neki ez a mennyiség biztosan nem lett volna halálos. Nem úgy a 9, 4 és 2 éves gyermeknek, valamint a 23 hónapos legkisebbnek, akik a szomszédoknak köszönhetően mindannyian túlélték a gyilkossági kísérletet.

A nagymama most minden eddiginél nagyobb magányra számíthat, ha börtönre ítélik őt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.