Villanyoszlop mellett vizelt, belehalt a fesztiválozó fiatal

Fotó: freedigitalphotos.net/lobster20

Belehalt a vizelésbe egy fesztiválozó fiatalember, amikor egy sérült villanyoszlop mellett állt meg, hogy könnyítsen magán, és az áram a vizeletsugáron át a testébe csapott.

Fűrésszel kellett levágni a gyűrűt... a péniszéről!

Tűzoltókat kellett hívni egy férfihoz a kórházba, aki egy fémkarikát húzott a nemi szervére, de ami felfele még könnyedén ment, az lefelé már sehogy sem akart távozni.

Életet mentett a harci kutya: méhraj támadt a kisfiúra

Akár bele is halhatott volna a 8 éves kisfiú a méhcsípésekbe, ha nem jut időben haza és onnan a kórházba, de a bátor kutyája, Hádész magával vonszolta a mozdulni képtelen gyereket.

Hápinak szurkoltak a sorozatsztárok, most gumiszőnyeg lesz a kacsájukból

Valóságos kacsaszőnyeg borította a Dunát augusztus utolsó vasárnapján a Margit híd közelében, az első hazai Kacsafutamon: 52 ezer sárga gumikacsa úszott a győzelemért.

hirdetés

Egyetlen pontt(y)al nyert Besenyei Péter a Nagy Ho-ho-horgász előtt

Volt, aki csak most ismerkedett meg közelebbről a horgászbottal, de rutinos pecások is akadtak a napokban rendezett jó hangulatú horgászversenyen, ahol Besenyei Péter az utolsó pillanatban repült rá egy pontyra.

Azt hiszi, tud parkolni? Akkor ezt nézze meg!

Fotó: LiveLeak

Ha már tökéletesen tud beállni az autójával a parkolókba, nehézség nélkül találja el elsőre a mértani közepet, 10-ből 10-szer vonalzóval lehetne mérni az egyenest - akkor is messze van még az alábbi mutatványtól!

Jeges vízzel öntötte le a 10 hónapos babát - rendőrség előtt a nagypapa

Bántalmazás vádjával indított eljárást a texasi rendőrség az a férfi ellen, aki 10 hónapos unokáját is nyakon öntötte egy vödör jeges vízzel, az Ice Bucket Challenge jegyében.

Halott barátjuk mellett szelfiztek, aztán kidobták a holttestet

Fotó: freedigitalphotos.net/Baitong333

Amikor a férfi rosszul lett az előzőleg beadott injekciótól, a vele együtt drogozó nő bepánikolt és egy ismerősétől kért segítséget, majd később közösen dobták ki egy elhagyatott úton a halottat.

Hackerek: Jennifer Lawrence és egy sor sztár meztelen fotója a neten

A celebek elleni első ismertté vált jelentősebb hackertámadás 2005-ben történt: az internetes betörőknek akkor Paris Hilton telefonjáról sikerült felvételeket ellopniuk.

Uh, Bódi Sylvi balis képe mindent visz!

Bódi Sylvi Fan Club (hivatalos) Facebook-oldal

Igen kalandos utazásának egyik állomásáról posztolt képet a barna szépség. Ha látni akarja a teljes fotót, kattintson!

Kiderült a legjobb barátokról, hogy testvérek!

Egy iskolába jártak, és barátok voltak, majd 60 év után, mikor külön-külön egy szervezet segítségével felkutatták családjukat, nagy megdöbbenésükre ugyanabba a szobába vezették be őket.

A pénzes számok

freedigitalphotos.net/Grant Cochrane

A 35. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

Azért lopta el az agydaganatos fiát, hogy megmentse az életét

Nem megölni, épp ellenkezőleg: megmenteni akarja az agydaganatos fiát az az apuka, aki néhány napja valósággal "kilopta" őt egy angliai kórházból. Azt mondja, ott nem tudják meggyógyítani.

Összedőlt egy ház Párizs közelében - túlélők után kutatnak

A balesetben a tűzoltók szerint egy 8 éves gyerek és egy 80 éves nő életét vesztette, a ház 11 lakóját, köztük öt gyermeket még mindig keresnek a romok alatt.

Sárga gumikacsák úsznak a Dunán - nemcsak jótékonyság, verseny is!

A Kacsafutam előtt a délután fél kettőtől sárkányhajókkal, kajakosokkal és kenusokkal látványos vízi felvonulást is láthatnak az érdeklődők.

Potom pénz egy penészes pitéért

Fotó: YouTube/NEWSOFTHEWORLD

Károly és Diana esküvői tortájának egy rég megromlott darabját 1375 dollárért (330 ezer forint) árverezték el az Egyesült Államokban.

Mogyoródon lett heves jeges David Hasselhoff - videóval!

David Hasselhoffot is elérte az Ice Bucket Challenge. A '90-es évek világsztárja ráadásul Magyarországon teljesítette a kihívást. A közönség tombolt.

14 éves lány alázta az Animal Cannibals két tagját

Fotó: Redlemon

Évek óta csak a szájuk jár, de most végre úgy döntött az Animal Cannibals két tagja, hogy meg is tanulnak néhány alapvető breakmozdulatot, mire jön a XV. OSG fesztivál. Aztán inkább maradtak a szövegelésnél.

Vizes helyett rizses kihívás terjed Indiában

Jeges vizes helyett rizses kihívás terjed Indiában: egy vödör rizst kell adni egy rászorulónak, és az erről készített képet fel kell tölteni az internetre, felhívva ezzel a figyelmet az országban elterjedt éhínségre.

Kidobták a bingó-teremből, mert káromkodott, pedig csak beteg

Fotó: freedigitalphotos.net/Stuart Miles

Kiabált, csapkodott és káromkodott egy férfi, miközben javában zajlott a bingó-játék egy angliai teremben, végül az őrökkel kidobatták őt. Pedig nem akart ő rosszat, "csak" beteg.

Tini Nindzsa Teknőcökért bolondulnak a hazai celebek

Kovács Áron és gyerekei igazi fanok, Szekeres Nóra két gyerkőce is alig várta már a Tini Nindzsa Teknőcök új részét, Nagy Adri pedig az unokaöccseit lepte meg egy mozizással.

Nőtlen férfiakat várnak egy kicsiny brazil faluba

freedigitalphotos.net/criminalatt

Enyhítenék a férfihiányt egy sok hajadon lakta kis brazil faluban, Noiva do Cordeiróban, ezért felhívást tettek közzé, amelyben férjet keresnek maguknak.

Bogi: "eléggé kínos volt" - fogadásból kellett aerobikórát tartania

Sok fiatal mellett nagy rajongója a még gimis Bogi is a Kínos című tinisorozatnak, sőt, a népszerű énekesnő azt is bevallotta, hogy ő maga is került már kellemetlen helyzetbe.

Pánik a pornóiparban: HIV-pozitív színészt találtak

Fotó: freedigitalphotos.net/dream designs

A forgatások leállítását rendelte el egy, a pornóiparban működő érdekképviseleti szervezet, miután a tavalyi botrány után ismét HIV-pozitív pornószínészre akadtak.

Életveszélyben az agydaganatos kisfiú: szülei ellopták a kórházból

Az orvosok szerint csak 24 óráig maradhat életben a kisfiú szakszerű ellátás nélkül, utána nem tudják táplálni és gyógyszerei sincsenek. A szülei kilopták őt a kórházból, most mindenki őt keresi.

Jól küzdött Majka: megháromszorozta a szabadságharcosok számát

Fotó: Positive

Nemcsak saját népszerűségét fokozta, de a rajongóival is jót tett Majka, aki az utóbbi hetekben szabadságharcosként kampányolt - szó szerint: a nyári szabadságok fontosságát hirdette.

Rúzsa Magdi cáfol: még nem érzi magát elég érettnek

Szerelem és családalapítás is szóba került a rádiónak adott interjúban, de Rúzsa Magdi határozottan cáfolta a közelmúltban felröppent pletykákat: azt mondta, még érnie kell a saját gyermek vállalásához.

Szekeres Nóra nemcsak a saját gyerekeivel készül a sulikezdésre

Fotó: Redlemon

Szekeres Nóri teljes gőzzel készül a sulikezdésre. A csinos műsorvezető gyerekkorában rajongott a tanulásért és mindenért, ami az iskolához köthető - de nemcsak otthon csomagolja a füzeteket, könyveket.

Kamera buktatta le a kegyetlen milliomost: a barátja kutyáját kínozta

Sokszor mondják, hogy nem a sok pénz teszi "Valakivé" az embert, amit az alábbi videó kegyetlenül erősít meg. FIGYELEM, a felvétel felkavarhatja az érzékenyebb olvasók érzelmeit!

Überdurva: madár pottyantott a fagyijára, ő meg csak nyalta tovább

Fotó: YouTube

Vicces, de egyben gyomorforgató videót töltött fel a megosztóra egy nő, aki a jelek szerint utólag maga is mókásnak találta a jelenetet. Ami azt illeti, a videózó férfi is megéri a pénzét.

Visítson a röhögéstől Ön is velünk! - Az ALS Ice Bucket Challenge legnagyobb lúzerei

Akkora népszerűséget ért el az Ice Bucket Challenge, hogy lassan már boldog-boldogtalan megpróbálkozik vele. Annyit elárulunk: csak keveseknek sikerül. A többin sírva lehet röhögni!

DNS-vizsgálat döntötte el: kit illet a tehén

A parasztasszony azzal vádolta szomszédasszonyát, hogy ellopta a legelőn hagyott tehenét és borját.

3D-nyomtatóval készítik el koponyapótlását egy betört fejű kínai férfinak

Háromdimenziós nyomtatással készítik el annak a kínai gazdálkodónak a hiányzó koponyacsontdarabját, aki lezuhant egy háromszintes épületről, és jókora részen betörte a fejét.

Ráizgult a bébiszitter az apukára, késelés lett a vége

Fotó: freedigitalphotos.net/kibsri

Nehezen viselte a visszautasítást a fiatal bébiszitter, aki megpróbálta elcsábítani a munkaadóját: mikor a férfi a tudtára adta, hogy nem akar vele szexelni, késsel támadt rá.

Megépítik a Jóbarátok-kávézót

A Jóbarátok című televíziós sorozat jól ismert Central Perk kávézóját építik meg New Yorkban a sikerszéria elindulásának 20. évfordulójára.

Király Viktor: Budapest az Otthonom

Fotó: Redlemon

Bár folyamatosan a Budapest-Bronx-Long Island tengelyen mozog, Király Viktor úgy érzi, leginkább Budapest az otthona. Ám nemcsak erről mesélt a népszerű énekes egy rádióműsorban.

Vajnáék együtt jegesvizeztek - videó!

Vajna Timit is kihívták, így neki is el kellett döntenie, hogy bevállalja-e az Ice Bucket Challenge-t. Nos, bevállalta és mélyen a zsebébe is nyúlt.

Egy szál pólóban és rövidnadrágban hozták le az Alpokból a katonát

Fotó: freedigitalphotos.net/marcolm

Hiába figyelmeztették többen is, a brit katona úgy gondolta, rajta nem foghat ki az Alpok fagyos levegője és a havas hegycsúcsok, ezért rendületlenül mászott egyre feljebb - egy laza nyári ruhában.

Kukába dobta az újszülött babáját, gyilkossági kísérlet a vád

Amikor meghallotta a vékonyka hangot a kuka mélyéről, azt hitte a nő, hogy egy kismacska esett csapdába, de ahogy kinyitotta a ládát, döbbenten fedezte fel az újszülött kislányt.

Temetni készültek a férfit, de ő még mindig fickándozott a hullazsákban

Az orvosok szerint halott volt, de a súlyos bteg férfi másképp gondolta, ezért még a hullazsákban sem volt hajlandó nyugodtan feküdni, sőt, egyfolytában izgett-mozgott, mikor a testvére érte ment.

Láncfűrésszel vágta le a kollégája fülét és ujjait

Bűnösnek találták, most már csak az a kérdés, hogy pontosan mennyi időre zárják börtönbe azt a férfit, aki egy anyagiak miatti vitának úgy vetett véget, hogy levágta a kollégája fülét és ujjait.

Van Falus Ferencnél lejjebb - Schwezoff Dávid is bevállalta a jegesvizet

Akinek nem volt elég Falus Ferenc jegesvíz-videója vakaródzó kutyával és üvöltő gyerekkel, az most megkapaszkodhat, itt a legfrissebb mémalap!

9 éves kislány ölte meg a lövészoktatót - véletlenül

Halálosan megsebesítette az oktatót egy 9 éves kislány, aki egy nyaralás közben látogatott el egy lőtérre, hogy kipróbálja a lövészetet, mielőtt az események váratlan fordulatot vettek.

Még a hadsereg fizetett azért, hogy valaki "megvegye" a repülőgép-hordozót

Fotó: freedigitalphotos.net/cooldesign

Mindössze egy centbe került egy leselejtezett repülőgép-hordozó, amelytől az amerikai hadsereg akart szabadulni, de annyira, hogy még ezt az összeget se a vevő fizette, hanem ők a vevőnek.

A hétvégén elrajtolnak a kacsák a Dunán!

Augusztus utolsó napján végre hazánkba is elérkezik az idei nyár egyik legszórakoztatóbb családi eseménye, a Kacsafutam, amelyen több száz kacsrajongó és persze számos híresség is elindítja a gumikacsáját.

Hazai sztárok, akiket a YouTube tett naggyá - ki lesz a következő?

Javában tart már a KiMitTube, hazánk első internetes tehetségkutatója, ám messze még a vége, bárki megmutathatja, milyen tehetség rejlik benne, amit eddig nem fedeztek fel.

Íme a bizonyíték, miért ne csináljunk jegesvödör-kihívást lóháton

Akkora népszerűséget ért el az Ice Bucket Challenge, hogy lassan már nem elég, ha valaki simán leönti magát a jeges vízzel és adakozik az ALS-es betegek javára: mindenki nagyot akar durrantani.

Gyötrelmes halál: teniszlabdától múlt ki a víziló

Fotó: Frankfurt Zoo

Keresi a német rendőrség azt az állatkerti látogatót, aki egy teniszlabdát dobott a vízilovak területére, és ezzel a viccesnek talált mozzanattal megölte a Maikel nevű állatot.

3 méteres piton volt a rejtélyes "szellem"

Néhány napon keresztül többször is azt vették észre a házban lakók, hogy "valaki" össze-vissza tologatta a dolgokat, felforgatott mindent, de nem volt nyoma betörésnek, ezért szellemre gyanakodtak...

Másodpercek alatt szellemstranddá vált egy amerikai partszakasz

massachusetts-i rendőrség

Egy lélek sem volt a híres massachusetts-i strandon, és mindenki jól is tette, aki nem járt arra...

Nem ismerte fel a vízirendőr a marokkói uralkodót - igazoltatta

Zokon vette a marokkói uralkodó, hogy a spanyol vízi rendészet ellenőrizte a hajóját.

Kutyakölyöknek nézte a sérült medvebocsot - egy órát autózott, hogy megmentse

Fotó: freedigitalphotos.net/David Castillo Dominici

130 kilométert autózott egy férfi, hogy megmentsen egy sérült medvebocsot - igaz, amikor megtalálta az út mentén heverő állatot, azt hitte, egy kutyakölyökre bukkant.

Gyilkolt a "csináld magad" kandalló: kétéves kislány az áldozat

Manapság, amikor egyre népszerűbb a "csináld magad" mozgalom, és bármihez két perc alatt tippeket kaphatunk az internetről, a szakértők arra figyelmeztetnek: van, amikor szó szerint az életünkbe kerülhet a házi barkácsolás.

Filmesnek áll a világhírű dél-tiroli hegymászó

Fotó: Wikipédia

Filmesnek áll Reinhold Messner világhírű dél-tiroli hegymászó, és stílusosan hegyek közt játszódó játékfilmet készül forgatni.

Belépés és regisztráció

Belépés:

regisztráció

Regisztráció:

belépés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

top fórum témák:

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.