Kivégzés vár a rapperre, de az újévet még köszöntheti

Fotó: freedigitalphotos.net/Baitong333

Aláírta a pennsylvaniai kormányzó a rapperként ismert Cool C halálos ítéletét, amelyet januárban terveznek végrehajtani. Az egykori sztárt egy 18 évvel ezelőtti gyilkosságért ítélték el.

Bajban van Micimackó: "csak egy félmeztelen hermafrodita"

Kitiltás vár Micimackóra egy játszótéren, mert bár a gyerekek imádják a kedves figurát, a városatyák szerint veszélyt jelent a kicsik személyiségfejlődésére a "félmeztelen hermafrodita".

Hány pulyka hal meg a héten? Az amerikai hálaadás napja számokban

Csütörtökön ünneplik az Egyesült Államokban a hálaadás napját, amely a karácsony mellett a legjelentősebb amerikai családi ünnep. A majd' négy évszázados hagyomány mai vonatkozásaival kapcsolatban érdekes számadatokat közölt az amerikai népszámlálási hivatal.

Rising Star: Ördög Nóriból kitört a suttyó

Értjük ám, hogy élő show, meg feszültség, meg minden, de akkora tévés rutinnal, ami Ördög Nórának van, már nem szabadna bizonyos szavaknak kicsúszni. Főleg nem kétszer.

hirdetés

Tom és Jerry csontváza

Ha léteznének, ilyen lenne a csontvázuk - Tom és Jerry-től Donald kacsáig, Kengyelfutó gyalogkakukktól a prérifarkasig.

A BBC-t és a rendőrséget is beperelheti a pedofilgyanúba kevert Sir Cliff Richard

A házkutatás élő közvetítése "óriási, helyrehozhatatlan károkat" okozott a gyerekmolesztálás miatt feljelentett popveterán közmegítélésében.

Több mint 50 sérültje van a Berlin közelében történt súlyos buszbalesetnek

A Berlin körüli autópálya-gyűrű déli szakaszán, az A10-es sztrádán egy lengyel busz egyelőre ismeretlen okból letért az útról és felborult.

Bőkezűségben másolta az ötöst a hatos lottó...

Nyerőszámok és nyeremények.

Gazdátlan notebook miatt hajtott végre kényszerleszállást a Budapestre indult gép

A rendkívüli esemény miatt törölték a LOT ellenkező irányú, 14 órai járatát is a Budapest-Varsó útvonalon. Az utasok egy későbbi menetrend szerinti járattal indulnak.

X-Faktor - Benji meztelenül állt a színpadra

Fotó: RTL Klub/Kovács Tamás

Bence rosszalkodott és lebukott, G fenyegetőzött, Benji meztelenül állt a színpadon és még a boríték is előkerült, az idei szezonban első alkalommal - és még mi minden történt a 7. élő show-ban!

Ne rugdosd a kuktát, mert nem érdemli meg!

Az éttermi konyhákban tapasztalható erőszak ellen emeltek szót francia séfek: felhívásukban arra figyelmeztetnek, hogy a "szakmához méltatlan" a segédszakácsok bántalmazása.

Brutális havazás Amerikában - Tűzoltóállomáson szült az anyuka

screenshot

Ritkán fordul elő, hogy egy kisbaba marcona férfiak és nem kedves nővérek társaságában jön világra.

Berlusconi ingyen mozival akarja megnyerni magának a nyugdíjas szavazókat

A veterán politikust a jelek szerint az sem feszélyezi, hogy adócsalás miatt nem pályázhat állami tisztségre.

Először jelent meg közös fotó a francia elnökről és állítólagos kedveséről

freedigitalphotos.net/adamr

Először jelent meg közös fotó a francia elnökről és állítólagos kedveséről: a Voici magazin pénteki számának címlapképén Francois Hollande és Julie Gayet színésznő, filmproducer az elnöki hivatal kertjében egy asztal mellett ülve beszélget.

Nyalakodáson kapták a diákok az igazgatót

Az igazgató mindent tagad és azt állítja, manipulálták a videófelvételt, amelyen teljesen félreérthetetlen helyzetben, a matektanárnő lábai közt van a feje - és a tanárnő teljesen meztelen.

Nagyközönség így még sosem látta a szexi műsorvezetőt!

Ayree Claudia, a SportKlub gyönyörű műsorvezetője igazi szerelemgyerek, szülei két különböző kontinensen születtek. Tücsi most lerántja a leplet a családi titkokról is.

Lepacsiztak a vadakkal a sztárok

Csobot Adél mosómedvével, Kocsis Tibo két fehér oroszlánnal, Steiner Kristóf pedig cápaharcsákkal fotózkodott. A motiváció mindenkinél más volt, de mindenkinek nagy álma teljesült a képekkel.

Átlagos fának tűnik, de amikor megfújja a szél...!

Fotó: YouTube

Első ránézésre úgy tűnik a ház mögött álló fa, mintha egy teljesen átlagos, kicsit magasra nőtt lucfenyő lenne. Aztán amikor meglengeti az ágakat egy szellő, elképesztő látvány kerekedik!

Megerőszakolta a 101 éves nénit, mert meglátta az ágyban

Eredetileg csak egy egyszerű betörést tervezett a férfi, de amikor meglátta, hogy az ott lakó 101 éves idős néni az ágyában fekszik, másféle tervet eszelt ki.

Elképesztő mázlista: darált húsnak kéne lennie, mégis túlélte

Az, hogy elképesztő szerencse, nem fejezi ki mindazt, ami a kínai gyalogossal történt egy kereszteződésben: a két jármű ütközése után elméletileg nem maradhatott volna más belőle, csak darált hús...

Orális szexet kért a rendőr a leintett autósoktól

Rosszul áll a szénája annak a rendőrnek, akit azzal vádolnak, hogy egy éjszakai közúti ellenőrzés során több járművezetőnek felajánlotta a büntetlenséget - ha orálisan kielégítik őt.

Ganxsta Zolee megúszta: mégsem kell kolostorba vonulnia

Fotó: Redlemon

Megtört a jég, de nem a pályáé: véget ért az évek óta tartó pechszéria: Ganxsta Zolee csapata végre győzni tudott az immár hagyományos hokimeccsen és így Döglégy megúszta a kolostort is.

Kutya kergette meg a betörőt - de még mekkora! + VIDEÓ!

Azért nem jó a hátsó kert felől betörni, mert így a naiv betörő nem találkozik a "Vigyázz, kutya!" táblával. Aztán meg jól kapkodhatja a lábait, ha nem akarja, hogy a hátsójába harapjon a fenevad.

Ami az egyiknek a diós sütemény, az a másiknak a bakiparádé

Fotó: Redlemon

Rengeteg felejthetetlen élménnyel gazdagodtak az évek során az ötödik születésnapját ünneplő hazai rádiócsatorna műsorvezetői, amelyek közül a legemlékezetesebbeket most felidézték.

Michael Phelps barátnője férfi volt - de ezt még az úszó se tudta!

Elég kínos lehet az, amikor az ember reggel felüti az újságot és ott jön szembe vele a cikk, amelyben a barátnője épp arról beszél, hogy igazából ő 20 évig hímvesszővel élt. Nem irigyeljük Michael Phelpset.

Puskás Peti az alkotással gyógyítja a sérelmeket

Fotó: Redlemon

Mit tehet az a fiatal, akit az iskolában csúfolnak vagy az interneten cikiznek ismerősei? Kihez fordulhat segítségért az a tehetséges egyetemista, akinek ötletei vannak, de pénze nincs?

Az idomítás csődje: amikor még a bírák is sírva kacagnak

Van az úgy, hogy a versenypálya szélét jelző tárgyak sokkal érdekesebbek, mint maga a verseny. Bár a gazdi ennek aligha örült, a kutyaverseny legnagyobb sztárja mégis a rakoncátlan eb lett.

Videóblogon a hajléktalan élete: "nagyon valóságos és nyers"

Fotó: Quiet Assassins

A legtöbben egy hajléktalan láttán azt gondoljuk - igen, még itt, Magyarországon is, de a világ többi tájékán szintén -, hogy biztosan alkoholista és/vagy drogos. Most különleges módon mutatják be az ellenkezőjét.

Ha nem szűz, már rendőrnek se mehet

Nem könnyű az indonéz nők dolga, ha úgy döntenek, rendőrnek állnak: nemcsak a kiképzést kell végigcsinálniuk, de a szüzességüket is meg kell őrizni, amiről felvételkor orvosi vizsgálattal győződnek meg.

Elismerte a cseh egyház: tényleg ördögöt űztek a templomban

Fotó: YouTube

Nem látszik sok abból, hogy mit csinálnak a nővel, de a kétségbeesett kiáltozása és jajveszékelése alapján egyértelmű, hogy nem kellemes érzéseket él át a templomban, ahol állítólag ördögöt űztek.

Akna robbant a Jóban Rosszban színésze alatt - "Szerencsére túléltem"

Politikai tisztként, egy szovjet komisszár bőrébe bújva láthatjuk viszont rövidesen Bodor Gézát, a Jóban Rosszban expolgármesterét, aki élvezte a szerepet, sőt, még veszélyes helyzetekbe is keveredett.

Tömeges denevérpusztulás: csak úgy lezuhantak az égből

Fotó: freedigitalphotos.net/Victor Habbick

Elképesztő mértékű denevérpusztulásnak lehettek a tanúi egy ausztrál erdő közelében, ahol most több mint 5000 példány teteme borítja a talajt. A bűzölgő terület fertőzésveszélyt is rejteget.

Íme, a kutya, amelyik fél az ajtókerettől - ezért tolatva közlekedik

Bár az állóképen kevésbé látszik, de jó, ha tudják, hogy ez a kutya nem megy, hanem jön. Igen, Queso annyira fél az ajtókeretektől, hogy amikor át kellene haladnia, inkább megfordul és tolatva közlekedik.

Mindenki világot ment - még a ma.hu is!

Fotó: LG

Nem volt túl egyszerű a feladat, de végül nem ejtette rabul az időkapu a sztárokat, akik nagyszabású küldetésen vettek részt: meg kellett menteniük a Földet. Szerkesztőségünk is kipróbálta a játékot.

Rénszarvasokat alkalmazna az orosz rendőrség

Rénszarvasokat alkalmazna az orosz rendőrség Északnyugat-Szibériában, a Jamalo-Nyenyec régióban. Az állatok szánhúzóként segíthetnék a rendőrök munkáját a nehéz terepen.

Meleg bikát mentett a Simpson család producere

freedigitalphotos.net/dan

Benjy "bűne", hogy idén egyetlen üszőt sem volt képes megtermékenyíteni gazdája nyugat-írországi farmján. Az állatorvosok szerint az állat termékeny, de nem a nőstényekhez, hanem saját neméhez vonzódik, különösen az őt felváltó bika iránt érdeklődik.

"Én tehetek róla" - Összeégették és megcsonkítva elásták a kisfiút

A bíróságon sírva vallotta be, hogy a saját önzőségének köszönheti, hogy elveszítette a fiát, de ez sem mentette meg a börtönbüntetéstől a bestiális gyilkosságban részt vevő anyát.

"Eltemetni könnyebb volt, mint a telefonját lemondani"

Fotó: freedigitalphotos.net/jannoon028

Az özvegy szerint nagyon megrázó dolog volt végigcsinálni a hamvasztást és a temetést, és megbirkózni a férje elvesztésével, de az egész semmi volt ahhoz képest, amit a mobilszolgáltató művelt utána.

Ajjaj, nagy a baj: 2020-ra elfogyhat a csokoládé!

Veszélyben a világ kakaóbab-készlete, és ha olyan ütemben növekszik az éves csokifogyasztás, mint az elmúlt néhány évben, akkor 2020-ra elfelejthetjük a csokit - riogatnak a szakértők.

Meztelenül tört be két házba, miközben a sajátja leégett

Fotó: freedigitalphotos.net/artur84

Anyaszült meztelenül tört be két házba egy 18 éves fiatal, legalábbis a rendőrség ezzel vádolja és emiatt tartóztatták le, a bűn elkövetésének idején a férfi saját otthona javában égett.

Mesterházy lefotózta, ahogy leléptek a fideszes képviselők a tüntetés miatt

A korrupció és a kormány politikája ellen tüntettek hétfő este Budapesten. A civil megmozduláshoz kéttucatnyi város csatlakozott, külföldön is több helyen demonstráltak az Orbán-rezsim ellen. "Menjetek a picsába!" - üzenték. El is mentek.

Levágott fület találtak az utcán - egy verekedésből maradhatott ott

Fotó: freedigitalphotos.net/David Castillo Dominici

Ilyet még a rendőrség sem látott: két órával egy utcai verekedés után valaki egy "húsdarabot" talált az utcán, amiről nem sokkal később kiderült, hogy valakinek a füle.

Hárman az ágyban: elcsábította a férje szeretőjét a feleség

Elég bizarr módon indult a kapcsolat, most meg még bizarrabb, ahogy élnek, de a a férj, a feleség és a szerető boldog hármast alkot - és a szerető ezúttal nem egy másik nő!

Lekéste a saját temetését: elkeveredett a postán

Fotó: freedigitalphotos.net/dan

Rossz helyre vitték a postások a hamvakat, így egy nő szó szerint lekéste a saját temetését: csak a ceremónia után néhány nappal érkezett meg az urna a családhoz.

Rájár a rúd Bonóra: bringázás közben eltörte a karját

A majdnem széteső repülőgép kényszerleszállását sértetlenül megúszta, de pár nappal később egy banális balesetben törte el a karját a U2 frontembere: elesett biciklizés közben.

Liftbe szorultak, kórust alapítottak

Fotó: YouTube

Csak semmi pánik - szól az intelem, és néhány angol diák ezt teljesen jól megfogadta, amikor rabul ejtette őket a kollégiumi lift: kétségbeesés helyett dalra fakadtak.

Birkával szexelt, mert "nagy volt rajta a nyomás"

Letartóztattak egy egyetemi hallgatót, aki saját bevallása szerint a vizsgák miatti stressz hatására döntött úgy, hogy egy pajtában keres magának alkalmi szexpartnert. Egy társa buktatta le.

Rising Star: Nehéz volt a fal, de történtek csodák is

Fotó: TV2

Szigorúbbnak bizonyult mind a zsűri, mind a nézőközönség, vagy talán csak a falba raktak még néhány extra betonelemet, és azért emelkedett fel nehezebben - de azért történt pár meglepő esemény is vasárnap.

Cicafelvonulás vadászgörényekkel

Több mint 400 cicát tekinthet meg a közönség a budapesti nemzetközi macskakiállításon november 22-én és 23-án.

X-Faktor: harmadjára is dráma a párbajon

Fotó: RTL Klub/X-Faktor

Az idei év első nagy drámája Little G-t érte utol, de két héttel ezelőtt még nem sejtette senki, hogy hamarosan újra a sapkás mentornak kell a két megmaradt versenyzője között választania.

Ötös lottó: 9, 19...

Az ötös lottó televízióban közvetített számsorsolásán az alábbi nyerőszámokat húzták ki:

Azt hitték, halott a nő, de jól meglepett mindenkit

Az orvos egyelőre még csak próbál magához térni a sokkból, az ügyészség viszont máris vizsgálatot indított a halottnak nyilvánított, de mégis élő asszony ügyében.

Új ruhában a Mariahilfer Strasse

Átépítés után pénteken ismét átadták a közönségnek a bécsi Mariahilfer Strassét. A híres utca teljes felújítása 2015-ben zárul.

Lehúzza a rolót a Napló

Fotó: freedigitalphotos.net/Salvatore Vuono

Megszűnik a TV2 riportmagazinja, a Napló. Az utolsó adást november 29-én láthatják a TV2 nézői.

Kész cirkusz: mégsem tigris a párizsi tigris!

A Párizstól negyven kilométerre keletre található Montévrain településen második napja keresett állat valamilyen más fajhoz tartozó macskaféle - közölték pénteken az illetékes hatóságok az állat nyomainak szakértői vizsgálatát követően.

Másfél hétig bomladozott az újszülött teste a szatyorban

Fotó: freedigitalphotos.net/David Castillo Dominici

A halottkém szerint legalább 11 napja rakhatták egy nejlonszatyorba az újszülött holttestét, amit egy kutyasétáltató talált meg. Az ismeretlen anya azt írta: iszlám szokások szerint temessék el.

Régi titkot árult el Iszak Eszti: miért tekerte alufóliába a fejét?

Ha stílusról, divatról, szépségtrükkökről van szó, Iszak Esztinek nem kell a szomszédba mennie tanácsokért. Sőt, inkább ő oszt meg régóta őrizgetett titkokat - például a hajkreppelésről.

Fájdalmasan gyönyörű: egy apa első és utolsó dala a fiához

Fotó: YouTube

Szívszorító videó került fel a világhálóra: a felvételen egy apa látható, amint 3 napos koraszülött fiának énekel - a baba anyja a szüléskor már nem élt, és a 4. napon a kisfiú is elment.

Bérgyilkost fogadott a családjára, aztán megölte őt

Bíróság elé állították azt a férfit, akit azzal vádolnak, hogy előbb felbérelt egy bérgyilkost a családja kivégzésére, majd a megbízás teljesítése után kivégezte a bérgyilkost.

Amikor a hollywoodi sztori valósággá válik...

Fotó: freedigitalphotos.net/imagerymajestic

Emlékeznek az Örömapa 2. részére, amikor Steve Martin filmbeli lánya és felesége együtt csinálják végig a terhességet és aztán kevés különbséggel ugyanazon a napon szülnek meg? Nemcsak filmben történhet meg!

Lelkész ennyit még sose beszélt egyszerre!

Ugyan a hivatalos megerősítésre még várni kell, alighanem új világrekord születésének lehettek tanúi egy floridai városban, ahol a helyi pap több mint 2 napon keresztül szünet nélkül beszélt.

Élve temette el a férjét, mert új szeretőt talált

Fotó: freedigitalphotos.net/dan

Elszerette a nővérétől a vőlegényt, ám az esküvőjük után alig egy évvel már új szerető után nézett a nő, ezért összeszurkálta és élve eltemette a férfit. Most börtön vár rá egész életében.

Pánik a párizsi tigris miatt: medvevadász kutyával keresik

Helikopterrel keresett egy elszabadult tigrist csütörtökön a francia rendőrség és tűzoltóság Párizs közelében - közölték a hatóságok. A környék lakói nem hagyhatják el az otthonaikat, a gyermekeket nem engedték haza az iskolákból.

Igen, nemet akarok változtatni!

Fotó: freedigitalphotos.net/papaija2008

Gyorsan növekszik Csehországban azok száma, akik nemük megváltoztatásának engedélyezését kérik a hatóságoktól. Idén az illetékes állami szakbizottsághoz már mintegy száz kérvény érkezett, ami rekordot jelent.

Dárda állt ki a fejéből, úgy sétált be a kórházba

Mintha valami rossz tréfa lett volna, úgy sétált be nyöszörögve a férfi a kórházba, miközben a fejéből egy dárda vége állt ki - a másik vége a tarkója alatt lógott. Házfelújítás közben nyársalta fel magát.

Boltba ment a tigris, azóta keresik

Fotó: freedigitalphotos.net/njaj

Helikopterrel keresett egy elszabadult tigrist csütörtökön a francia rendőrség és tűzoltóság Párizs közelében.

Ducik a csúcson, avagy 100 kiló fölött is lehet sztár az ember!

'100 kiló alatt az ember csak papírnehezék" - tartja a mondás, és erre már az egyébként piszkafákat futószalagon termelő Hollywoodban is felfigyeltek. Ducikból is lehet igazi sztár?

Ez az igazi Vertigo: kiszakadt Bono repülőgépének ajtaja

Fotó: u2.com

2400 méter magasan szállt Bono gépe Berlin felé tartva, amikor egyelőre ismeretlen ok miatt kiszakadt a magángép hátsó ajtaja és úgy kellett a földre tenni a gépet. Hihetetlen szerencséje volt mindenkinek.

Gigantikus fajdkakassal ünnepeltek a sztárok

Játékos kihívások, ínycsiklandó koktélok és pezsdítő ritmusok - így buliztak a sztárok a hírességek éjszakáján, ahol a kötetlen szórakozás egy gigantikus madár is "életre kelt".

Emberi fejet és lábat találtak az elfogott cápában

Fotó: freedigitalphotos.net/luigi diamanti

Felkavarodott a gyomruk a halászoknak, amikor a tengerből kifogott hatalmas cápa hasát elkezdték felvágni és onnan egy félig megemésztett emberi fej és egy láb került elő.

Dobozvágóval kezdte szeletelni az áldozata péniszét

Megúszta tíz hónapnyi háziőrizettel és némi terápiával a támadást egy nő, aki egy feltételezett gyermekmolesztálás miatt támadta meg az áldozatát - de tévesen vádolta meg a férfit.

Hat napig rejtőzködött a bútorboltban: a mateklecke volt az oka

Fotó: Google Maps

A matekleckével kezdődött minden: a fiúcska nem tudta megcsinálni, és emiatt annyira megszidta az anyja, hogy a gyermek megszökött otthonról. Majdnem egy hét után találtak rá a svéd bútoráruházban.

Motoros fűrészt akart lopni - a rövidnadrágjába csempészve

Nem vall túl éles elmére, ha valaki egy teljesen szokványos rövidnadrágba dugva próbál észrevétlenül, sőt, feltűnés nélkül kisurranni egy barkácsboltból - valaki mégis megpróbálta.

Olasz specialitásban is jó Benedek Tibor és Epres Panni

Fotó: Redlemon

Kötényhúzás, tésztagyúrás, töltés, pörgetés, kóstolás és sütés - alkalmi séfként mutatkozott be Benedek Tibor és Epres Panni. Kiderült: nem csak a kifutón, a medence partján és a magánéletükben állják meg a helyüket.

Belépés és regisztráció

Belépés:

regisztráció

Regisztráció:

belépés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.