Csak bugyi nélkül látszik a kis figura

Jól beterpesztett a tetovált lány

Trükkös tetoválást választott Tommie Jo, pontosabban nem is a tetoválás trükkös, hanem a helye: csak akkor látható, ha Tommie leveszi a bugyiját. Szerencsére erre nem kell sokat várni.

2012.03.14 19:29ma.hu

Úgy tartja a mondás: aki a virágot szereti, rossz ember nem lehet. Most mégis egy kicsit összezavarodtunk, hogy vajon szeressük-e Tommie Jo virágos melltartóját, vagy inkább mégse?

Szerethetjük, mert igen mutatós portékát csomagoltak bele, de ha a másik oldalt nézzük, akkor mégis az lenne a legjobb, ha nem lenne ott az a csomagolás, se virágos, se másmilyen.

Nagy mázli, hogy a jelek szerint ő se szereti rejtegetni a bájait, nemcsak melléről dobja le a virágokat, de azt is feltárja, hogy mi rejtőzik a szeméremdombja fölött. Persze nem túl magasan, mert amikor bugyi van rajta, már nem is látszik - ugye sejtik, hogy ha tudunk róla, akkor az a bugyi bizony leugrott?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.