Bátorságát bizonyította Nagy Sándor

A fellegekben járt a népszerű musicalszínész

Minden férfinek szüksége van néha egy nagy adag adrenalintöltetre - véli Nagy Sándor, a Madách Színház művésze, ennek örömére úgy döntött, ő motoros sárkányrepülővel turbózza fel az idegeit.

2011.12.09 16:29ma.hu/L.G.

A Madách Színház jeles tagjának soha nem elég az adrenalinból, úgy véli, a férfiaknak rendszeresen szükségük van egy nagyobb adagra belőle. Ezért aztán újra és újra próbára teszi bátorságát, legutóbb egy motoros sárkányrepülőre esett a választása, amivel a fellegek közé emelkedett.

Felszálláskor, leszálláskor és bevallom, útközben is izgultam egy kicsit, de éppen ez a jó az egészben! Ennek a szerkentyűnek tulajdonképpen nincsen oldala, olyan, mintha szabadon szállna az ember a magasban. Eleinte alig mertem oldalra tekintgetni, de a csodálatos táj látványa feledtette a félelmemet. A landolás is jól sikerült, csak sajnáltam, hogy véget ért a kaland” – lelkendezett Nagy Sándor, aki ki tudja, legközelebb miféle bátor tettre szánja el magát!

Fotó: Lintner Gabi


Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.