Baráti gesztusnak szánta a névadást

Stohl Andrásról nevezte el fiát a Jóban Rosszban színésze

Támogatásáról akarta biztosítani kollégáját Szikszai Rémusz, ezért adta újszülött fiának második keresztnévként az András nevet - most pedig magyarázkodni kényszerül az őt támadókkal szemben.

2011.07.07 16:29ma.hu

Nem a nyilvánosságnak szánta, mégis hír lett belőle: Szikszai Rémusz, a Jóban Rosszban rosszfiújának megformálója nemrég született kisfiának az András nevet adta második keresztnévként, mégpedig bevallottan azért, hogy kifejezze tiszteletét Stohl Andrásnak.

Szikszai Gáspár András a színész harmadik gyermekeként jött a világra azon a napon, amikor Stohl a másodfokú bírósági tárgyaláson várta, hogy kiszabják a neki szánt büntetést. Bár ez elmaradt, a TV2 sorozatának Várnagy Elődje előző nap megígérte, hogy ezzel a gesztussal drukkol neki az enyhébb ítéletért.

Szikszai Rémusz a fiával (Fotó: TV2)


"Barátok vagyunk, és amúgy is elnevezhettem volna Andrásnak, de arra gondoltam, jólesik neki" - magyarázta döntését Szikszai a Mokkában Vujity Tvrtkónak.

"Tudjuk, hogy hibát követett el, de azt éreztük, a közeli barátai feltétlenül, hogy nagyon-nagyon súlyos büntetés az, amit rá mérnének. És én mondtam neki előző nap, hogy ha 21-én szülünk, és hamarabb, mint ahogy ítélet születik, akkor mindenképp Gáspár András lesz, mert én nem tudok ott lenni a tárgyaláson, viszont ez az egyetlen dolog, amivel imádkozni tudok a Jóistenhez." - mesélte a színész egy nappal korábban az Aktívban.

Azt persze mindenki tudja, hogy ez a tény a bíróságot nem fogja befolyásolni, de az biztos, hogy Stohl András nagyon örült a baráti gesztusnak.

Még több hír Stohl Andrással kapcsolatban

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.