Kiss Orsi versenybe száll a Glamour trófeájáért

Egyedül maradt a rádiós, de nem adja fel

A Glamour Women of the Year jelöltjei közé szavazták az olvasók Kiss Orsit, így a műsorvezetők kategóriájának egyedüli rádiósaként gyűjtheti a közönség voksait. A Class FM falain belül igazi otthonára talált és rendkívüli megtiszteltetésként élte meg a jelölést.

2012.02.17 08:29RedLemon

A műsorvezetők mezőnyében Kiss Orsi tévés kolléganőivel versenghet a győzelemért az idei Women of the Year választáson. A komoly jégkorcsolyás és táncos múlttal rendelkező Orsi már több mint 10 éve a médiában tevékenykedik.

A Class FM zenei műsorainak munkatársát azonban a tv képernyőn is viszontláthatjuk a Szerencseszombat című műsor háziasszonyaként.

Fotó: Class FM

Közhelynek hangozhat, de nem tudok mást mondani, mint azt, hogy nagyon megtisztelő. Több mint 10 éve dolgozom a médiában, de még nem kaptam ehhez hasonló jelölést” – nyilatkozza örömmel Kiss Orsi. - „Ugyanakkor reális vagyok, azt gondolom, nekem még sokat kell tanulnom és sokat le kell tennem az asztalra” – teszi hozzá kritikusan a műsorvezető, aki szabadidejében jógával, mozival, vagy éppen sütögetéssel ereszti ki a mindennapi gőzt.

Szerencsére nagyon elfoglalt vagyok, ha belefutok egy-egy műsorba, ami tetszik, leköt, azt megnézem. Alinda műsora kifejezetten ilyen. Azért azonban, hogy kritizáljak másokat, nem figyelek senkit. Vannak mentoraim, kiváló kollégáim, akikben megbízom, az ő véleményükre, tanácsaikra hallgatok, így próbálok fejlődni” – vélekedik Orsi kollégáiról, karrierjéről.

Vajon maga mögé utasítja az általa említett Veiszer Alindát, vagy éppen D. Tóth Krisztát? Márciusban fény derül rá, hogy Orsi lesz-e a Glamour legClassabbja. A jelöltekre március 12-ig lehet szavazni a www.glamouronline.hu oldalon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.