Sirított és pirított: Tatár Csilla már felkészülten várja a kürtőskalács fesztivált

Fotó: Just Creative

Ínycsiklandóan édes illat lepte be a napokban a Kopaszi-gát végét, ahol Tatár Csilla műsorvezető és néhány gasztroblogger máris ráhangolódott a közelgő II. Kürtőskalács Fesztiválra.

Hosszú haja ölte meg a fiatal autóvezetőt: rátekeredett a kormányra

Gyönyörű, hosszú szőke haja volt, de ez okozta a halálát egy 19 éves lánynak, aki vezetés közben lehúzta az ablakot, haja pedig beletekeredett a kormányba.

Dzsippel ment a házba a hároméves fiúcska

Csak néhány percre maradt felügyelet nélkül a hároméves pelenkás, de ez elég volt ahhoz, hogy elkösse a ház előtt álló dzsipet és összetörje a szomszéd házát. Aztán leült mesét nézni.

Együtt buliztak a sztárok és a pilóták a Forma-1 afterpartiján

Az egyik legizgalmasabb Magyar Nagydíjat követően Forma-1 rajongó sztárjaink a verseny hivatalos after partiján ünnepeltek, ahol felbukkant néhány pilóta is.

hirdetés

Szuper gyerektábor - Észak-Koreában? Megmutatjuk!

Alapos felújítás után ismét megnyílt kedden a Szongdovon Nemzetközi Gyermektábor, amelyben idén több mint háromszáz kisiskolás és kamasz nyaralhat Oroszországból, Kínából, Vietnámból, Írországból és Tanzániából.

Végigússza a Rajnát, hogy legyen műszere

Fotó: freedigitalphotos.net/David Castillo Dominici

A német Baden-Württemberg tartománybeli Furtwangen főiskolájának kémiaprofesszora gyakorlott extrémúszó, 1973 óta űzi a sportot. Most ezzel gyűjt pénzt műszerre.

Meztelenül menekült a rendőrök elől a nő

A forgalommal szemben, futva próbált menekülni a rendőrök elől egy orosz nő, aki egy magassarkú cipőn kívül semmit nem viselt: anyaszült meztelenül szaladgált az autók között.

Így gyorsabb volt: szögletesen festették a futópályát

Boldogan vették birtokba a sportolók egy kínai stadion felújított futópályáját, de örömük elillant, amint a pálya végéhez értek: a könnyed, lekerekített ívek helyett derékszögek várták őket.

Képtelenek feldolgozni a zenész halálát

Tragikus körülmények között hunyt el Mohay András, a Budapest Jazz Orchestra szíve, nemzetközi hírű muzsikus, akit zenésztársai gyászolnak. A jazzdobos 36 évet élt.

Komptársaság veszi meg a volt spanyol királyi jachtot

freedigital/taesmileland

A Spanyolországot sújtó gazdasági válságra hivatkozva az uralkodó tavaly májusban megvált az addig is ritkán használt Fortuna hajótól.

Megvonják a botrányosan magas fizetéseket a parlamentben

Persze nem nálunk, hanem Paraguayban, ahol az alkalmazottak még a "pontosság" vagy a "műveltség szintje" alapján is bérpótlékot kapnak.

"Azt lefényképezi még, vagy elvihetem?"

freedigital/panuruangjan

Az okostelefonok megváltoztatták az emberek mindennapi életét, de nem feltétlenül a jó irányba...

Se nő, se férfi: köztes/egyéb szeretne lenni egy német

Egy születésekor nőneműként regisztrált német ember a nemi megjelölés megváltoztatását kéri az anyakönyvi kivonatában, de nem akar férfi sem lenni.

Elcsapta a koalát az autó, potyautasként vitette magát kórházba

Fotó: YouTube/Brisbane

Csaknem 90 kilométeres autóutat élt túl egy autó aljába kapaszkodva egy elütött koala Ausztráliában, az állatnak csak az egyik karma tört le.

Vége a titkolózásnak: Détár Enikő bemutatta a párját + FOTÓK

Hónapok óta találgatta nemcsak a közvélemény, de még a színésznő kollégái közül is sokan, hogy vajon ki lehet az új lovag, aki újra fényt hozott Détár Enikő életébe. Most végre kiléptek a nyilvánosság elé.

Vallásgyalázó Facebook-bejegyzés után öltek meg egy nőt és két unokáját

Az egyik égő házban fulladástól életét vesztette egy nő és két unokája, egy hétéves kislány és egy csecsemő. A megvádolt fiatalembernek nem esett bántódása.

Saját vérével írta le a nevét a bedrogozott Peaches Geldof

Megdöbbentő dolgok kerültek elő a néhány hónapja drogtúladagolásban elhunyt Peaches Geldof múltjából, például egy olyan naplóbejegyzés, melyben a sztár a saját vérével írta alá a nevét.

Száraz Dénes megint végső búcsút vesz a Jóban Rosszbantól + FOTÓK

Fotó: Redlemon

Tamás atya szerepében egyszer már megsiratták a rajongók, most a rejtélyes ikertestvértől, Balázstól is búcsút kell venniük a nézőknek. Száraz Dénes hétfőn este utoljára szerepel a sorozatban.

Megölte és lefejezte osztálytársát egy tizenéves japán lány

A 16 éves gyanúsított először egy fémeszközzel többször fejbe ütötte, majd megfojtotta osztálytársát, mindezek után lefejezte, és bal karját is levágta.

Rakétatalálat miatt robbanhat be 90 millió liter üzemanyag!

A tűzoltók több órán át küzdöttek a lángokkal, de miután elfogyott a vizük, elvonultak. Az olajtársaság most a légi oltás lehetőségével próbálkozik.

Pittyegett a kutya, így került elő a karóra

Tán még ő maga sem tudja az okát, miért nézte finom kutyacsemegének a gazdi karóráját, de egy óvatlan pillanatban lenyelte azt. Egy korábban beállított figyelmeztető pittyegés buktatta le.

Kínos: pucéran került fel a lakáshirdetési oldalra a tulajdonos

Egy lakást szinte sosem könnyű eladni, de néhány jól beállított kép igen sokat lendíthet az ügyön. Kivéve, ha a tulajdonos megfeledkezik a tükrökről és saját magát is lefotózza, pucéran.

Lezárt határokkal vennék elejét az Ebola terjedésének

A vírus erősen fertőző - különösen a betegség lefolyásának utolsó szakaszaiban - tünetei között pedig a hányás, a hasmenés, valamint a belső és a külső vérzés is szerepel.

Boltot rabolt - átlátszó nejlonzacskóval a fején

Fotó: Belleville-i Rendőrség

Még gyakorolnia kell az álcázást a balek bolti rablónak, aki egy zacskóval akarta elrejteni a fejét, de egy kis hiba csúszott a számításba, mert nem talált otthon mást, csak egy átlátszó tasakot.

Berlinben is pénzre vadásztak

Berlinbe érkezett az Eldugott készpénz (Hidden Cash) nevű jótékonysági mozgalom: a német főváros egyik parkjában vasárnap több százan kutattak a pénzes borítékok után, amelyeket egy gazdag amerikai rejtett el.

Különleges fa miatt aggódnak a tájfun sújtotta Tajvanon

freedigitalphotos.net/dan

A Matmo tájfun számlájára írt, halálos áldozatok tucatjait követelő tajvani légi balesetről szóló hírek mellett a helyi média arról is beszámolt, hogy épületeket rombolt, fák százait döntötte ki a helyenként 155 kilométeres óránkénti széllökésekkel, sűrű esővel a nyomában elvonuló trópusi ciklon. A helyi közvélemény egy fa sorsát is különös aggodalommal figyeli.

Helybéli ifjú hölgy lett idén az Anna-bál szépe

A bálkirálynő jutalma ebben az évben is az aranyalma mellett egy Viktória-mintás herendi váza, az első udvarhölgy Rothschild-, a második pedig Apponyi-mintás vázát kapott.

Szívószálakból állított fel újabb rekordot az albán mozaikművész

Forrás: YouTube

A világ legnagyobb, műanyag szívószálakból készült mozaikképét alkotta meg Saimir Strati ismert albán mozaikművész, aki ezzel újabb rekordot állított fel a mozaikok világában.

Mindenki David Duchovny ellen

Amerikában és Oroszországban is megosztja a közvéleményt David Duchovny amerikai színész szerepelése egy "hazafias" hangvételű orosz sörreklámban.

Rekordszámú hegymászó hódította meg a K2-t

Fotó: Wikipédia

Harmincöt hegymászó tartózkodott a K2-n szombaton, ami rekord a világ második legmagasabb hegycsúcsának történetében.

Embereket öltek a sörényes hangyászok

Egy 47 és egy 75 éves brazil földműves életét oltotta ki egy-egy sebesült, illetve sarokba szorított sörényes hangyász két külön támadásban. Az esetek 2010-ben, illetve 2012-ben történtek, de csak most dokumentálták őket.

Ismét érdekesen alakultak a nyertes számok

freedigitalphotos.net/Grant Cochrane

A 30. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

Előbb gazdaggá tette a nőt, majd feleségül vette - a válóperes bíró

A nőnek ítélt egy házat, egy darab földet, továbbá úgy vélte, hogy a családi tartozásért is a volt férj volt az egyedüli felelős, így annak visszafizetése is őt terheli.

Costa Concordia - a genovai kikötőhöz vontatták a hajóroncsot

Genovába érkezését hatalmas kíváncsiskodó tömeg kísérte figyelemmel a városnak a tengerre néző utcáiról. A helyszínre érkezett az olasz környezetvédelmi miniszter is.

60 éve pecázik Reviczky Gábor

Beköszöntött a nyári szabadság Reviczky Gáborhoz, ez pedig - több mint 6 évtizede - egyet jelent számára a pecázással.

Armani-múzeum nyílik Milánóban

Fotó: FB/Armani

Giorgio Armani olasz divattervező kreációiból nyílik állandó múzeum Milánóban. A múzeumot maga a divatcézár ajándékozza a városnak.

Megszólalt a taxisbunyó szemtanúja

Egy taxisofőr verte meg az Omega két zenészét, Benkő Lászlót és Debreczeni Ferencet. A mai napig nem egyértelmű, hogy ki kezdte a dulakodást. Mi is történt pontosan azon a bizonyos estén?

Egymillió dollár egy Superman képregényért?

Wikipedia superman

Elárverezik a Superman-képregények első füzetének egy ritka példányát az eBay portálon. Több mint egymillió dollárt (230 millió forint) is adhatnak érte.

Rekordáron kelt el egy Rolex Panda Monacóban

Rekordáron, 336 600 euróért (100 millió forintért) kelt el egy Rolex Panda Monacóban, az Artcurial aukciósház ritka órákat, ékszereket és Hermés-táskákat kínáló hagyományos nyári árverésén

A hamis parfüm káros az egészségre és a terrorizmus melegágya

Freedigitalphotos Gualberto107

Szervezett bűnözőcsoportok Kínából Törökországon át Romániába csempészik a hamisított parfümöket; utóbbi; az Európába irányuló hamisparfüm-kereskedelem kapuja.

Majdnem megölte a szexuális játékszer: tíz éve szorult bele

Egy 13 centis szexuális játékszert szedtek ki az orvosok egy nőből, aki nem volt messze attól, hogy belehaljon a feledékenységébe: tíz éve volt a testében a kis kütyü.

Janicsák Veca már a családalapításon gondolkozik

Fotó: Redlemon

Családra vágyik Janicsák Veca. Az X-Faktor csinos felfedezettje már a közös jövőt tervezgeti párjával, de nemcsak erről mesélt egy klassz rádióműsorban...

Elton John élete - születésétől a kilencvenes évekig

Születésétől a kilencvenes évekig, elvonókúrájáig dolgozza fel Elton John életét a Rocketman című film, amelynek forgatókönyvét Lee Hall írja.

Látta már a világ legmázlistább kamionsofőrjét? Itt van!

Fotó: YouTube

Nagyon sok és nagyon éber őrangyalai lehetnek annak a kínai sofőrnek, aki az alábbi videón látható balesetet túlélte. Nehéz elhinni, hogy élve mászott ki a vezetőfülkéből!

Szabó Zsófi gondjaiba venné a kóbor kutyákat

Ma Magyarországon a becsült adatok szerint közel 2 000 000 kutya él, közülük több mint 100 000 kóborol az utcán, 10-12 000 pedig állatmenhelyeken vagy ebrendészeti telepeken várja, hogy örökbe fogadják.

Előkerült a lezuhant tinédzser kisgépe az óceánban

Fotó: Twitter

Előkerültek annak a kisrepülőgépnek a maradványai, amellyel kedden este egy 17 éves fiú és édesapja zuhantak a Csendes-óceánba Amerikai Szamoa közelében.

Rosberg szerint Schumacher sorsa érdekesebb, mint a Forma-1

a múlt hétvégi Német Nagydíjon az volt a benyomása, hogy Schumacher esete miatt kevesebben voltak kíváncsiak a versenyre a helyszínen.

A papucsa mentette meg az életét a villámcsapástól

Fotó: freedigitalphotos.net/James Barker

Azt mondták a tűzoltók, hogy az egyik legszokatlanabb eset volt, amit valaha láttak, miután felmérték a villámcsapás érte házban keletkezett károkat és ellenőrizték az ott lévő nő állapotát.

Kitiltották a fánkboltból, mert terhesnek nézett egy kövér nőt

A négyévesek ártatlan őszinteségével tette fel a kérdést a kisfiú a túlsúlyos nőnek a fánkboltban, hogy kisbaba van-e a hasában. A nő nem sértődött meg, az üzlet dolgozói viszont most mégis büntetnek.

Twitteren panaszkodott a légitársaságra - le is szállították gyermekestül a gépről

A légifuvarozó egyik munkatársa leszállította a gépről az apát és két gyermekét, majd közölték vele: addig nem mehet vissza a fedélzetre, amíg nem törli a Twitter-bejegyzést.

Annyira részeg volt, hogy saját magát gázolta el

Annyira részeg volt a sofőr, hogy saját magát gázolta el - na persze nem két helyen volt egy pillanatban, csak az autó, amiből percekkel előtte kiszállt, még mindig járó motorral elindult a vezetője után.

Megtalálták az algériai gép roncsait, francia katonák tartanak a helyszínre

A gép pilótái "vihar miatt" a járat útvonalának módosítását kérték. Az utasszállítón 110 utas volt, köztük 51 francia állampolgár.

Mennyire nehéz ellopni egy csecsemőt? Letesztelték!

Mindenkit megdöbbentett a két héttel ezelőtti gyermekrablási eset, amikor a szombathelyi Markusovszky kórházból elvittek egy csecsemőt. Az újszülött, a kis Hédi mindössze egy napos volt, amikor elrabolták, szülei nagyon várták haza.

Rekorder medvemancscsempészek kerültek lakat alá

Fotó: freedigitalphotos.net/feelart

Medvemancscsempészeket ért utol az igazságszolgáltatás Kínában, a kedvelt csemegéből még nyers állapotban rekordmennyiségben - 213 darabot - próbáltak áthozni tavaly az orosz-kínai határon, de rajtavesztettek.

Belépés és regisztráció

Belépés:

regisztráció

Regisztráció:

belépés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.