Fröccsivással dőlt el a verseny

Galéria - Zabaverseny a VV5-ben, főtt csirkelábbal és hagymával

Két csapatra osztották a villalakókat, a csapatok 3 fordulóban mérték össze... ezúttal az erejük helyett a gyomorkapacitásukat és persze a gusztusukra is szükség volt a nagy versenyben.

Torkos szerda, avagy A Nagy Zabálás képgaléria

2011.10.21 11:42ma.hu / RTL Klub

Torkos szerdát tartottak a ValóVilág lakói, három fordulóban kellett összemérniük gyomrukat - nemcsak kapacitásban, de abban is, hogy mit bírnak még el gusztussal.

Az első fordulóban különféle ételeket kellett "csatárláncban" egymás szájába adogatva eljuttatni az egyik asztalról a másikra, az ételek között keményre főtt tojás, főtt csirkeláb, félbevágott erős paprika, hámozott vöröshagyma, ruszli és büdös sajt volt, a pontot az i-re egy szelet jégkrémtorta tette fel, talán ezzel szenvedtek meg a játékosok a legjobban, hisz mire az sorra került, már jóformán csak folyni tudott.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence (A galériához KATT a képre!)


A második fordulóban a hét fős csapatoknak 40-40 darab krémessel kellett megbirkózniuk, amikor pedig ezen túljutottak, a harmadik fordulóban fröccsel kellett leöblíteniük a nagy lakomát. Attila megtalálta a tökéletes technikát, amivel ugyan a többi játékos étvágyát majdnem sikerült teljesen elvennie, de tény, hogy a saját szavai szerint moslék állagúra összegyúrt krémesek jobban csúsztak, mint azok, ahol a krém és a száraz tészta nem keveredett össze.

A győzelmet is ez hozta meg számára és csapattagjai számára, utóbbiak Kinga, Fecó, Gergő, Sehri, Dya és Eszter voltak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.