Izraelben

Internettel felszerelt szamarak várják a látogatókat a bibliai kalandparkban

Vezeték nélküli internet-hozzáférést biztosító szamarakon ülve merülhetnek el a hamisítatlan bibliai környezetben, illetve hangulatban egy izraeli park látogatói, akiknek ezentúl a különleges élmény során sem kell nélkülözniük kedvenc közösségi portáljaikat.

2012.08.25 11:54MTI

Az észak-izraeli Kfar Kedem nevű történelmi park látogatói bibliai kosztümöket és frizurákat magukra öltve szamaragolhatnak keresztül Galilea hegyein, egyedülálló bepillantást nyerve az ótestamentumi idők embereinek mindennapjaiba. Az állatok nyakára erősített routereknek köszönhetően a turistáknak immár az internetet sem kell nélkülözniük a kalandtúra során. 

A park menedzsere, Menachem Goldberg kijelentette: reméli, hogy a régi és az új "technológiák" ötvözése révén a fiatalabb nemzedék is élénkebben fog érdeklődni a régi galileai élet iránt, mivel a vezeték nélküli internet-hozzáférésnek hála azonnal megoszthatják élményeiket a barátaikkal. A "vezeték nélküli" szamarak alig egy hete üzemelnek a parkban, de már most hatalmas népszerűségnek örvendenek a látogatók körében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.