"Mindenki bulizni fog és jól érezzük magunkat"

ÖsszeEsküvők: Patkó Csenge nem lesz Baranyiné

Nem lesz Patkó Csengéből Baranyi Péterné, de az esküvő azért nem marad el: az ÖsszeEsküvők győztes menyasszonya hozzámegy szerelméhez, csak a nevét nem veszi fel.

Csenge és Peti a Mokkában, utoljára különállóként képgaléria

2012.02.10 10:29ma.hu / TV2

Minden készen áll a péntek délutáni esküvőre, bár van néhány olyan mozzanat, amiről még maguk az érintettek sem tudnak: ezek a TV2 és az esküvőszervező meglepetései. Patkó Csenge és Baranyi Péter, akik bő négy hónapja még azt sem tudták, hogy a másikuk a világon van - na jó, Peti talán hallott már az Első Emelet frontemberének, Kikinek a lányáról, de ennél többet már tényleg nem -, most pedig életük remélhetőleg egyik legszebb pillanatára készülnek.

A nagy nap előtt a Mokkában még utoljára jelentek meg menyasszonyként és vőlegényként, ahol Csenge elmondta, a szertartás utáni fogadás "bulizós" lesz, olyan vagány, amilyennek őt magát is megismerhették a tévénézők. Azt azonban, hogy ez pontosan mit jelent, csak később láthatják a rajongók, a csatorna ugyanis nem közvetíti élőben a ceremóniát.

Fotó: TV2 (A galériához KATT a képre!)


A kíváncsiság csillapítására azért mégis elárultak pár apróságot. Tudni lehet például, hogy Csengének bár nagyon tetszik a rövid szoknya, mégsem mini menyasszonyi ruhája lesz, és azt is bevallotta, hogy nem veszi fel Peti nevét semmilyen formában, továbbra is lánykori nevét viseli. Ez azért hangzik különösen meglepőnek, mert korábban, a játék ideje alatt többször hangoztatta, hogy Baranyi-Patkó Csengeként képzeli el a jövőjét.

Ráadásul ezzel a kijelentésével újabb támadási felületet nyitott az ellendrukkerek előtt, akik azonnal számos fórumon lecsaptak rá, mondván: ha igazán szerelmesek lennének egymásba, akkor nem is lehetne kérdés, hogy férjezett asszonyként Baranyi Péternének hívják. Az biztos, hogy nem ő lenne az első olyan feleség, aki megtartja eredeti nevét, az viszont a jövő titka, hogy igazuk lehet-e azoknak, akik úgy vélik, az egész esküvő és a közöttük lévő szerelem valójában csak színjáték és nem fog sokkal tovább tartani, mint amennyi idő alatt elosztják egymás között az ÖsszeEsküvőkért kapott nyereményt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.