Hatos lottó: sok a hetes

freedigitalphotos.net/adamr

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 30. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki.

Nézze, mit talált Sarka Kata!

Hajdú Péter feleségének ma már nagyon jó, tudja meg, hogy miért...

Botrányba fulladt a Dolly Roll koncertje

Színpadra sem akarták engedni, majd három szám után lezavarták a Doly Rollt. Dolly még sosem lépett fel sírva.

Szelfizzen a Loch Ness-i szörnnyel!

Ötvenezer fontot (22,25 millió forintos összeget) ajánlanak a Loch Ness Marathon szervezői a megmérettetés azon részvevőinek, akik a tó legendabeli lakóját, a híres szörnyet is ábrázoló szelfit készítenek magukról a szeptemberi futáson.

hirdetés

Kitalálta már a húsvéti menüt? Fördős Zé segít!

A torma és sonka a húsvéti asztal elengedhetetlen eleme, de idén bátran dobd fel a klasszikus fogásokat! Két népszerű gasztroblogger, Havas Dóra és Fördős Zé egy főzős show-n mutatott be új ízkombinációkat.

Nem tud tojást festeni? Csak egy kis trükk és máris sikerül!

Fotó: YouTube/Martha Stewart

A jó kézügyességű nőknek is beletelik némi gyakorlásba, mire olyan tojásokat tudnak festeni húsvétra, amik már teljesen vállalható kinézetűek, de mi van a kevésbé ügyesekkel? Íme, a csodamódszer!

A Breaking Bad Walter White-jának példáját követte a világbajnok kajakos

A bíróság bűnösnek találta Nathan Baggaley világbajnok kajakost, aki metamfetamint készített, és adott el.

Hálószobatitkokat fedett fel Ada, Lola és Muri Enikő

Fotó: Flow

Minden második nő színlelt már élete során legalább egyszer orgazmust, a fiatalok jelentős része pedig azt sem tudja, mi az. Egy friss kutatás kapcsán hálószobatitokról beszélgetett három híresség és két szakember.

Kamionverseny: Kiss Norbertnek cél az Európa-bajnoki cím!

ma.hu

Kiss Norbert, az OXXO Energy Truck Race Team pilótája 2013-ban negyedik lett a Kamion Európa-bajnokságon, megszerezte saját maga és a csapat első elsőfutamos győzelmét, 17-szer állt dobogón.

Belépés és regisztráció

Belépés:

regisztráció

Regisztráció:

belépés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.