Túl nagy volt a lendület

Cseresznyemag-köpő versenyen zuhant ki az erkélyről

Már lábadozik az a férfi, akinek kis híján az életébe került a versenyszellem: egy jól sikerült házibuliban kizuhant az erkélyről, miközben épp cseresznyemagot köpködött.

2012.06.20 09:29ma.hu

Óriási szerencséje volt annak a 23 éves fiatal férfinek, aki az ausztriai Aschachban a barátaival tartott házibuli közben kirepült az erkélyről. A fiataloknak a buli hevében az az alapvetően nem túl veszélyes ötlete támadt, hogy cseresznyemagköpő versenyt rendeznek, a győztes természetesen az, akinek a magja a szájából a legmesszebbre repül.

Az egyik ifjonc azonban úgy akart még nagyobb lendületet adni a magnak, hogy nekifutásból indította volna el a lövedéket, ám végül nemcsak a "töltet" repült nagyot, hanem a kilövő is: öt métert zuhant, miután keresztülbucskázott az erkély korlátján.

Bár egy időre elveszítette az eszméletét, sérülései a kórház szerint nem életveszélyesek és már egész jól érzi magát. Arról nem számolt be az Austrian Times című hírhonlap, hogy végül ezzel a bravúros mutatványával megnyerte-e a köpőversenyt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.