Se füle, se élete

Bizarr: operatőr taposta agyon az "új Knut"-ot

Németország legújabb csillaga lehetett volna Knut, a jegesmedve, Paul a "jóspolip" és Heidi a kancsal oposszum után az a 17 napos "fülenincs" nyúl, amelyet épp bemutatkozása alkalmával halálra taposott egy figyelmetlen operatőr.

2012.03.15 12:42MTI

A Til névre keresztelt jószág vélhetően genetikai rendellenesség következtében jött a világra fülek nélkül. Nevét Til Schweiger színészről kapta, aki A fülenincs nyúl címmel forgatott nagy sikerű vígjátékot.

A szerencsétlen véget ért nyuszi a szászországi Limbach-Oberfrohna állatkertjének csillaga lehetett volna, ha nem tapossa halálra az operatőr, aki kamerájával hátrálva nem vette észre a csöpp példányt.

Til épp halála napján mutatkozott volna be a nagyközönségnek, így azonban csak posztumusz hírnévben lehet része.

Az operatőr a tragédia után csak annyit mondott, nem vette észre a nyuszit.

"Mindannyian sokkot kaptunk, alig tudjuk felfogni" - adott hangot gyászának Uwe Dempewolf, az állatkert igazgatója. Felidézte, az állat "keresztelőjét" épp a napokban tartották volna. Dempewolf még hozzáfűzte, Til nem szenvedett, "telibe találták".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.