A pap marad, az apácát kirúgták

Megvan a ludas: a gyóntatópap csinálta fel az apácát

Többen is megerősítették, hogy az egyik gyóntatópappal alakult ki meghitt románca annak a román zárdafőnöknőnek, aki néhány napja két kislánynak adott életet. Terhességét végig titkolta.

2011.12.02 17:29ma.hu / manna.ro

A héten számoltunk be arról, hogy egy romániai zárdafőnöknő egy ikerpárnak adott életet, terhességét mindvégig titokban tartotta, a kórházba pedig civil ruhában vonult be, így eleinte még a személyzet sem sejtette, hogy valójában épp egy apácát császároznak. Csak akkor derült ki, hogy egyik menyasszonya felszarvazta Istent, amikor a nő közölte: hallani sem akar a kislányokról.

A megyei püspökség azonnal vizsgálatot indított, hogy kiderítse, ki űzött csúfot a "nagyfőnökből", és a jelek szerint nem is kellett sokáig keresgélniük, minden jel arra mutat, hogy a 40 éves Sebastiana Gatlan gyerekeinek Antoine Ciobanu gyóntatópap az apjuk.

Kapcsolatuk akkor kezdődött az Amara kolostorban, amikor Sebastianát a háztartás megszervezésére kérték fel. Az apáca hosszabb időt töltött a szerzetesek közt, állítólag csak akkor ment vissza eredeti otthonába, a Tariceni kolostorba, amikor felfedezte, hogy gyereket vár. Mindkét kolostor állandó lakói megerősítették, hogy valóban sok időt töltött együtt a pár.

Az ügy érdekessége, hogy mindezek ellenére csak az apácát zárták ki a rendből, igaz, ha lányai elérik a nagykorúságot, akkor visszamehet, a papot viszont meghagyták hivatalában. Úgy látszik, Isten csak a megcsalást nézi rossz szemmel, a csábító "harmadik" felet nem bünteti.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.