Segítség, a család már a spájzban...! - avagy élet az anyával, 30-on túl

Fotó: Redlemon

Harmincas gyermekük életébe hirtelen belecsöppennek a szülők és mindent felforgatnak - ezt a kínos élethelyzetet dolgozza fel egy új sikersorozat, A Miller család. De vajon mi történik a való életben?

Élő adásban kezdtek párzani a húsvéti nyulak

Nem véletlenül tartják a nyulat az egyik legszaporább állatnak, ezúttal is sikerült méltóképp megfelelni a róluk elterjedt hírnévnek, amikor egy tévéstúdióban élő, egyenes adásban csaptak bele a párzásba.

Életmódváltásra készül Csonka András

Csonka András úgy döntött, életmódot vált és csatlakozik a többi sztárhoz, akik a mozgás fontosságára és pozitív hatásaira igyekeznek felhívni a figyelmet. Májusban egy egész napos sportfesztiválon találkozhatunk vele!

Puzzle-lel kérte meg a szerelme kezét

Egy közös játékra invitálta kedvesét a szerelmes férfi, ám a puzzle kirakásának végén nemcsak a jól végzett munka öröme töltötte el a lányt, hanem a kérdés is, ami a darabokon kirajzolódott.

hirdetés

Úgy fütyül, hogy még az üveget is megrepesztené

Megdöntötte a fütyülés hangmagasságának világrekordját egy amerikai tinédzser: még a zongorán is csak egy hang van, ami magasabb annál, ami az egyébként zenésznek tanuló fiú száján kijött.

VV Zsófi hazamehetett: "Remélem van otthon egy-két feles"

Miután Zsófi szüleivel pálinkáztak és söröztek, Aurélio bevonult a lányokkal a szobájukba, ahol kipróbálta Zsófi és húga ágyát egyaránt.

Négylábú csirke Nagyhegyesen! - videóval

Pár hete vette egy keltető üzemből 99 társával együtt. Akkor a gazdának fel sem tűnt a csirkék sokaságában, hogy micsoda kuriózumhoz jutott.

Macskájuk mentette meg egy család életét Budapesten

Egy várandós kismama és férje kedd hajnalban a cirmos rosszullétére lettek figyelmesek, majd a tüneteket magukon is észrevették.

Ivásban is ott vannak a világ élvonalában a németek

A 35 legfejlettebb ipari államot összefogó OECD-csoportban csak Ausztriában, Észtországban, Franciaországban és Luxemburgban isznak többet az emberek.

Kevés volt a mentő, meghalt a nyugdíjas tanár

Két órán keresztül hiába várt a mentőre egy brit férfi, végül a fürdőszobájában érte utol a halál. Az igazságügyi nyomozás szerint egyértelműen a mentőhiány volt a tragédia legfőbb oka.

Egy tetoválás miatt utasították ki

Helytelennek minősítették a karján levő tetoválást, így mennie kellett az országból.

Ujjat húzott a halállal - és győzött!

Figyelmen kívül hagyta az épp leereszkedő sorompót, majd némi tétovázás után úgy döntött a nyugdíjas, hogy még át tud érni a közeledő vonat előtt. Millimétereken múlt az élete.

Tojások és teniszlabdák tették tönkre az elpusztíthatatlan tankot

Fotó: YouTube

Több mint kínosan végződött az a gyakorlat, melynek során egy állítólag elpusztíthatatlan járművet tesztelt az osztrák katonaság: a páncélozott tömegoszlatót tojások és teniszlabdák tették használhatatlanná.

Nem egészen így volt a Bibliában: széldzsekiben feszült "Jézus"

Furcsa látvány fogadta húsvét hétfőjén a kelet-sussexi Brighton lakóit, akik a helyi templomba igyekezvén széldzsekiben és meleg nadrágban találták a kereszten Jézust - pontosabban a színészt, aki eljátszotta.

A gospel szabadította ki az emberrablók fogságából

Emberrablók ejtették foglyul a tízéves kisfiút, de alig három órával később kidobták őt az autó csomagtartójából, mert már az agyukra ment a gyerek folyamatos éneklése, amit nem akart abbahagyni.

Szereposztó dívány - férfiaknak? Bővül a zaklatási lista

További három hollywoodi szórakoztatóipari vezető ellen nyújtott be keresetet hétfőn az a fiatal férfi, aki szexuális zaklatással vádolta meg a napokban Bryan Singert, az X-Men-filmek rendezőjét.

Igyál port! Így biztos nem porzik majd a veséd

Az alkoholporok új márkáját engedélyezték az Egyesült Államokban. Az italba keverhető vagy ételre szórható "alkopor" ősszel lesz kapható.

Amy, a lányom - a Winehouse-titok könyvben

"Elbűvölő tehetség volt a lányom, szerettem volna, ha minél többen megismerik, megértik, hogyan élt a hétköznapokon, ezért írtam könyvet róla" - mondta Mitch Winehouse, a három évvel ezelőtt tragikus körülmények között elhunyt világhírű brit énekesnő, Amy Winehouse édesapja.

Nézze meg: macskát halászik a macska!

Az a jó a cicákban, hogy nem igényelnek bonyolult szórakoztatást, órákon át képesek eljátszadozni egy műegérrel vagy akár egy papírgalacsinnal is. Vagy épp egy horgászbottal.

Megfürdették a locsolók a csinos műsorvezetőt

Fotó: freedigitalphotos.net/Grant Cochrane

Kinyitották a féltve őrzött családi albumokat a SportKlub műsorvezetői és rég elfeledett titkokról libbentették fel a fátylat, amelyekben egyvalami közös: mind a húsvéthoz kapcsolódik.

Kína és az online fertő

A kínai közösségi média csaknem 3300 fiókját, online fórumát törölték a hatóságok a pornográf internetes tartalmak ellen kezdett országos fellépésük során.

"Elnézést, ugye nem köröznek? Most már igen? Francba!"

Fotó: freedigitalphotos.net/patrisyu

Kíváncsiságának köszönheti a letartóztatását egy csaló, akinek egyelőre még nem fedezték fel a tetteit, így elfogatóparancsot sem adtak ki ellene, ám ő ezt épp a rendőrségen gondolta kideríteni.

Szólt a TEK, hogy a DK focizó fiataljait baleset érheti

Az Ifjú Demokraták feljelentést tesznek személyes szabadság korlátozása miatt, mert állítólag a TEK nem engedte őket focizni az Orbán-rezidencia és az új stadion közötti területen.

Magyar származású rendőr osztott ételt egy amerikai nagyvárosban

freedigitalphotos.net/Serge Bertasius Photography

Egy volt magyar válogatott karatés jótékonyságát dicsőíti a csütörtök óta az amerikai média. A jelenleg az Új-Mexikó állambeli Albuquerque-ben rendőrként dolgozó Nádas Tamás azzal lett a hétköznapok hőse, hogy reggelit vett húsz, áramszünet miatt ingyen koszt nélkül maradt hajléktalannak.

Népszavazással dől el a kis spanyol falu nevének sorsa

Népszavazást tartanak Castrillo Matajudíos nevének megváltoztatásáról, a spanyol falu nevének jelentése ugyanis "Castrillo, a zsidóölő". Május 25-én a falu 56 szavazásra jogosult lakóját várják az urnához.

Börtön járhat a védett állatok elfogyasztásáért

freedigitalphotos.net/Arvind Balaraman

Az új kínai büntető törvénykönyv tervezete szerint börtönt kockáztat az, aki védett állatot vásárol vagy fogyaszt.

Szexuális zaklatással vádolja az X-Men-filmek rendezőjét egy fiatal férfi

Eltűnt a nyilvánosság elől Bryan Singer, az X-Men-filmek rendezője, akit szexuális zaklatással vádolt meg a héten egy fiatal férfi.

Nem éltethették a maffiát - elmaradt a calabriai körmenet

A rendőrség szerint a két calabriai település utcáin húsvétvasárnap minden évben életre kelő hagyomány a 'ndrangheta tagjainak éltetéséről szólt volna.

Nem volt ínyére a családi viszály - a repülőgép kerekei között utazott Hawaiira

A repülőgép a Csendes-óceán felett haladt 11 500 méteres magasságban, a fiú a hideg és oxigénhiányos közegben élte túl az utazást.

Nem nyílhattak ki az ejtőernyők - nyolcan vesztették életüket

A történtek okát még vizsgálják, de úgy tűnik, hogy a repülőgép egyes részei 3-4 kilométeres magasságban leváltak a zuhanás előtt.

Hatos lottó: három páros és három páratlan

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 16. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

Döbbenet: legalább 42 halottja van a súlyos közúti balesetnek

Gyatra utak és járművek, felelőtlen vezetők: a világ egyik legveszélyesebb országa, de még ott is ritkák az ilyen sok áldozattal járó balesetek.

"Hogyan készítsünk egyiptomi pornót?"

Lemondott szombaton az egyiptomi cenzúrahatóság vezetője egy sokak szerint szeméremsértő filmen kirobbant erkölcsi vita miatt.

Kinek a golyóit húzták ki?

Fotó: freedigitalphotos.net/Ambro

Az ötös lottó televízióban közvetített számsorsolásán az alábbi számok lettek a nyerők, és ennyit érnek:

10 cucc, amit semmiképpen ne toljon kormány mögött!

Nem győzzük eléggé hangsúlyozni, mennyire felelőtlen dolog torzult tudatállapotban autót vezetni. Vicces videó/komoly veszélyek - nem csak húsvétra...

Nagy húsvéti ki mit (nem) tud teszt

Fotó: RTL Klub

Mit mond az utca embere a húsvétról, ha nekiszegeznek egy mikrofont?

Tengeri tojások Floridában - vízinyulak előnyben

A víz alatt is kereshetik a húsvéti tojásokat a tenger szerelmesei Floridában, ahol egy búváriskola vezetője a Key Largó-i korallok közé rejtette el az ünnep színes jelképeit.

Kalapács alatt a császári alsónadrág

Fotó: freedigitalphotos.net/suphakit73

Kalapács alá kerül I. Ferenc József császár több személyes tárgya is, köztük egy katonai alsónadrág, de egy szerencsés - és tehetős - licitáló hozzájuthat egy hajtincséhez is.

Kajakkal szelte át az Atlanti-óceánt egy 67 éves férfi

Elmondása szerint kajakkal, egyedül szelte át az Atlanti-óceán északi részét egy 67 éves lengyel férfi. Aleksander "Olek" Doba csütörtökön Floridában, Cape Caneveralnél ért partot.

Ez van, amikor a tűzoltók unatkoznak

Fotó: YouTube

A filmek alapján bizonyára mindenki azt hiszi, hogy amikor épp egyetlen ház sem ég, a tűzoltók alvással, rejtvényfejtéssel, tévézéssel és hasonló unalmas dologgal ütik el az időt. Most leleplezzük az igazságot!

Bedrogozva egy kádba szülte bele a kisbabáját

Életveszélyes állapotban került az újszülött-intenzívre az a baba, akit édesanyja bedrogozva hozott a világra egy motel kádjában, majd a mentők helyett inkább az élettársát hívta fel.

Megette az aranyrudakat, úgy akarta csempészni

Fotó: freedigitalphotos.net/digitalart

"Mintha egy aranybányában lettünk volna" - fogalmaztak azok az orvosok, akik részt vettek egy aranycsempész műtétjében. A férfi a gyomrában csempészte át a határon a nemesfémet.

Szellemautóval karambolozott a kocsi

Sokadszori megnézésre és lassítva is olyan érzése lehet az embernek, mintha a Vissza a jövőbe egyik jelenetét nézné: az autók elindulnak a kereszteződésben, aztán a semmiből előbukkan egy fekete kocsi.

Dupláz a VIVA: két szupersztár színesíti az idei Comet gálát!

Fotó: Redlemon

Ahogy azt már az elmúlt 13 évben megszokhattuk, a Comet gálán nemcsak a jelöltek és a kedvenc hazai sztárok, de világsztárok is fellépnek, idén azonban egy helyett mindjárt kettő is jön!

A férj megbízhatatlan, a nézők a szeretőnek drukkolnak

Dupla részekkel indult nemrégiben A férjem védelmében ötödik évada az egyik hazai tévécsatornán, izgalmakban pedig ezúttal sem lesz hiány: a főszereplő épp vívódik a férje és a szeretője között.

Laza: rappelve mondja el az orvos az utasításokat

Fotó: freedigitalphotos.net/sippakorn

Kevés unalmasabb dolog van egy gyerek számára, mint végighallgatni a törött láb begipszelése után, mi mindent nem szabad csinálni. Egy amerikai orvos azonban megtalálta a legjobb módszert.

Körözik a biciklist: "Hogy nézett ki? - Kék volt a háta!"

Körözést adtak ki egy cserbenhagyásos bringás ellen az osztrák rendőrök, bár az azonosítás kissé nehézkesnek tűnik a tettesről közzétett fotó alapján: csak a háta látszik, amint a biciklije fölé hajol.

Lavina: Klein Dávid csapata a szerencsés oldalon várakozott

A hegy nepáli oldalán, az úgynevezett kettes tábor alatti útvonalon lavina sodort el több embert. A hatóságok szerint legalább hat ember meghalt és kilenc eltűnt.

Teljesül az álma: nagymama lesz Hillary Clinton

Még nem tudni, pontosan mikorra várja, de azt elárulta Chelsea Clinton, hogy még az idén megszületik első gyermeke. Anyja, az egykori First Lady korábban azt mondta: minden vágya, hogy nagymama legyen.

Esküdtnek idézték be a németjuhászt

Fotó: Wikimedia

Levél érkezett IV. Griner nevére, benne egy idézéssel egy bírósági tárgyalásra, ahol az esküdtszék tagjaként kellene részt vennie az ítélethozásban - csakhogy IV. Griner egy németjuhász fajtájú eb.

Nagyon sokért vitték el a napóleoni smaragdot

A vártnál magasabb áron, 425 ezer dollárért (94 millió forintért) kelt el egy bross, közepén egy Napóleon második feleségétől, Mária Lujza osztrák főhercegnőtől származó smaragddal.

Ben Stiller bolondul a retróért!

Fotó: Redlemon

'70-es évek, Amerika. David Starsky tűzpiros kocsijával a bűnözőket hajtja, társai pedig úgy pattognak ki mellőle, mint az elsütött fegyverből a lőszerek. Aztán jön Ken Hutch... Azaz Ben Stiller és Owen Wilson.

Törött üvegszilánkokon taposva készül rekordot dönteni

Egy kamiont elhúzni foggal? Ez már-már megszokott, világszerte több tucatnyian próbálkoznak meg vele, és sokaknak sikerül is, a kérdés csak az, hogy mekkora az a kamion. Egy kínai férfi viszont most emelte a tétet.

Tánc közben rálépett valaki lábára, az életébe került

Fotó: freedigitalphotos.net/photostock

A khmer újévet ünnepelték egy kambodzsai templomban, a hagyomány szerint előbb felöntöttek a garatra, majd táncolni mentek a férfiak. Az egyik viszont rosszul lépett és ez az életébe került.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.