Agyrázkódás gyanújával vitte a mentő a kórházba

Dráma: "Brutálisan összeverte Cristofel VV Veronikát"

Kapcsolatuk sosem volt békésnek nevezhető, de a temperamentumos érzelmek ezidáig legfeljebb a hangos veszekedésekben és a végletek közt mozgó "gyűlöllek és szeretlek" viszonyban teljesedtek ki. Most Cristofel átlépett egy határt.

Lebukás után megbocsátás: Veronika és Cristofel kibékültek képgaléria

2012.04.13 07:29ma.hu / RTL Klub

Döbbenetes hír rázta meg a bulvárvilágot csütörtök este: VV Veronikát mentő szállította kórházba agyrázkódással, miután párja, Cristofel a lány anyjának megfogalmazása szerint "brutálisan bántalmazta". A részletekről egyelőre az érintettek nem számoltak be, csupán a lány édesanyja mondta el röviden a Fókusznak adott telefonos interjújában, hogy mi történt, de hogy mi vezetett idáig, azt még nem lehet pontosan tudni.

Fotó: RTL Klub/Bársony Bence (A galériához KATT a képre!)

A hír az RTL Klub riportműsorának kezdete előtt néhány perccel futott be, az első hírek szerint a ValóVilág előző nyertesének szerelmeként ismertté vált, majd az 5. VV-be is bekerült Veronika kórházba került, a verés miatt eszméletét is elvesztette egy időre. Édesanyja szavai nyomán azonban döbbenetes történet rajzolódott ki, amely nem egyszerűen egy rosszul sikerült pofonról szólt - bár már ez is megbocsáthatatlan lenne -, hanem a fizikai sérülések mellett Veronikát rettenetes lelki megrázkódtatás is érte.

Mint kiderült, a temperamentumára mindig is büszke kubai macsó előbb ököllel ütötte Veronikát, az orrába vágott, majd miután a földre rántotta, ott meg is rugdosta. "Fojtogatta, és kést szegezett a torkának, és azt mondta: hogyha a rendőrségnek mer szólni, akkor kinyírja" - mesélte a zaklatott asszony, majd hozzátette, hogy Cris azzal adott nyomatékot fenyegetésének, hogy a lány kedvenc plüssállatát lefejezte.

A kórházba szállítás után CT- és röntgenvizsgálat alá vetették az áldozatot, jelenleg pedig megfigyelés alatt tartják, amire az agyrázkódás miatt mindenképp szükség lesz néhány napig. A fizikai sérüléseket Veronika vélhetően hamarosan ki fogja heverni, azt azonban nem lehet megjósolni sem, hogy a lelki traumát mikor fogja tudni feldolgozni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.