8 óra munka, 8 óra szórakozás - és hol a pihenés?

Cenzúra nélkül: Mélyvízben az Éden Hotel sztárjai!

Új valóságshow-t indít a Viasat3, amelyben ezúttal egy már jól bevált csapat próbálja felvenni a küzdelmet a mindennapokkal: a munka mellett a buli is kötelező, de vajon hogyan fogják bírni?

Éden után itt a valóság: indul az Aranypart! képgaléria

2011.08.22 10:39ma.hu

Augusztus 22-én, hétfőn - azaz ma este - indul útjára a Viasat3 legújabb reality show-ja, az Aranypart, amely ezúttal az egzotikus tengeri szigetek helyett egy hazai helyen játszódik, de a játékosoknak amúgy sem sok idejük lenne a kilátásban és a tengerpartban gyönyörködni.

Ahhoz viszont kétség nem férhet, hogy Siófokon is kiváló adottságok vannak egy pezsgő valóságshow-hoz: van víz, van napfény, és persze buli, buli, buli minden mennyiségben! Vagy mégse?

A kilenc fiatalnak - négyüket már ismerjük az Éden Hotelből, öten pedig új szereplők lesznek - ezúttal nem kell intrikákkal, taktikázásokkal, esetleg kiszavazásokkal küzdeniük, viszont a mindennapok annál inkább próbára teszik őket. Niki, Szandra, István és Levi, no meg a hozzájuk csatlakozó öt "újonc", Ada, Beki és Meli, valamint Gábor és Ádám éjszakáit ugyan a szórakozás teszi ki, de másnap reggel mindannyiuknak időben meg kell jelennie a munkahelyén, és a keresett pénzt úgy kell beosztaniuk, hogy ne csak a bulira, de a mindennapi ételekre, italokra is jusson.

A szereplők (Fotó: Viasat3 - A galériához KATT a képre!)


Félni tehát csak attól kell, hogy valaki nem felel meg a szigorú házirendnek vagy nem tudja betartani a munkakövetelményeket, de ez is elég izgalmat hozhat, még kiszavazás és egyéb trükkök nélkül is.

Az a bizonyos munkahely egyébként a szereplők házával szemben található, egy 50-es években ragadt bisztróban kell helytállniuk, de ez nem mindenkinek tetszik: Szandra már az első nap úgy döntött, ha dolgozni kell, inkább hazamegy.

Bár a forgatások már néhány hete megkezdődtek, a képernyők előtt csak hétfő estétől lehet látni a kilenc fiatal kalandjait, pontosabban Szandra gyors távozásával már csak nyolcukét.

És hogy mi a tétje a hétfőtől csütörtökig esténként 21.25-kor jelentkező sorozatnak? Erre egyetlen szó is elég: a túlélés. Az biztos, hogy a többségében könnyű élethez szokott fiatalokra számos konfliktus vár úgy a munkahelyen, mint a "8 óra munka, 8 óra szórakozás - de mikor pihenünk?" dilemma közepette!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.