Szinte csoda: kátrányba süllyedt, de túlélte a kutya

Fotó: YouTube

Két napon át csutakolták olajjal a szerencsétlenül járt kutyát, mire sikerült teljesen megszabadítani őt az egész testét beborító, már megdermedt kátránytól, amibe előzőleg beleesett.

El akart bújni, de lebuktatta a szaga a részeget

Ha nem száguldozik olyan gyorsan, talán észre sem veszik a rendőrök, ám a részeg sofőr nemcsak lebukott, de utána még elmenekülni sem tudott, mert a szaga alapján könnyedén rátaláltak.

Új arcot kapott, de már megtanulta, hogy kell csókolni

Több mint másfél évtizedig kellett elviselnie a gúnyolódásokat, a furcsa tekinteteket, de most végre újraemberi arca van a meglőtt férfinak, és már a szerelmét is meg tudja csókolni.

Mi lesz veled, Szulejmán?

Emlékeznek még Isaurára vagy Esmeraldára? Mindkét szappanopera-főhősnő megmentéséért népi mozgalom indult - most a török szultán elmozdítása miatt sztrájkolnak a tévénézők.

hirdetés

"Lesz...rt minket egy repülő" - bizarr, de igaz

Eléggé sokkoló élmény lehetett az új-zélandi családnak, amikor reggel az udvarra lépve az autójuk tetején egy igencsak tekintélyes mennyiségű ürüléket találtak: egy repülőből dobták ki.

Öt év börtönt kapott a kiskutya megerőszakolásáért

Fotó: Floridai Ügyészség

Felesleges volt tagadni, a szomszéd mindent látott, így a perverz férfi a bíróság előtt is beismerte, hogy megerőszakolta a nyolchónapos kiskutyát. Tettéért öt év börtönre ítélték.

Léggömbös "űrutazást" kínálnak a turistáknak

Léggömbbel felbocsátott űrkapszulában kínál utazást a sztratoszféra felsőbb rétegeiben az érdeklődőknek egy kínai start-up vállalat - számol be a Pejcsing Vanpao napilap.

Kukacok potyogtak a plafonról - egy hullából másztak elő

Fotó: freedigitalphotos.net/Stoonn

Sokkoló felfedezést tett egy londoni nő, amikor kiderült, miért jelent meg a plafonon egyre több kukac, amik egy hét után már a lakás minden pontján vonaglottak: a fölöttük lakó szomszéd hullájából jöttek.

A ravatalozóba indult, de csak holtan érhetett oda

A ravatalozóba igyekezett egy férfi, de a sors furcsa fintora folytán már csak holtában ért célt: épp át akart kelni az úton, amikor egy arra haladó autó elütötte. A férfi a kórházban halt meg.

Durván összeverve lépett színpadra Ganxsta Zolee

Fotó: Argo2

A rajongók már izgatottan várták, ezért nem akart csalódást okozni nekik Ganxsta Zolee, és vállalta, hogy összeverve, kék-zöld foltokkal is inkább színpadra lép. Most kiderül, mi történt valójában.

"A hárommellű nő rabszolgája voltam"

Miközben a fél világ azt találgatta, hogy tényleg három melle van-e a nőnek, vagy csak ügyes trükk az egész, egy 18 éves fiatal férfi azzal állt elő, hogy őt rabszolgaként tartotta Jasmine Tridevil.

"... és akkor hirtelen felnőtt férfi lett a kéthónapos fiamból"

Fotó: freedigitalphotos.net/Nutdanai Apikhomboonwaroot

Csodák márpedig vannak, meg a gonosz erők is mindent bevetettek, legalábbis egy afrikai újság szerint, amely azt állítja, hogy egy kéthónapos kisbabából egy pillanat alatt lett felnőtt férfi.

Egy óra alatt kétszer erőszakolták meg

Hazafelé tartott a nő, amikor megerőszakolták, majd amikor segítséget akart kérni egy járókelőtől, az azt mondta: "én is ezt fogom tenni veled" - és ő is megerőszakolta az áldozatot.

Drágább lesz, mint a mi lottónk, de többet is lehet vele nyerni: euróban!

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal engedélyezte a Szerencsejáték Zrt.-nek az Eurojackpot nevű sorsolásos játék szervezését.

Prince-nek egyszerre két lemeze is megjelent

Prince ma is a legdrágább élő zenei produkciók közé tartozik, gázsija fellépésenként az NME zenei lap szerint 1,8 millió dollár.

Két órán múlt, hogy nem halt bele a pókcsípésbe

Elveszítette a bal mutatóujját a fodrász, de nem sok hiányzott, hogy ennél nagyobb árat is fizessen a pókcsípésért: az orvosok szerint két órája lehetett hátra, mikor a kórházba került.

Dianáról és a királynőről nevezné el második gyermekét Vilmos herceg és Katalin hercegné

A Clarence House - a brit trón második számú várományosának és hitvesének londoni hivatala - három hete jelentette be, hogy Katalin ismét gyermeket vár.

Hatos lottó: csak - az első - kétharmaddal lehetett nyerni

Nyerőszámok és nyeremények.

X-Faktor: A mellbedobás sem számított, de a pálinkát "benyelték"

A színpad kiürült, a Tábor képzeletbeli ajtajára pedig kikerült a tábla, hogy "megtelt". A mentoroknak és a közönségnek viszont még az utolsó válogató is tartogatott meglepetéseket.

X-faktor: Az utolsó válogatás következik... felkészült?

Fotó: X Faktor screenshot

A mondás úgy szól: csak a szépre emlékezem... Tegyünk mi is így, tekintsünk vissza azokra a hangokra, amelyek mindenkit elvarázsoltak az eddigi válogatók alatt.

Ingyen sem kell senkinek: túl nagy a szellemjárás a házban

Valaha impozáns villa látványát nyújtotta, mára csak egy elhanyagolt épületként csúfoskodik egy mexikói ház, amelyet már ingyen is odaadnának bárkinek, csak rakja rendbe.

"El volt foglalva az iPadjével, nem figyelte, merre megy"

Fotó: freedigitalphotos.net/pakorn

Kiürítették szombaton a sydneyi repülőteret egy iPadjébe feledkező figyelmetlen férfi miatt. Az incidens miatt több járat indulását el kellett halasztani.

A "hosszú élet szigete" lett a dél-kínai Hajnan

A dél-kínai Hajnan megkapta a hosszú élet szigetének titulusát, miután több mint 1900 száz éven felüli polgár lakja és körülbelül 1,2 millióan élnek rajta 60 év felettiek.

Szoptatás közben mérgezte meg 4 napos kisbabáját

Fotó: freedigitalphotos.net/duron123

Akaratán kívül ölte meg az alig pár napos kisbabáját egy gyógyszerfüggő nő, az újszülött számára halálos méreg az anyatejjel jutott a szervezetébe. Csak öt napot élt a kisfiú.

Kalapoltak a sztárok és szellemet idézett még Győrfi Pál is

Le a kalappal! - mondhatta volna Jack bácsi, a leghíresebb whiskyfőző, ha megélte volna a 164. születésnapját, és látta volna, hogyan ünneplik őt a magyar hírességek. Igaz, ők inkább felvették a kalapot.

A félkarú rabló mentette meg a körözött férfit a börtöntől

Fotó: freedigitalphotos.net/Salvatore Vuono

A rendőrök már készítették a bilincset, hogy letartóztassák a férfit, aki ellen korábban adtak ki elfogatóparancsot - csakhogy a szorult helyzetben lévő körözöttnek a segítségére sietett egy nyerőgép.

Van még ennél lejjebb? Féltanga után jöhet a zacsi-tasi?!

Ugye emlékeznek még az év elején nagy visszhangot kiváltó féltangára, amit egy agyontetovált szépfiú viselt egy zsúfolt strandon? Most egy lépéssel továbbment, már csak a zacsit csomagolta be.

Azért szexelnek idegen párokkal, hogy hirdessék Isten igéjét

Furcsa módját választotta a kereszténység hirdetésének egy floridai házaspár: rendszeresen ismerkednek bevállalós párokkal, akikkel párcserés szex közben vitatják meg a Bibliát.

Bam! Bringázz a munkába! - kampány a kifogások megdöntéséért

Nemzetközi felmérések igazolják, hogy a kerékpáros közlekedés elterjedésével a városok élhetőbbé, az emberek pedig egészségesebbé válhatnak.

Átrándult Csehországba, de most visszatért Pablo, az orrszarvúbika

A szállítást ugyanaz a nagytestű állatokra szakosodott állatszállító jármű bonyolította, mint amellyel a hét elején három elefántot hoztak Veszprémbe.

Életmentésre készül Vastag Csaba

Már tavaly is örömmel csatlakozott a Szívünk Napja programhoz, idén pedig újra a jó ügy mellé állt Vastag Csaba, aki az egészségnapon az újraélesztés technikáját fogja tanítani a rajongóknak.

Ópiummal főzte a tésztát, hogy visszajárjanak a vendégei

Fotó: freedigitalphotos.net/Stuart Miles

Az étterem vendégeinek fogalmuk sem volt róla, mitől olyan finom Zhang séf tésztája, de szívesen jártak vissza az éttermébe, és imádták az ételeit. Aztán a szakács lebukott.

Négy kisiskolást késelt halálra az utcán

Kínában időről időre megjelennek hírek hasonló iskolai, óvodai ámokfutásokról, amelyek mögött gyakran személyes sérelmek vagy mentális problémák húzódnak meg.

A kávéízű sör már nem kunszt, most jöhet a sörízű kávé

Fotó: freedigitalphotos.net/phasinphoto

Az átlagos vegyesboltok polcaira még nem szivárgott be, de az ínyencek számára már nem ismeretlen kuriózum a kávéízű sör. Most viszont itt a válasz a kihívásra: jöhet a sörízű kávé!

Vega menüre fognák a börtönben a kannibált

A legnagyobb állatvédő szervezet munkatársai szerint hasznos lenne, ha húsmentes étrendre fognák azt az elítéltet, aki a bíróság szerint nemcsak megölte, de evett is exbarátnőjéből.

Botrány egy izraeli repülőgépen: nem ültek nők mellé az ortodoxok

Fotó: FB/El Al

Nem voltak hajlandók nők mellett helyet foglalni vallásos férfi utasok az El Al izraeli légitársaság egy New Yorkból Tel-Avivba tartó járatán, amivel sokak számára "rémálommá változtatták a 11 órás repülőutat" .

Weisz Fanni tanította a jelbeszédre Iszak Esztert

Együtt áll színpadra egy őszi divatbemutató műsorvezetőjeként Iszak Eszti és Weisz Fanni, amely egyúttal a Siketek Világnapja után néhány nappal az egymás iránti elfogadásra is felhívja a figyelmet.

Ruhaszárító gépben égette össze a kétéves kisfiát

Vádat emeltek egy férfi ellen, aki a kétéves kisfiát belerakta egy ruhaszárító gépbe és aztán bekapcsolta a szerkezetet - igaz, azzal védekezett, hogy "csak egy fordulat erejéig".

Dermesztő felvétel: halálforgásból hozta ki az ejtőernyőst

Kevés annál veszélyesebb dolog várhat egy ejtőernyősre, mint az, amikor a szabadesés közben a hátára fordulva zuhan és képtelen visszafordulni - ebben a helyzetben ez szinte a biztos halált jelenti.

Mosogatóronggyal tüntették volna el a kisbabát a kocsmában

Fotó: freedigitalphotos.net/duron123

Megalázó élményben volt része egy kismamának, aki - csatlakozva a nyilvánosan szoptatók táborához - egy bárban fogott hozzá a kisbabájának etetéséhez.

Hahotázni pókerarccal... - Vicces, vagy inkább bizarr?

Nem, nem trükkfelvétel, és nem egyszerű hangalájátszás. Ezek az emberek tényleg faarccal hahotáznak, a mosoly leghalványabb jele nélkül. Ön szerint vicces, vagy inkább már bizarr?

A szenteltvízben lelte halálát a kétéves kisfiú

Fotó: freedigitalphotos.net/artemisphoto

A tizenéves nővére felügyeletére volt bízva az alig kétéves kisfiú, de a kamszkor elején lévő lány nem figyelt elég jól, és a gyermek beleesett a keresztelőkádba, amiből már nem sikerült élve kiemelni.

"Mákostésztától" lett pozitív a drogteszt

Pozitív lett egy kínai autós drogtesztje, miután olyan tésztaételt fogyasztott egy vendéglőben, amelyet titokban őrölt mákgubóval "bolondítottak meg". A rendőrség szerint a vendéglős azért tett ételeibe mákgubót, hogy vendégei "függővé" váljanak az éttermétől.

Döbbenetes megmenekülés: rádőlt a hotel, túlélte a macska

Fotó: YouTube

Teljesen kiégett a kanadai hotel, a tűzoltók is már csak a szomszédos épületek védelmében locsolták vízzel, amikor egy macska bukkant fel az egyik ablakban - egy másodperccel a teljes összeomlás előtt.

Lámpát csináltatott az amputált lábából, de nem tudta eladni

Már a kórházzal is meggyűlt a baja a férfinak, miután le kellett vágni a lábát, de most újabb akadály gördült elé, amikor elhatározta, hogy az interneten értékesíti a belőle készült bizarr világítóeszközt.

Kokainnal próbált szavazatot vásárolni magának a jelölt

Fotó: freedigitalphotos.net/dream designs

A csalás a legkevesebb, amiért vádat emelnek egy képviselőjelölt ellen: az iskolatanácsi tagságra pályázó férfi kokaint osztogatott, hogy biztosítsa a helyét. Másoknál "csak" pénzzel próbálkozott.

Bekattant az orvostanhallgató - öt embert megkéselt

Harmadéves orvostanhallgató késelt meg négy külföldit és egy spanyolt egy óra leforgása alatt az észak-spanyolországi Lleida városában, a férfit elfogása után a pszichiátriára szállították.

Gyurcsík Tibi miatt majdnem kitörtek a nyelvek

Fotó: Just Creative

A sztárok már nagyon izgatottan készülődnek az októberi 2. Kürtőskalács Fesztiválra, Dér Heni szívesen vállalná a népszerűsítést a Vajdaságban, Gyurcsík Tibi viszont sokak nyelvét sodorta veszélybe.

Papnak öltözve ugrottak a felhőkarcoló tetejéről

A varsói rendőrség keresi azt a négy fiatalt, akik katolikus papnak öltözve vakmerő ejtőernyős ugrást hajtottak végre a lengyel főváros központjában álló felhőkarcoló tetejéről. Megmutatjuk.

Összepéniszezte a pizzát, mert későn rendelte meg az ügyfél

Fotó: freedigitalphotos.net/KEKO64

Rettentő dühös lett a házhozszállítós pizzéria szakácsa az ügyfélre, aki fél órával a zárás előtt rendelt egy családi pizzát, ezért elhatározta, hogy bosszút áll rajta. Végül visszafelé sült el.

"Nem érdekel, ha letartóztatnak, akkor is megmentem ezt a kisbabát!"

Hiába figyelmeztették a biztonsági őrök és hiába fenyegették, a nő felkapott egy vas autóabroncsot és azzal törte be az autó szélvédőjét, miután felfedezte, hogy egy kisbaba ül benn.

Viccnek indult, ketten belehaltak

Fotó: freedigitalphotos.net/africa

Csak rá akart ijeszteni az egyik testvér az anyjára, ezért kezdte billegtetni a kenut a tó közepén, de az átgondolatlan tréfa tragikus véget ért: a nagymama és az egyik fivér megfulladt.

Másfél méteres kannabiszt nevelgetett - véletlenül

Fogalma sem volt, mit locsolgat olyan szorgalmasan, mígnem véletlenül meg nem tudta a nagymama, hogy valójában egy igencsak szép példányt sikerült kinevelnie egy kannabiszból.

Új világrekord: egyetlen nap alatt 19 európai országba jutott el egy norvég trió

freedigitalphotos.net/nuttakit

A 80 nap alatt a Föld körül című Jules Verne-regény szelleméhez híven a kalandos út buktatókat is tartogatott. A koszovói határnál például akkora volt a sor, hogy ki kellett ugraniuk a kocsiból, elfutni a határig, majd vissza, hogy elmondhassák, oda is betették a lábukat.

Fehér tigris ölt az újdelhi állatkertben - Baleset vagy öngyilkosság?

Egyes látogatók elmondása szerint az állatkert biztonsági szolgálata csak húsz perccel az után érkezett a helyszínre, hogy a férfi a tigriskarámba esett.

Részegsége mentette meg a haláltól a krokodiltámadásban

Fotó: freedigitalphotos.net/bigjom

Ha nem részeg, és érzi a krokodil fogai által okozott fájdalmakat, Stephen Moreen alighanem már nem élne. Ám mivel ittas volt, fel tudta venni a harcot a hatalmas fenevaddal.

Bevallotta: tényleg meg akarta fojtani a 3 hónapos kislányát

Több mint 200 oldalnyi feljegyzés és több órányi videófelvétel került nyilvánosságra, melyekből ördögi kép rajzolódik ki egy tinédzserről, aki beismerte, hogy meg akarta fojtani a 3 hónapos kisbabáját.

Egy órát ült a mosógépben - de sántít, hogyan került bele

Beszorult a mosógépbe egy 10 éves lány, akit előbb az anyja próbált kiszabadítani, de egy idő után kénytelen volt a mentőket hívni. A lány meséje viszont kissé sántít, hogy hogyan is esett bele a dobba.

"Remélem, hogy kicsinálom Berényi Mikit!"

Kiss Ramóna 12 évvel ezelőtt kopogott be a magyar háztartások százezreibe, és a Barátok közt egyik állandó tagjaként szó szerint a szemünk előtt nőtt fel. Most azonban új külsőre váltott.

Tragédia az egyetemi beavatáson: belehalt a "próbába" a diáklány

Fotó: Facebook

Az egyetemi egyletek meglehetősen zárt közösségként működnek, ritkán nyílik meg az ajtó az új tagok előtt, ezért nekik kemény próbákon kell keresztülmenni. Akár az életük árán is.

Benézte: iskola helyett a rendőrségre tört be

Nagyon fázott, ezért valami meleg helyet keresett egy férfi, és felettébb megörült neki, amikor megtalálta a helyi iskolát, úgyhogy be is mászott a betört ablakon. Csakhogy nem az iskola volt az.

Nem kicsit bizarr: szénfekete hamburger az új sláger

Fotó: Burger King Japaj

Ha le tudjuk küzdeni az ellenérzésünket, és beleharapunk a hamburgerkirály legújabb fejlesztésébe, állítólag ugyanazt az ízt kapjuk, mint egyébként. Csak az a feketeség ne lenne...!

Megette a szalvétát, hogy eltüntesse a bizonyítékot

Bennfentes kereskedéssel vádolták meg a tőzsdeügynököt, aki erre úgy próbálta eltüntetni a bizonyítékokat, hogy megette a szalvétákat - erre írták fel neki a részvényekkel kapcsolatos tippeket.

Drámai esemény szakította félbe a jól eltervezett lánykérést

Fotó: freedigitalphotos.net/Surachai

Nem várt incidens szakította félbe a romantikus lánykérést, amit a szerelmes ifjú egy tutajon tervezett megejteni, de a zavarban lévő ara miatt a gyűrű a vízben kötött ki.

Ilyen közlekedési lámpát még nem látott

Youtube The Dancing Traffic Light

Olyan ez, mint a gyereknevelés - bizonyos helyzetekben egy kis kreativitással csodákat lehet elérni. Nézze meg ön is, mivel hódították meg a portugálok szívét!

Szolgálunk és viszünk - akár pizzát is, házhoz!

Van az úgy, hogy a pizzafutár nem szimplán belekeveredik a dugóba, hanem ő maga szenved balesetet. A megrendelő azonban szent és sérthetetlen, ezért kivételesen a rendőrök vitték tovább az ebédet.

Tarolt a Sorsod Borsod, Mr Klausz a YouTube legújabb sztárja

Az internetes közönség imádta a Sorsod Borsod című slam poetryt, és Mr Klausz öt nap alatt összehozott döntős versenyszáma is meggyőzte a szavazókat, mert fölényes győzelmet aratott a vasárnap esti döntőn.

A világ legszerencsésebb bringása? Ezt a balesetet túlélni...!

Fotó: YouTube/AVK Wellcom

Egy orosz kereszteződésben felállított kamera rögzítette a döbbenetes balesetet, amiben nem is maga a karambol volt a lényeg, hanem a véletlenül belekeveredett biciklis - elvben meg kellett volna halnia.

Hatos lottó: a szerencsét hozó számok

A 38. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

Jön a finálé, együtt lazult a Ki Mit Tube zsűrije

Fotó: Redlemon

Szusszanhat a Ki Mit Tube zsűrije, a döntőbe jutott öt versenyző sorsa már a közönség kezében van, így Péterfy Borinak, Puskás Petinek és Fluornak is jutott ideje a pihenésre a vasárnap esti döntő előtt.

X-Faktor: a nap, amikor még a mentorok is sírva szenvedtek

Aki az X-Faktorral az idei év harmadik válogatóján találkozott először, azt könnyen sokkolhatták a látottak, de még az edzett tévénézőknek is alighanem felszaladt időnként a szemöldöke.

A háborúnak még nincs vége: szombat este újabb csaták az X-Faktorban!

Fotó: RTL Klub

Egy héttel ezelőtt olyan történt az X-Faktor válogatóján, amilyen a magyar verzióban még soha: a színfalak mögül hívtak vissza egy elutasított versenyzőt. Vajon ma este mi jöhet ezek után?

Gazdára talált a Kacsafutam álomautója

Bár a győztes kilétére már a Kacsafutam végén fény derült, a nyeremények átvételére várni kellett egy kicsit. Vicha Attila most végre átvehette a győzelemért járó álomautót.

Előkerült Szalacsi bácsi, aki a vizbül vette ki a zoxigént

Fotó: RTL Fókusz screenshot

Emlékszik még a honi internet első hazai sztárjára? Most felkutatták és meglátogatták egy újabb interjú reményében.

Belépés és regisztráció

Belépés:

regisztráció

Regisztráció:

belépés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.