Csak úgy repkedtek a pofonok a két nő közt

Videó: Kifutón verekedtek össze a modellek

Kis híján botrányba fulladt egy oroszországi divatbemutató, ahol két modell az utolsó levonulásnál váratlanul egymásnak esett, és csak a többi szépség tudta őket szétválasztani.

2011.07.11 17:29ma.hu / manna.ro

Szerencséje volt a két modellnek: mindössze szóbeli figyelmeztetést kaptak a szervezőktől, miután kis híján teljesen tönkretettek egy divatbemutatót Oroszországban. Az utolsó vonuláskor az amúgy is szűk kifutón az egyik modell meglökte a másikat, bár a videóból az nem derül ki, hogy mennyi volt ebben a szándékosság.

Az viszont egyértelmű, hogy a következő pillanatban már repült is a pofon, és a többi szépségnek kellett közbelépnie, hogy szétválasszák a verekedőket. A voronyezsi bemutató után a szervezést végző ügynökség úgy nyilatkozott, az öltözőben a lányok végül békét kötöttek.

Az orosz divatbemutatók viszont mostanában kezdenek egyre inkább valamiféle akciófilmre hasonlítani, nem ez volt az első alkalom, hogy a kifutókon pofozkodott össze két vagy több szépség. Van, aki viszont még ennél is továbbmegy: nemrég a Miss Oroszország címet viselő Anna Malova egyenesen a rendőrséggel "kapott hajba", igaz, ott nem osztott senki pofonokat, viszont könnyen lehet, hogy hét évre is bezárják az ifjú hölgyet.

Azzal húzta ki a gyufát, hogy a saját pszichiáterétől ellopott néhány receptet, hogy gyógyszerekhez jusson. 44 vádpontot hoztak fel ellene, és ha a bíróság bűnösnek kiáltja ki, akkor jó időre elbúcsúzhat a csillogó világtól, de még a napfénytől is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.