Nem tudta, hogy álmában miket művel

Alvatánc-videó tette híressé a holdkóros anyát

Nemcsak rajtakapta, de videóra is vette egy fiatalember, amint az anyja álmában "útra kelt", mi több: táncra penderült. A rögtönzött miniinterjúból az is kiderül, épp mit művel a táncoslábú nő.

2012.09.11 13:29ma.hu

Videóra vette anyja holdkóros táncát egy fiatal amerikai férfi, mi több, még ki is kérdezte a nyitott szemmel közlekedő nőt, aki teljes komolysággal válaszolgatott a feltett kérdésekre, mi több, láthatóan fel sem tűnt neki, hogy mennyire furcsa az egész helyzet. Mint kiderült, másnap még álom szintjén sem emlékezett a jelenetre, Nick Foti ugyanis lejátszotta a felvételt - és hogy ne csak az anyja nevessen rajta, a legnagyobb videómegosztóra is feltöltötte mind az éjszakai táncot, mind pedig az anya reakcióját.

Amikor a keringőzve közlekedő nőtől Nick megkérdezte, mit csinál, ő azt felelte: "Ez egy speciális kód." Aztán újra tett néhány lépést, majd megmagyarázta: "Megpróbáltam kinyitni a paradicsomketrecet." Ám hiába próbálkozott, a paradicsomketrec nem akart kinyílni, mire az anya nem rejtette véka alá a véleményét: "csomó mindent megpróbáltam, de nem lehet kinyitni, és ezért nagyon mérges vagyok" - mondta.

A másnapi lejátszás közben a New Jersey-ben élő nő elmagyarázta, hogy csak arra emlékszik, hogy álmában paradicsomot vagy cseresznyét szedett. Az alvatáncos videót egyébként több mint 1,2 millióan, a reakciót pedig 2,2 milliónál is többen nézték meg.

Nick Foti anyjának alvajárása

...és a reakció

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.