Remekül helytállt

"P@cse" volt a rendőrnőnek a nyári fesztiválon

Lopott női rendőrruhában lógott be egy férfi egy zenei fesztiválra Nagy-Britanniában, mert már nem kapott jegyet, de nem hozott szégyent a mundér becsületére: remekül helytállt rendőrként.

2011.06.29 12:14MTI

Daniel Tredinnick a Wight szigeten feltört egy rendőrautót és abból emelt el egy rendőrruhát. Bár az uniformis női volt, nem szoknyás aljú, így külcsínre nem szúrt - azonnal - szemet. A férfinak sikerült gond nélkül bejutnia, és nemcsak a biztonsági őrök nézték rendőrnek, hanem a közönség is.

A csaló és tolvaj pandúr ennek megfelelően viselkedett: szétválasztott verekedőket, segített megtalálni egy eltűnt nőt és kedélyesen elcsevegett valódi "kollégáival".

Két és fél órán át bolondított mindenkit, mígnem egy éles szemű biztonsági őrnek feltűnt, hogy a rendőr nem visel nyakkendőt és sapkája sincs, ezért igazoltatta, amivel azután véget ért a "pünkösdi rendőrség".

A bíróságon Tredinnick ügyvédje azzal érvelt, hogy a vádlott sokkal több hasznot hajtott, mint amennyi kárt okozott. A férfi végül megúszta 16 heti felfüggesztett börtönnel - adta hírül a brit Metro újság.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.