Gyorsan eltávolították a honlapról a hibát

Kínos baki: privát csevegés került a TV2 híradójába

Csak néhány órán keresztül volt látható az a kínos rész, amit a Tények informatikusa tévedésből felejtett az internetre feltöltött változatban, de ebből végre kiderült: mit csinálnak a híradósok a reklámszünetben.

2012.01.06 08:49ma.hu

Várkonyi Andreáról eddig is tudtuk, hogy nem kell a szomszédba mennie egy kis vagányságért, az azonban meredek beismerés volt, hogy tinilányként ő is gyakran "tujázott", azaz úgy utazott a villamoson, hogy csak kívülről kapaszkodott fel a járműre, a hátsó ütközőn állva és az ablaktörlőbe kapaszkodva. Ráadásul utóbbi néha még a kezében is maradt. De a legmeglepőbb, hogy ez a vallomás nem egy előre eltervezett interjú vagy más nyilatkozat kapcsán került a nagyközönség elé, hanem egy technikai baki miatt.

A TV2 informatikusa ugyanis nem a tényleges indulástól töltötte fel a csatorna honlapjára a szerda esti híradó felvételét, hanem annál több mint két és fél perccel korábbi időponttól. A Tények előtt még rendszeresen látható egy rövid reklámblokk, amikor a nézők megtudhatják, mit egyenek, hogy jobb legyen az emésztésük, vagy hogy melyik gyógyszer múlasztja el leghatékonyabban a kínzó fej- és hátfájást. Azt viszont eddig csak találgathattuk, hogy vajon eközben mit művelnek a stúdióban helyet foglaló, tájékoztatásra kész műsorvezetők.

Fotó: TV2


Most már nem kell tovább ötletelni, végre kiderült: beszélgetnek, de nem is akárhogyan. Nemcsak a véleményüket mondják el egy-egy hír kapcsán, de még egymást is rendesen ugratják, ahogyan ezt a csupán hangban jelenlévő csinos műsorvezető tette Azurák Csabával.

A hír a "tujázó" fiatalokról szólt, mire Andrea részletesen beszámolt kollégájának arról, hogy ő maga is gyakran vállalta eme veszélyes "kalandot". Hogy Azurák Csaba is ilyen vagány volt-e, nem derült ki, de az igen, hogy még ha akart, se tudott volna villamoson vigéckedni, ahol ugyanis ő felnőtt, ott nem volt villamos. "Látszik is rajtad" - jegyezte meg műsorvezetőtársa kajánul. Aztán mintha mi sem történt volna, Azurák felvette a hivatalos arcát és bejelentkezett, úgy, ahogyan azt már estéről estére megszokhattuk.

A kínos felvételt néhány óra elteltével eltávolították a TV2 honlapjáról, de nem a XXI. században élnénk, ha addigra nem került volna fel több oldalra is, megőrizve ezzel egy újabb gyöngyszemet az utókornak. Mert a hírolvasók is csak emberek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.