Bajnok faragta a csodás jégszobrokat

Galéria - Forró élvezetek a jéghideg szobrok közt? Igen!

Lánchíd az oroszlánnal, gitárok, Star Wars figurák, jégakvárium... - csak néhány darab abból az elképesztő kollekcióból, amiben egy-egy jeges ital szürcsölése közben gyönyörködhetünk.

Forró látvány a jégvilágban: minden csak fagyott víz! képgaléria

2011.11.28 13:29ma.hu/JT Press

"Jégből a falak, jégből a bútorok, jégből a szobrok, jégből a poharak" - szól az egyik legkülönlegesebb élményt nyújtó új fővárosi szórakozóhely szlogenje. A Jégbár elkészítéséhez közel 11 tonna jeget használtak fel, a szobrokat M. Tóth Zsolt aranyérmes nemzetközi jégszobrászbajnok faragta, hogy a látvánnyal tovább forrósítsa az egyébként állandó nulla fok alatti helyiségben tapasztalható élményt.

Fotó: JT Press (A galériához KATT a képre!)


A jégszobrokat nemcsak formájuk, hanem különleges megvilágításuk is különlegessé teszi. A vendégek többek közt megcsodálhatják a Lánchíd kicsinyített mását, természetesen a hídlábnál elhelyezkedő oroszlánszoborral együtt, ez önmagában két tonna jeget emésztett fel, de a "berendezés" között találhatunk gitárt, életnagyságú és a LucasFilm bizonyítványával igazolt élethű Han Solo-szobrot, sőt, még jégakváriumot és jégvirágokat is.

A jeges italokat a jégből készült pultnál lehet megrendelni, és természetesen a koktélok is igazi sarkvidéki hangulatot idéznek, például meg lehet kóstolni a Fagyos jéggolyóimat vagy a Globális felmelegedést, de az sem marad hoppon, aki kíváncsi a Télapó zúzmarás álmára vagy egy Eszkimó csókra vágyik.

A hideg ellen meleg ruha védi a betérőket, de csak korlátozott számban: egyszerre csak korlátozott számú vendég lehet jelen, nehogy forró leheletükkel felolvasszák a berendezést!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.