Nem kedvesek az énekesnővel a gyerekek?!

Lola: "nem szeretek a gyerekekkel utazni"

Amióta a belvárosba költözött, kifejezetten megszerette a tömegközlekedést a népszerű énekesnő, ám nem titkolja, hogy a gyerekekkel gyakran kellemetlen tapasztalatai vannak.

2012.01.13 13:29ma.hu / TV2

Imádja a vezetést, és amióta megvan a jogosítványa, többnyire autóval megy fellépésekre, de Lola nem tagadja, hogy a belvárosban jobban szeret tömegközlekedni. "Ha messzebbre kell mennem, vagy sok cuccot kell magammal vinnem, akkor egész sokat szoktam vezetni, de amióta beköltöztem a belvárosba, azóta nagyon szeretem ezt a részt, mert minden egy-két megállóra van" - vallotta be az Aktívnak.


Persze nemcsak a nagyobb felkészülést igénylő fellépésekre, showműsorokra megy autóval, a villamost olyankor is elkerüli, amikor ismert barátaival közösen vág neki az éjszakának: könnyebb úgy az életük, ha a villamoson ülő rajongók helyett inkább egy taxit választanak. Nappal viszont kifejezetten élvezi a BKV-t.

Van azonban még egy időszak, amikor inkább elkerüli a villamost és a buszt, ez pedig a nap azon szakasza, amikor véget ér a tanítás. Olyankor ugyanis rengeteg gyerek lepi el a járatokat, és "az számomra halál, hogyha gyerekek vannak" - mondta az ifjú énekesnő. "Van, amikor kedvesek, de van, amikor nem annyira" - fogalmazta meg az ellenérzéseinek okát.

Még több hír Loláról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.