A Deep Purple ex énekese hazánkban!

Glenn Hughes tisztán szereti a szexet

Glenn Hughes 17 évig volt alkohol és drogfüggő de szexfüggőséggel is kezelték. A káros szenvedélyektől olyan szinten kigyógyították, hogy ma már minden koncertszerződésében kiköti, hogy nem csak a környezetében tilos a dohányzás, hanem az egész koncertteremben is.

2008.05.12 12:40ma.hu

De azt sem felejti el közölni, hogy nem szereti az alkoholt fogyasztó embereket, így az is tilos! Így a május 22 - i magyarországi koncertje is a nullatolerancia jegyében fog telni - emiatt fő is a fejük a szervezőknek.

Hiszen egy jó hangulatú bulin az is legurít egy sört, aki egyébként nem szokott. De van egy jó hírünk is, főleg a hölgyeknek! A sármos előadót nem teljesen sikerült kigyógyítani szexfüggőségéből - amiért nem tudjuk, hogy sajnáljuk e vagy irigyeljük - de a mai napig imádja a hölgyeket!

Aki meg szeretné környékezni, annak van esélye, de előtte egy rágó azért nem árt!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.