Nagyon félt a császármetszéstől a kismama

Megérkezett Judy kisbabája - Mitől különleges Maja szája?

December 29-e biztosan bekerült a Groovehouse énekesnőjének legszebb napjai közé, ekkor adott életet sok-sok nehézség és küzdelem után első gyermekének, Majának.

2012.01.04 11:29ma.hu / TV2

Még egy hét sem telt el azóta, hogy Judy világra hozta első kislányát, de máris arról álmodozik, hogy nem nyugszik, míg egy kistestvért - lehetőleg egy kisfiút - össze nem hoz férjével, Balázzsal a csöpp Majának.

A babát persze egyelőre még nem mutatták meg a nagyközönségnek, szeretnék az első napok varázslatát saját maguknak megőrizni, de még a kórházban fekve a Groovehouse énekesnője telefonon elárulta az Aktívnak, hogy az apróság pont úgy néz ki, mint amilyen az anyukája volt gyerekként: "picike kis haja van, barna, egyébként egy az egyben úgy néz ki, mint én picinek: kis szív alakú szája van, és hosszú kis körmei" - nevetett a sztár.

Csak az ujjait örökölhette az apukától, mert azok ugyancsak hosszúak, szemben Judy tömzsi kezével - mesélte a boldog kismama.

Igaz, a szüléstől rettenetesen félt, ráadásul nem is engedték, hogy természetes úton szüljön, mivel a terhessége alatt egy váratlan görcsroham után kiderült, hogy egy miómája is van, ami nem rosszindulatú, de komoly gondokat okozhatott volna. Ezért az orvosok végül a császármetszés mellett döntöttek és december 29-én, csütörtökön 11:35-kor segítették a világra a 3100 grammos és 55 centiméteres babát.

"Nagyon boldog vagyok és minden, minden szenvedést megért!" - lelkendezett az anyuka, aki már haza is térhetett az új családtaggal az otthonukba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.