"Sosem jó szakítani"

Liptai Claudia elbúcsúzott - vajon mennyi időre?

Utoljára ébresztette a tv2 nézőit Liptai Claudia, és bizony az utolsó napot sűrűn megkönnyezte a vörös démon. A Mokkában már a beköszönéskor eltört a mécses, és az idő múlása nem sokat javított a helyzeten.

2011.06.24 13:29ma.hu

A leghosszabb napon, június 24-én utoljára köszöntötte Liptai Claudia a tv2 nézőit, ám már az első pillanatok is könnyekbe fulladtak, Kárász Róbertnek kellett kisegítenie a meghatottságtól zavarba jött műsorvezetőt.

A pityergéseknek azonban ezzel még korántsem volt vége, mivel Claudia bevallotta, hogy 7 év után nehéz szakítani. Ráadásul ő már jóval a Mokka előtt a tv2 csapatát erősítette, úgyhogy egy olyan műsortól búcsúzik most, amelynek már a születésénél is jelen lehetett.

A búcsú percei (Fotó: tv2)


A pénteki reggeli műsor végül ilyen szentimentális hangulatban zajlott az utolsó percekig, amikor ténylegesen sor került a búcsúzásra is. Kárász Robi eddig nem látott oldaláról mutatkozott be: saját maga által előadott gitárkísérettel énekelte el a tavalyi Megasztár búcsúdalát, amelyen a vörös démon sírva nevetett.

Ahogyan viszont számítani lehetett rá, arról továbbra se derült ki semmi konkrétum, hogy mi lesz a műsorvezetővel a jövőben. Az biztos, hogy színésznőként még egy darabig számítanak rá a Jóban Rosszban sorozatban, de különös, hogy a szerda esti megapartin, ahol bejelentették a 6. Megasztár indulását, Claudia nem jelent meg.

Ráadásul a csatorna is erősen titkolózik azzal kapcsolatban, hogy a már biztos Till Attila mellett ki lesz az énekes tehetségkutató másik műsorvezetője - az eddigi 5 szériát Claudiával közösen csinálták.

Így hát nemcsak a nagy bejelentés maradt el a fogadáson, de a műsorvezető távolmaradása is egészen más színezetet kap. Néhányan már azt is felvetették, hogy Claudiától végleg meg kíván szabadulni a csatorna, amit az illetékesek egyelőre cáfolnak, de a jelek mégis arrafelé mutatnak.

Még több hír Liptai Claudiáról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.