Kimenekítették a szülők a gyerekeket az oviból

Botrány az oviban: szexmodell vigyázott a gyerekekre

Óriási botrányt kavart a szülők körében, amikor kiderült, hogy a gyermekükre vigyázó óvónő szabadidejében erotikus képekhez áll modellt. Máris tucatnyi kicsit vettek ki az intézményből.

2012.03.21 15:29ma.hu

Tucatnyi szülő döntött úgy, hogy kiveszi a gyerekét az óvodából, miután kiderült, hogy az egyik óvónő szabadidejében erotikus fotókon pózol. Michela Roth most Olaszországban él, bár amerikai születésű, és mindig is büszke volt vonzó külsejére, ezért nem jelentett neki gondot, hogy fehérneműben álljon modellt az iskolaidő után.

A 38 éves híresség idomait viszont az anyukák kevésbé díjazták, mert úgy vélik, akár mostanában készültek a képek, akár még óvónői pályafutását megelőzően, a gyerekek mellett nincs keresnivalója egy ilyen "feslett erkölcsű" nőszemélynek.

Fotó: Facebook


Az apukák és az általános közvélemény persze másképp látja, sőt, sokan sóhajtottak fel: bárcsak nekik is ilyen nevelőjük lett volna, de az anyukákat ez a legkevésbé sem hatotta meg.

Az elnézőbbek egyébként azzal érvelnek, hogy mindaddig, míg Roth kisasszony jól végzi a munkáját és jól foglalkozik a gyerekekkel, addig senkinek semmi köze hozzá, mit csinál szabadidejében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.