Átfestették a kutyát, hogy ne derüljön ki a lopás

Fotó: freedigitalphotos.net/Grant Cochrane

Még hálaadáskor veszett el a vörösesbarna, fehér foltos pitbull, de hiába próbálták megtalálni, sehol nem akadtak a nyomára. Nem csoda: a tolvajok feketére festették a szőrét.

Hétmillió euróért kínálják a bukott kínai pártvezér villáját

Csaknem hétmillió euróért (2,2 milliárd forintért) kínálják eladásra az egykor Kína lehetséges következő elnökei között emlegetett, de korrupció miatt bebörtönzött Po Hszi-laj volt csungkingi pártvezér franciaországi villáját.

Itt repül a, itt repül a... rakodómunkás! + VIDEÓ

Ha netán rakodómunkásnak állna valaki, egy jótanácsot fogadjon meg tőlünk: mindig ellenőrizze, a teherautó platója odaér-e a rámpához, ellenkező esetben úgy járhat, mint ez a férfi a videón.

Megható mentőakció: áramütötte majmot ment a társa

Megható küzdelemnek lehettek szemtanúi egy indiai vasútállomáson várakozó utasok, amikor a magasfeszültségű vezetékeken ugráló majmok egyikét megcsapta az áram és félholtan zuhant a sínek közé.

hirdetés

Elton John "oltár elé" állhatott azonos nemű szerelmével

Hivatalosan is egybekelt vasárnap Sir Elton John és a vele több mint két évtizede együtt élő partnere, David Furnish brit-kanadai filmproducer.

X-Faktor - Egy kicsi lány nagy napja: Tóth Andi vitte a 25 milliót

A verseny feszültségének már nyoma sem volt, még az eredményhirdetést is mosolyogva, könnyed hangulatban várta a két lány, így a 2014-es X-Faktor döntőjéről elmondható, hogy igazi jutalomjáték volt mindenki számára.

X-Faktor: A finálé - Percről percre

Fotó: RTL Klub/Kovács Tamás

Bő három hónapnyi izgalom után végre eljött az utolsó felvonás ideje, kiderült, hogy a fináléba jutott versenyzők közül az idei Év Hangja Tóth Andi lett, Horányi Juli a második helyen végzett, míg Benji az Év Férfihangja lett.

X-Faktor percről percre - kövesse velünk élőben!

Kezdetét vette a 2014-es X-Faktor utolsó felvonása, aminek legfőbb jele, hogy már kora délutántól izgalmas és emlékezetes pillanatokat, illetve sosem tudott titkokat idézhetünk fel a tévén keresztül.

Nem fizeti az adót? Elkobozzák a macskáját!

freedigitalphotos.net/adamr

Az orosz behajtók sajátos módszerekkel bírják rá az adósokat a törlesztésre.

Dráma az X-Faktor finálé-hétvégéjén: Alföldi Róbert összeomlott

Alföldi Róbert pár perc alatt éveket öregedett, amikor kiderült, hogy a két megmaradt mentoráltja közül Nagy Ricsinek szavaztak kevesebb bizalmat a nézők - erre a fordulatra senki sem számított.

Nem baj, ha nincs hó, így is megépítették a hóembert a sztárok

Az ország legnagyobb építőkockákból készülő hóemberének építésébe kezdett bele a héten egy maroknyi híresség, de a folytatásba a következő hetekben még bárki becsatlakozhat!

Még mindig van hova fokozni: Reszkessetek betörők!

Egy klasszikussá nemesedett idézet ("Tartsd meg az aprót, te mocskos állat!") és egy film, ami olyannyira népszerű, hogy mozgalom indult érte. És igen, idén karácsonykor is megnézhetjük mindhárom részét.

Mi is leteszteltük: jó helyre kerültek a high-tech szabadulószoba tárgyai

Egy hónapig a szórakozásé volt a főszerep, de aztán elbúcsúzott a nagyközönségtől a különleges, high-tech szabadulószoba. A benne használt kütyük most krízisbe került családok életét könnyítik meg.

Ökumenikus ördögűzés - versengenek a megszállott egyiptomiakért

A több ezer férőhelyes szentély padsoraiban tolongó emberek között feltűnően sok a muzulmán, akiket elsősorban fejkendős asszonyaikról lehet felismerni.

Eltévesztette az ajtót, lelőtték a részeget

Fotó: freedigitalphotos.net/Gualberto107

Az alkohol öl, butít és nyomorba dönt. És az alkoholistáknak nagyon jók az őrangyalai. Nos, ez utóbbinak köszönheti egy részeg, hogy az alkohol mégsem okozta a halálát, bár nem sok hiányzott hozzá.

Kutya lőtte meg vadászpuskával a férfit

Szerencsére könnyebb sérülésekkel megúszta a férfi a balesetet, amelynek során egy kutya lőtte őt meg vadászpuskával - na persze nem úgy, hogy vállához emelte a fegyvert és célzott...

Farkasok veszik át a házőrzők helyét kazahsztáni falvakban

freedigitalphotos.net/James Barker

"Egy farkaskölyköt már 500 dollárért (130 ezer forintért) lehet venni és a vadászok meg vannak győződve arról, hogy ha jól bánnak vele, a vadállat megszelídíthető."

Kreatív: dróton fennakadt fenyőt díszítettek fel a városlakók

A viharkárok sem vették kedvüket egy amerikai sziget lakóinak, akik igen kreatívan bizonyították be, hogy a karácsony még a katasztrófa árnyékában sem feledhető.

Kisgyerekké változott Epres Panni a játéksarokban

Fotó: Redlemon

Epres Panni játékfakanalat és színes ceruzákat ragadott, hogy apró csöppségek társaságban tesztelje egy belvárosi olasz étterem gyermeksarkát. Az eredménnyel láthatóan elégedett volt.

Ők izgulhatnak a hetedik Women of the Year gálájáig: megvannak a jelöltek!

A bűvös hetedik év a Women of the Year életében is karnyújtásnyi közelségbe került, hiszen 2009 óta dönthetnek az olvasók arról, hogy kik legyenek az év legjobb női - és az év legsármosabb férfija.

Női fehérneműben járkál az utcán - halott feleségére emlékszik így

Fotó: freedigitalphotos.net/adamr

Orgonaszínű leggingsben, almákkal kitömött, a pólón kívül viselt rózsaszín melltartóban és magassarkú cipőben grasszál egy férfi Kínában - állítólag a halott felesége így élőbbnek tűnik a számára.

Lilu: "A kisfiam még hisz a Jézuskában"

A karácsony a családról, az együtt töltött felhőtlen és meghitt pillanatokról szól - nincs ez máshogy Liluéknál sem, ilyenkor náluk is gyerekzsivajtól hangos a ház. De van, amire a nagy rohanás közben nehezen jut idő.

A legszomorúbb kutya: már a farokcsóválásra se emlékszik

Fotó: YouTube

Gizmo alighanem jogosan érdemelte ki a legszomorúbb brit eb címet, ráadásul ördögi körbe került, ahonnan nem könnyű kikerülnie: annyira össze van törve a szíve, hogy már a farkát se tudja csóválni.

"Megvakították" a szem nélküli kisfiút

Kevés gyereknek lenne büntetés, ha egy hétig egy uszodai szivacshengerrel a kezében kellene járkálnia, egy vak kisfiú számára azonban ez olyan, mintha egy látónak bekötnék a szemét.

Hátba lőtték a vadászt, mert nagyon csúszott a sár

Fotó: freedigitalphotos.net/vectorolie

Fácánvadászatra indult négy jóbarát, de egyikük számára tragédiával végződött a kaland, miután a társaság egyik tagja egy fatális véletlen miatt hátba lőtte őt egy 12-es kaliberű söréttel.

Holtan találták a kocsijában a 9 hónapos terhes nőt

December 6-án jelentették az eltűnését, azóta keresték a 9 hónapos terhes nőt, akire most holtan találtak rá a saját autójában ülve egy parkolóban. A rendőrség nem árulta el a halál okát.

43 év késéssel adta vissza a könyvtárnak a szobrot

Fotó: freedigitalphotos.net/criminalatt - ma.hu

43 évvel ezelőtt még gyermekként kérte kölcsön a helyi könyvtárból az egyik szobrot egy kisfiú, aztán annyira megszokta, hogy vele van, hogy egészen mostanáig nem is jutott eszébe visszaadni.

Keleti Andi és lányai almatortával várják a karácsonyt

Illatos almatorta, szegfűszeggombos hóember és csilingelő karácsonyfadíszek - Keleti Andi és gyermekei így készülnek a közelgő ünnepekre. Most nekünk is megmutatták, hogyan sütnek közösen.

Stevie Wonder kilencedszer is apa lett

Fotó: Wikipédia

Megszületett Stevie Wonder kilencedik gyermeke. A Nia névre keresztelt kislány a 64 éves énekes második gyermeke élettársától, Tomeeka Robyn Bracy-től.

Megvan az öt jelölt - ki lesz a Rising Star vigaszágasa?

Szerda délig lehetett szavazni, ki legyen az az öt esélyes versenyző, aki vigaszágon visszajuthat a Rising Star élő show-iba, egy héttel azután, hogy az első TOP12-es versenyző már ki is esett.

Halál vár a kutyára, mert elhunyt gazdája így kívánta

Egyelőre még él és virul a németjuhász, de egy éve nem dőlt el, elaltatják-e vagy inkább állatmenhelyre küldik, miután tavaly novemberben elhunyt a gazdája és kutyáját is maga mellett szeretné tudni.

Senki sem érti: titokzatos négyzet alakú tűz jelent meg a kanapén

Egyelőre csak találgatások vannak annak a tűznek az okáról, ami egy kora reggeli órában jelent meg egy még zárva lévő ingatlanügynökség egyik kanapéján: nemcsak a meggyulladása rejtély, hanem az alakja is.

Több mint 16 ezer fontot gyűlt össze egy "hajléktalan hős" számára

freedigitalphotos.net/adamr

Miután elvesztette bankkártyáját a diáklány, egy hajléktalan férfi ragaszkodott ahhoz, hogy az összes pénzét odaadhassa neki taxira. A fiatal nem volt hálátlan...

Ez kemény lehetett: repülő szarvassal találkozott a biciklis

A szarvas állapotáról semmit nem tud, de a biciklisnek igen nagy szerencsére volt szüksége, hogy túlélje a találkozást, ami egy lejtős részen lefelé gurulva történt.

Ágyhoz láncolta a kisfiát - most őt bilincselik meg, 30 napra

Fotó: freedigitalphotos.net/David Castillo Dominici

Állítása szerint nem tudott felügyeletet szerezni a 7 éves kisfia mellé, míg dolgozni ment, ezért úgy oldotta meg a kérdést, hogy egy hosszabb lánccal az ágyhoz rögzítette a gyermeket több órára.

Jégre vitte szerelmét Muri Enikő

Egy nemrég elkészüült online felmérés szerint a fiatalok a téli időszakban szívesen szerveznek akár első, akár sokadik randit a jégre, egy kis korizás mindig felforrósítja a hangulatot.

Így engednek szabadon egy mérgezésből felgyógyult parlagi sast - fotók!

MTI Fotó: Kovács Attila

A mérgezésből felgyógyult parlagi sast a megtalálási helyéhez közel, a Békés megyei Újkígyós környékén engedik szabadon.

100 dollárosokat osztogatott egy titokzatos férfi

Senki sem tudja, ki ő és miért osztott szét összesen 2300 dollárt egy kávéház dolgozói közt, csak annyit tudnak róla, hogy cowboykalapot viselt és szó nélkül ajándékozta meg az alkalmazottakat.

Béna a keze, mégis fegyverbirtoklásért csukták le

Fotó: freedigitalphotos.net/Naypong

Négy hónapja előzetes letartóztatásban ül egy férfi, akit még ügyvédje sem tud felmentetni, hiába nyilvánvaló, hogy a vádlott meg sem tudja mozdítani a kezét egy gerincsérülés miatt.

Azon se lepődtek volna meg, ha egy hullát is találnak

Elképesztő látvány fogadta a rendőröket, akiket az ocsmány bűzre panaszkodó szomszédok hívtak ki egy lakáshoz - egy darabig azt hitték, a tulajdonos is valahol ott bomladozik.

Elsikkasztották a pénzt, a hullák meg csak bomlottak...

Fotó: freedigitalphotos.net/topstep07

Két éve vitette el az apja holttestét egy nő, de csak most sikerült hozzájutnia a hamvaihoz, mert annak idején a temetkezési vállalkozó rossz családnak adta át. És ő még jól is járt, mert legalább megvolt a hamvasztás...

Összefogásra biztat Iszak Eszti

A szeretet ünnepéhez közeledve a magyar zenecsatorna idén is kiveszi részét a jótékonyságból, a rászorulókat pedig nemcsak a műsorvezetők, de számos ismert sztár is megajándékozza.

Fellibbent a fátyol a Rising Star titkáról: így született a "varázslat"

Fotó: TV2

Napok óta folytak a találgatások, vajon hogyan készülhetett a Rising Star első döntős show-jának nyitójelenete, ahol az énekesek egy üres ajtó mögül léptek be a színpadra. Most kiderült, íme!

Gazdag "Mikulások" fizetik a szűkölködő családok játékszámláit

Új karácsonyi hagyomány terjed az Egyesült Államokban: tehetős "Mikulások" kifizetik a szűkölködő családok játékbolti számláit. A Toys R Us játékáruház-lánc massachusettsi boltjaiban anonim adományozók rendeztek olyan számlákat, amelyeket a karácsonyra megrendelt játékokért kellett volna a vásárlóknak apránként kifizetni.

Megzsarolni a Fogtündért?! Nem viccelt a kiscsaj!

Fotó: freedigitalphotos.net/Salvatore Vuono

Kemény hangú levelet írt a Fogtündérnek egy 9 éves kislány, akiről két alkalommal is megfeledkezett a mesebeli - bár az ő számára nagyon is valóságosnak vélt - figura.

Nagyon belelendültek az adományozásba: mentek a hamvak is...

Annyira belelendült a jótékonysági adományozásba egy indianai család, hogy azt a dobozt is berakták a holmik közé, amelyben az elhunyt rokonuk hamvai voltak. Az alapítványnál derült ki a tévedés.

"Nem eszem semmit, de úgy érzem, tele van a gyomrom..."

Sebészfogót találtak egy páciensben közel 13 évvel az operációja után Kazahsztánban. A férfi étvágytalanság miatt fordult újra az orvosokhoz.

Több gyereket is megevett a világ legidősebb krokodilja

Több gyereket is megevett hajdan a világ legidősebb ismert, fogságban tartott krokodilja, amely kedden ünnepelte 114. születésnapját egy dél-afrikai vadasparkban.

30 éves rejtély oldódott meg: nagyra nőtt macska riogatta az embereket

Fotó: freedigitalphotos.net/sippakorn

30 évvel ezelőtt egy titokzatos fenevad kezdte lemészárolni a környékbeli állatokat, ám az angliai Cornwall lakói sosem látták az elkövetőt, csak villanásokra - így szépen dagadt a legenda.

Még a vécére is követték: gyémántot nyelt a tolvaj

A rendőrök árgus szemekkel vizslatták a férfit még vécézés közben is, miután azzal a váddal tartóztatták le, hogy egy ékszerbolt kirablása közben lenyelt egy gyémántot.

Folyékony nikotin okozta az egyéves fiúcska halálát

Fotó: freedigitalphotos.net/patrisyu

Folyékony nikotin okozta egy egyéves kisfiú halálát, olyan anyag, amit az e-cigik patronja tartalmaz. Az eszköz kritizálói szerint ezeknek a csomagolása egyáltalán nem gyermekbiztos.

Ennyire hülyék?! 10 Darwin-díjasból 9 férfi!

Amióta az emberiség lejött a fáról, alighanem azóta létezik a versenyzés, hogy vajon melyik nemnek van több esze. Nos, ha az ostoba, Darwin-díjat kiérdemelt haláleseteket nézzük, a férfiak állnak vesztésre.

Lánykérésnek indult, katasztrófa lett belőle

Fotó: freedigitalphotos.net/patrisyu

Darut bérelt a hősszerelmes ifjú, hogy annak a segítségével tegye romantikussá a lánykérést, ám még mielőtt feltehette volna a nagy kérdést, a dolgok eléggé rosszra fordultak.

Tinédzsert ölt egy cápa az ausztráliai Port Douglas közelében

A 18 éves Daniel Smith a Rudder-korallzátony közelében úszott az óceánban, amikor megtámadta egy cápa. Az áldozatot a támadás után a helyszínen lévő barátai elsősegélyben részesítették és megpróbálták újraéleszteni.

Beyoncéval pizsamapartiznak a Mirigyek!

Fotó: Redlemon

A mirigyesek megint megőrültek: ezúttal egy karácsonyi pizsamapartival örvendeztetik meg rajongóikat, nem kisebb sztárral kiegészülve, mint Beyonce, akinek 7/11 című dalát dolgozták át egy "kicsit".

12 éve egy ollóval a hasában élt

Egy sebészeti beavatkozás végén a férfi hasában felejtettek egy ollót, de több mint egy évtizeden át senki nem jött rá, mi okozza a beteg panaszait: minden egyes evés után kínok gyötörték.

18 éve végezték ki - most derült ki az ártatlansága

A férfit 1996 áprilisában fogták el, és azzal vádolták, hogy egy nőt megerőszakolt, majd megölt egy nyilvános vécében.

Rising Star: Heiser Ádámnak nagyon lent maradt...

Napok óta mindenki azt találgatta - és a szemfülesebbek könnyedén kitalálhatták -, mi lehet az a váratlan meglepetés, amit a Rising Star első döntős fordulójában bejelentenek. Ám közben valaki ki is esett.

Ilyen még nem volt: magyar lány a világ második legszebbje!

Második helyezést ért el Kulcsár Edina a Miss World 2014 londoni döntőjében, Miss Dél-Afrika, a 21 éves Rolene Strauss nyerte el a Miss World 2014 címet a szépségversenyen.

Sokan vásárolnak szeretőjüknek titkos telefont

freedigitalphotos/stuart miles

Korábban csak katonai célokra használhatták azt magyar találmányt, amely lehallgathatatlanná teszi a beszélgetéseket. Idén már a civileknek is lehetővé tették ennek megvásárlását.

X-Faktor - Tóth Gabi csapat nélkül megy a fináléba

Két hete még két együttessel menetelt a siker felé Tóth Gabi, a finálé hétvégéjének mégis egyedül vág neki, miután a közönség szavazatai alapján a Tha Shudras is kiesett a versenyből.

Az év szava a Lichtgrenze - Németországban

Fotó: FB/Lichtgrenze

A berlini fal ledöntésének 25. évfordulójára készült látványos szabadtéri installáció címe, a Fényhatár (Lichtgrenze) lett az év szava Németországban.

Igazi karácsonyi meglepetés a szupermarketben - mindenkinek leesett az álla

Egy német bevásárlóközpont megható Kasszaszimfóniával kedveskedett vásárlóinak - akik először nem akartak hinni sem a szemüknek, sem a fülüknek. Nézze meg, mi történt!

Mező Misi: "keserves út vezetett a sikerig"

Fotó: Redlemon

Hazánk egyik legnépszerűbb zenekara, a Magna Cum Laude idén ünnepli 15. születésnapját. Mező Misi, az együttes frontembere a csapat alapításáról, az új dobosról és kedvenc dalairól mesélt.

Adrenalinfüggőknek kötelező: ekkora vízicsúszda még nem volt!

Egyelőre még csak az építők és néhány igazán szerencsés kiválasztott élheti át a világ egyik legdurvább élményét, de a kezdeti hibák kiküszöbölése után úgy tűnik, hamarosan megnyílik a világ legnagyobb vízicsúszdája.

Pornót küldött a gyerekeknek a színház

Flickr Edinburgh Playhouse

Megdöbbenve, sokkolva nézték azokat a DVD-ket a skót szülők, melyeket gyerekeik nyári, színházi gyakorlatáról készítettnek hittek. Az edinburghi kulturális központ magyarázkodni kényszerült.

"A hóember leégette a házamat"

Csak az elüszkösödött falak maradtak - azok is használhatatlanul - a házból, amit egy hóember gyújtott fel. Egészen pontosan egy elektromos világító hóember, amelyik zárlatos lett.

Puskás Peti: "...gyakran elcsábulok"

Fotó: Redlemon

Mézeskalács illat, színes cukormáz, csilingelő fenyőfa díszek - vidám hangulatban készülődtek a sztárok - Bogi, Hien, Puskás Peti és RandomMarci az óvodás gyerekekkel a karácsonyra.

Nem mindegy, hogy Mazel Tov vagy Molotov - cikiben a kormányzó

Kínos helyzetbe került Wisconsin kormányzója, aki saját bevallása szerint nem emlékszik a köszönőlevélre, amit egy menóráért küldött és aminek a végén "Mazel Tov" helyett "Molotov" áll.

Varázslatos látvány: vízen járnak a turisták

Fotó: Facebook

Igaz, hogy nincs benne semmi trükk, és még csak nem is ördöngösség, könnyen kitalálható, hogy a tó, amin sétálnak, be van fagyva. De ilyen kristálytiszta csodát akkor is ritkán látni!

Torkán akadt az evőpálca

Gyorsan akarta megenni az ebédjét, mielőtt kihűl, de közben sietve igyekezett vissza a tanterembe a 12 éves fiú, amikor meglökték őt hátulról - és a csomagolt tésztához járó pálca a torkába fúródott.

Azért pornózott a templomban, mert mások nála is romlottabbak

Fotó: YouTube

Hiába állították bíróság elé, a lengyel nő még mindig kitartóan állítja, hogy semmi rossz nem volt abban, hogy épp egy templomban vette filmre az önkielégítését - szerinte mások sokkal romlottabbak.

"A szemem láttára potyogott le a bőre"

Nem érezte jól magát a hálaadás napi összejövetelen, ezért bevett egy antibiotikumot, amit a barátjától kapott - ám a helyzet nemhogy nem javult, hanem egy horror lett a 19 éves anya élete.

Brigitte Bardot leállítaná a tollfosztást Magyarországon

Fotó: YT/FondBrigitteBardot

Brigitte Bardot a magyar és a lengyel miniszterelnöknek címzett nyílt levélben kérte az élő kacsák és libák tollfosztásának betiltását.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.