Édesszájúak a lányok, Kati mama sírva is fakadt

ÖsszeEsküvők: A legtöbb nő Csokit akarja

A beköltözés után még szinte be sem lakták a rezidenciákat a fiúk és a lányok, máris megvolt az első szívosztás, amelyen a fiatalok elmondták, kit találnak az első találkozás után a legszimpatikusabbnak.

2011.09.20 14:47ma.hu

Kicsordultak a könnyek az első szívosztó ceremónia után, ám nem a menyasszonyok éreztek csalódottságot vagy meghatottságot: az egyik anyósnál tört el a mécses, miután megtudta, hogy imádott kisfia a 12-ből mindössze egy szívmatricát kapott, azt is sajnálatból.

Miközben a fiúk csak egymás között beszélték ki a lányokkal kapcsolatos első tapasztalataikat és megérzéseiket, addig a lányoknak az anyósok figyelő tekintetétől kísérve kellett beszámolniuk az előző esti kerti parti eseményeiről, pontosabban arról, hogy ott ki melyik fiúval érezte magát a legjobban, kit tudna elképzelni hosszabb távon is maga mellett. Már ezen az estén megjelent néhány olyan páros, akiknél egyértelmű a kölcsönös szimpátia, ám volt egy fiú, aki egyrészt rossz nőre tett, másrészt meg szinte csak szánalomból kapott egy szívet Enikőtől, hogy ne maradjon üresen a képe - nagy bánatot okozva ezzel édesanyjának.

Fotó: ÖsszeEsküvők


Mariánról, az extrém külsejű fodrászról van szó, aki úgy gondolta, hogy az orosz származású, kétgyermekes Mása lenne számára az ideális feleség, az anyuka azonban inkább Ricsivel szeretné folytatni a megkezdett ismerkedést.

Ricsi szíve viszont foglalt, és viszonzásra is leltek az érzései Mónika részéről. A fiú egyébként bevallotta, hogy már a beköltözéskor felhívta édesanyja figyelmét, hogy ezzel a lánnyal próbáljon meg jóban lenni, mert tervei vannak vele.

Nem volt ennyire egyértelmű első ránézésre Csoki választása, aki a korábban látott fotók alapján még nem figyelt fel Diazra, ám a személyes találkozás felülírta a korábbi előítéleteket és Csoki megtudta, élőben sokkal szebb a lány. Választásában azért az is közrejátszott, hogy így kicsit idegesítheti az édesanyját - jegyezte meg nevetve. A félig indiai származású fiú anyja ugyanis alapvetően fekete hajú lányt képzelne el menyeként, Diaz viszont ennél szőkébb már nem is lehetne.

Csoki volt egyébként a legnépszerűbb a lányok között, Zsanika, Petra és Zsanett is az ő képére tette a szívét, de Petire is sokan hajtanak, Csillától és Csengétől is kapott egy-egy szívet. Neki viszont csak Alexa kell, és az érzés kölcsönös.

Ami Norbit illeti, ő Nikóval találta meg percek alatt a közös hangot, onnan kezdve egész este csak egymással beszélgettek, és hasonlóképp éreztek egymás iránt Renike és Szilo is - a fiúk tehát egy kivételével mintha sínen lennének, de nem tudni, mit hoz a jövő.

Vajon mindenki az elsőként választott párjával marad, vagy az anyósoknak sikerül beleszólniuk a választásba? És megtalálja-e a kölcsönös szerelmet Marci? Az ÖsszeEsküvőkből minden kiderül!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.