Nem akar terhesen vetkőzni a playmate

Szexi képek: Dundika megkérné az árát

Dundika nem akar beállni azok a hírességek közé, akik meztelenül fotóztatják magukat terhességük idején, bár egy szemtelenül magas összegért elgondolkozna az ajánlaton.

Izzasztó képekben a dögös Dundika! képgaléria

2011.08.15 08:29ma.hu

Dundikát már sokszor, sokféleképp fotózták ruha nélkül, ám most úgy tűnik, akadt egy tabu az ő pályafutásában is: terhesen nem hajlandó ledobni a textilt, vagy legalábbis vastagon megkérné az árát egy pocakos sorozatnak. Ráadásul akkor se vetkőzne neki teljesen, a szakmai előéletet félretéve úgy véli, a túlzott meztelenkedés nem az ő világa, pláne nem ebben az időszakban.

Dundika itt még bátran vetkőzött (Fotó: dundika.hu - A galériához KATT a képre!)

"Volt már tárgyalás az ügyben, de nem mindenáron fogom vállalni - bár megkérhetem az árát" - vallotta be az Új Ásznak.

Az pedig már végképp a jövő zenéje, hogy a szülést követően mikor áll újra kamera elé, mivel elsőként még egy mellplasztika is vár rá a szoptatás okozta változások miatt. A szilikon ugyanis nem befolyásolja azt a természetes változást, amelynek következtében a mell zsírállománya a terhesség alatt megnő, vagyis amikor a szoptatást abbahagyja, a melle is óhatatlanul meg fog ereszkedni.

"A plasztikai sebészem felhívta rá a figyelmem, hogy valószínűleg újra meg kell majd csináltatnom, mert annyira nagy lesz" - árulta el Majka kedvese a bulvárlapnak.

Még több hír Dundikáról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.