Mikor még a világ Paul Walkert gyászolja, már megjelent a Halálos iramban paródiája

screenshot

Épp most játsszák a Halálos iramban hetedik részét a magyar mozikban, mindenki megkönnyezi az utolsó jelenetet, és már itt a sorozat paródiája. Lehet, hogy mókás a film, csak az időzítése rossz?

Depardieu: Imádom Ukrajnát, szeretem Putyint, de nem értem a helyzetet

Nagyon szereti Vlagyimir Putyin orosz elnököt és Oroszországot is Gérard Depardieu francia filmsztár.

Legyőzte Marty McFly-t: Guinness rekordot repült légdeszkával egy kanadai

Majdnem 300 métert tett meg saját építésű légdeszkáján lebegve.

Cannes - Francia világsztárok az utolsó versenyfilmekben

Gérard Depardieu, Isabelle Huppert és Marion Cotillard alakítják a 68. cannes-i fesztivál hivatalos versenyprogramjában bemutatásra kerülő utolsó alkotások főszerepeit.

hirdetés

Bezárt az Eiffel-torony: túl sok a zsebes

A francia főváros egyik jelképének számító épület dolgozói sztrájkba kezdtek a környéken garázdálkodó agresszív zsebtolvajok miatt.

Ünneplik a pandát, aki ha ember embernek születik, már 100 éves lenne

freedigitalphotos/FrameAngel

Dél-Kínában megkezdték az ország legidősebb, 35. évében járó pandájának fél éven át tartó születésnapi ünnepségsorozatát, hogy méltóképpen köszöntsék majd novemberben a 100 éves embernek megfelelő életkorú Paszét.

A legfőbb gonosz foglalta el a Nintendo vállalatát

Elképzelhető, hogy óriási hibát vétett a Nintendo America HR-osztálya, és a vállalat most kígyót melenget a keblén.

Tartózkodási engedélyt kapott a bőröndben becsempészett kisfiú

freedigitalphotos.net/FrameAngel

Egy évre szóló ideiglenes tartózkodási engedélyt kapott Spanyolországban az a nyolcéves afrikai kisfiú, akit két héttel ezelőtt egy rózsaszín gurulós bőröndbe bújtatva akart becsempészni egy fiatal nő az egyik észak-afrikai spanyol enklávé, Ceuta területére.

Vicces videó: Az ír néptánc eredete

A videó valószínűleg megoldást ad az ír néptánc eredetére!

Elképesztő előadás a brit X-Faktorban! - videóval!!!

Susan Boyle után itt van a következő elképesztő nő, akit a brit tehetségkutató fedezett fel.

Negyvennyolc éven át vezetett jogosítvány nélkül egy osztrák férfi

1967 óta furikázott engedély nélkül - most bukott le, miután koccant egy hölggyel.

Nyelvrákja volt az Iron Maiden énekesének

Facebook Iron Maiden

Bruce Dickinson meggyógyult a kórból, és megköszönte a fantasztikus orvosi gárdának óriási teljesítményüket.

Huszonegyedik gyermekét szülte meg egy 51 éves brazil nő

A névadás gördülékeny a népes családban. Sebastiana Maria da Conceicao egyik lányát például egy ápolónőről nevezte el, az újszülött kisfiú pedig az őket meglátogató brazil riporterről a Tassio nevet kapta.

Negyvenkét év kóma után meghalt a megerőszakolt indiai nővér

freedigitalphotos/dan

Aruna Sanbaugot 1973 novemberében megerőszakolt és kutyalánccal fojtogatott egy kórházi takarító, a nő azóta vegetatív állapotban volt.

A Széchenyi-hegyi Gyermekvasút bekerült a Guinness Rekordok Könyvébe

A Guinness World Records (GWR) Rekordok Könyve szerint a MÁV Zrt. Széchenyi-hegyi Gyermekvasút a világ leghosszabb olyan vasútvonala (11,7018 kilométer), amelyen a forgalmi és kereskedelmi szolgálatot gyermekek látják el.

Hatos lottó: olyan számokat húztak, hogy nem is volt hatos

freedigitalphotos.net/adamr

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 20. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki.

Rajongója mellé állt a focicsillag

Noha elsősorban mint életveszélyes támadó ismert, a Real Madrid és a portugál válogatott sztárja, Cristiano Ronaldo akár betonbiztos védőnek is elmehetne.

Natalie Portman Jackie Kennedy bőrébe bújik

Facebook Natalie Portman

Natalie Portman a frissen megözvegyült Jackie Kennedyt alakítja Pablo Larraín chilei filmrendező Jackie című életrajzi drámájában.

Busás borravalót hagyott örökül egy milliomos két pincérnőre

Százezer dollárt (27 millió forintot) hagyott két kedvenc felszolgálónőjére egy New York-i tehetős műgyűjtő, aki ötven éven át járt ugyanabba az étterembe.

102 évesen a Google segítségével szerzett doktori címet

freedigitalphotos/hywards

Megvédte 78 évvel ezelőtt benyújtott doktori dolgozatát egy 102 éves berlini asszony, akit édesanyja zsidó származása miatt nem engedtek doktorálni a náci Németországban.

Megvan az a fiktív amerikai település, ahova mindenki el akart jutni

A Simpson család című népszerű animációs sorozat alkotói ugyan sohasem árulták el, hol is található Springfield, ahol a történet játszódik, a fiktív amerikai település azonban már a Universal Stúdió egyik látványosságaként látogatható.

Puskás Peti: "fiatalon könnyű letérni a helyes útról"

Fotó: Redlemon

Van úgy, hogy az ember látja, merre kellene menni, mégis eltéved: nem mindegy, hogy amikor döntéshelyzet elé kerülünk, mit választunk. Puskás Peti bevallotta, fiatalabb korában nem mindig a jó utat választotta.

Gyereket menteni oké, de kutyáért börtön jár?

Felhúzott ablak mögött, bezárva találták egy autóban a kistermetű kutyát, mire a járókelők közül egy háborút is megjárt veterán úgy döntött, nem vár a rendőrökre, maga veszi kézbe a mentőakciót. Bilinccsel jutalmazták.

Nem kapkodta el: 75 év után végre befejezte az egyetemet

Fotó: freedigitalphotos.net/David Castillo Dominici

Jó munkához idő kell - tartja a régi mondás, és ha ez igaz, akkor Anthony Brutto kiváló eredménnyel zárhatta az egyetemet, amit nem kevesebb mint 75 évvel a beiratkozás után fejezett be.

Beismerte: alsónadrággal gyilkolta meg mostohaapját

Egy éven keresztül kitartóan tagadta a gyilkosság vádját és véletlen balesetnek próbálta beállítani a tragédiát a férfi, ám most megtört és bevallotta: tényleg az "atomi meglepetés" okozta a mostohaapja halálát.

Bocsánatkérő tolvaj: "anyámnak kellett születésnapi ajándékba"

Fotó: freedigitalphotos.net/Tina Phillips

Megszólalt a lelkiismerete a tolvajnak, miután ellopott egy kertből egy madárfürdetőt: visszament és egy kartonlapra írt üzenetben kért bocsánatot a tulajdonostól, akit persze ez cseppet sem vigasztal.

Kapaszkodjon: egyéves gyermekét cigizteti az anya

Nehéz eldönteni, hogy a döbbenetünk vagy a felháborodásunk nagyobb-e, amikor meglátjuk a spanyol nő gyermekéről készült fotót: nem elég, hogy cigi van a kicsi szájában, de azt pont az anyja fogja!

44 éve szenvedett az orrdugulástól - most derült ki, miért!

Már el is felejtette a gyerekkori csínytevést a férfi, és sose firtatta annak az okát, miért érzi mindig bedugulva az orrát és mitől tüsszög szinte megállás nélkül, amióta csak az eszét tudja. A rejtélyre csak most derült fény.

Prosti bujkált az ágy alatt, ugrott a lakástámogatás

Fotó: freedigitalphotos.net/adamr

A nyugdíj igencsak soványka volt és a hivataltól kapott lakástámogatás sem dobta fel túlzottan az idős férfit, aki úgy gondolta, egy kis kiegészítő jövedelemre tesz szert - míg le nem bukott.

Már megint mexikóinak képzelték magukat a Jóban Rosszban sztárjai!

Ki Rosalindáért, ki Marimarért rajongott, most pedig egykori kedvenceik bőrébe bújhattak egy kis időre a hazai sorozatsztárok, akikhez szívtipróként nem más csatlakozott, mint Peter Srámek!

Idén is megválasztják a magyar tenger szépét: ki lesz a Miss Balaton?

Fotó: Redlemon

Idén augusztusban ismét megválasztják a magyar tenger legszebb hölgyét, a Miss Balaton szépségverseny pedig már megnyitotta a kapuit a jelentkezők előtt: vajon ki veheti át a koronát Király Lilitől?

Émelyítő: kérészlárvát köhögött fel, az irritálta a torkát

Amikor rátört a köhögés, azt hitte, teljesen szokványos, sűrű váladék ingerli a torkát. Nem az volt: a férfi döbbenten vette észre, hogy a felköhögött "valami" még mozog.

"Mindannyian kiabáltunk és futottunk" - megölte a vonat a tinilányt

Fotó: freedigitalphotos.net/tiverylucky

Meghalt egy 17 éves lány, mert már nem tudott elmenekülni a közeledő vonat elől a hídon - ő volt a kilencedik áldozat csak ebben az évben azon a néhány méteren. Két társának sikerült túlélnie.

Lindsay Lohan óvónéniként vezekelt

Lassan három év telt el azóta, hogy Lindsay Lohan... khmm... nem volt színjózan, amikor Los Angelesben autókázni támadt kedve, ám az emiatt kirótt közmunka egészen mostanáig váratott magára.

A fél világot hülyére vették a roswelli alien-fényképekkel?!

Fotó: YouTube

Még egy hét sem telt el azóta, hogy a fél világ izgatottan figyelt néhány elmosódott fényképet, amelyeken állítólag régóta titkolt ufók láthatók. Persze a szkeptikusok sem maradtak adósak a válasszal.

Lakatos Márk: "csókoltatom a ma.hu-t!"

Egy megnyerő mosoly sokat lendíthet célunk elérésében - vallja Lakatos Márk, és ennek jegyében a ma.hu olvasóinak is különleges üzenettel kedveskedik, hogy visszaadja az elveszett önbizalmunkat.

Saját anyateje mentette meg a futónőt a haláltól

Fotó: freedigitalphotos.net/Jomphong

Egy futóverseny egyik elágazásánál rossz irányba fordult a nő, és mire rájött, hogy eltévedt, már túl messze járt. Ráadásul rá is esteledett, és ő egyre inkább úgy érezte, nem éli túl az éjszakát.

3,5 métert zuhant, aztán édesdeden horkolt tovább a részeg

Talán ő maga sem tudná megmondani, pontosan mit és mennyit ivott, de biztosan nem keveset, mert a férfi annyira részeg volt, hogy sem azt nem vette észre, hogy lezuhant, sem azt, hogy 30 percen keresztül tűzoltók mentették.

Sarka reszelékét itatta meg a gonosz nagymama a családdal

Fotó: freedigitalphotos.net/marin

Tettének oka nem világos, de az biztos, hogy a rosszindulatú nagymama már nem először tört borsot mások orra alá. A célpont ezúttal a családja volt: a tejüket fertőzte meg a lereszelt lábbőrével.

Géppuskalábak: a világhír kapujában a magyar Fricska - videó!

Tavaly Michael Flatley rekordját döntötték meg, most a Britain 's Got Talentben brillíroznak a gödöllői néptáncosok.

Vége az utcai dohányzásnak Sydney turistaközpontjában

freedigitalphotos/stockimages

Hétfőtől nem lehet rágyújtani a Martin Place-en, Sydney népszerű sétálóövezetében, ahol rengeteg turista fordul meg, és sokan pihennek vagy fogyasztják ott az ebédjüket.

Most jó lenni kínai alkalmazottnak: ezrek nyaralhattak a Riviérán

Cégének 6400 alkalmazottját fizette be franciaországi kirándulásra egy kínai milliárdos, Li Csin-jüan, a Tiens Group tulajdonosa, aki ezzel "megalkotta" a Franciaországba látogató legnépesebb turistacsoportot.

A műtét sikerült, a beteg gyógyultan elúszott

Fotó: freedigitalphotos.net/foto76

Ha egy kutyát, macskát, esetleg tengerimalacot visz valaki az állatorvoshoz, főleg daganatos betegség miatt, azon már aligha akad fenn bárki is. Aranyhallal viszont ritkán találkozunk a műtőben.

Ügyes trükk piknikezéshez: hogy ne forrjon fel a sör a melegben!

Fotó: freedigitalphotos.net/Idea go

Ugye milyen jó nyáron kimenni a haverokkal egy jó kis piknikre valamelyik napsütötte rétre? És ugye milyen vacak, hogy percek alatt ihatatlanul forró lesz a sör - vagy bármi más ital? Íme, a megoldás!

Ötös lottó: tovább gyűlik a pénz

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 19. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

11 kilométeres futással ünnepelték a sztárok az Európa-napot

Fotó: Redlemon

Ragyogó napsütésben, több mint 3000 induló társaságában állt rajthoz Erdei Zsolt, Molnár Andi, Nagy Adri és Fehér Balázs. A hírességek együtt vágtak neki az Európa-napi futóverseny 11 kilométeres távjának.

Nagy kaliberű kutya: 23 éles lőszert falt be

Gazdája már nem lepődött meg, amikor egy-egy zokninak, apróbb mágneseknek, esetleg üveggolyóknak veszett nyoma, ám a Benno nevű kutya ezúttal nagy kaliberre váltott: puskatöltényeket evett meg.

Fia drogos múltja miatt lett nagykövet Jackie Chan

Jackie Chant nevezték ki Szingapúr drogellenes nagykövetévé. A hongkongi akciófilmsztár helyi fiataloknak előadást tartva arról is beszélt, hogy dühöt és szégyent váltott ki benne, amikor fény derült fia drogozására.

Ciki: saját paprikaspray-jébe sétált bele a rabló

Nem sok teendőt hagyott a rendőröknek a rabló, egy időre legalábbis eléggé kiütötte saját magát a paprikaspray-vel, amivel a gyógyszertárban tartózkodókat szerette volna elkábítani, de saját magát sikerült.

12 fiuk van - a 13. is az lesz?!

Fotó: freedigitalphotos.net/Stuart Miles

Nagy az izgalom a michigani Schwandt családban, ahol az apukán és anyukán kívül 12 fiúgyermek várja izgatottan a 13. gyermek érkezését - a házaspár nem akarja előre tudni, hogy megtörik-e az eddigi sorozat.

Megbukott Nigella Lawson amerikai főzőműsora

Két évad után levette a képernyőről Nigella Lawson The Taste című főzőműsorát az amerikai ABC csatorna, miután drasztikusan visszaesett a program nézettsége.

Halott lánya petesejtjéből szülne gyereket az anya

Fotó: freedigitalphotos.net/dream designs

A nő azt állítja, haldokló lánya utolsó kívánságát teljesítené, ha engedélyt kapna rá, hogy az elhunyt petesejtjeiből - melyeket lefagyasztottak - termékenyítenének meg néhányat és megszülhetné a gyereket.

Az átvilágításnál derült ki, mit rejt a bőrönd: kisfiút kucorogva

Bőröndben akartak átcsempészni egy nyolc éves kisfiút Marokkó és Ceuta, az észak-afrikai spanyol enklávé határán.

Ötmilliárd forint értékű ékszert raboltak el egy Cannes-i ékszerüzletből

freedigitalphotos/Boykung

Négy fegyveres hajtotta végre a támadást a Croisette sétányon álló luxusüzlet ellen, majd nagy mennyiségű ékszerrel és órával elmenekültek. A rablás öt-tíz percig tarthatott a beszámoló szerint.

Az internet ifjú sztárjai: a szalmabálásos esettől Bözsi néni kakasáig

Szélviharként söpört végig az interneten Bözsi néni neve és lassan már mindenki ismeri a kakassal üvöltöző kissrác mondatait. Néhány hónapja pedig egy karatés fiú okozott sokaknak vidám másodperceket.

Férjhez megy a vőlegény: a luxemburgi miniszterelnök

Xavier Bettel luxemburgi miniszterelnök házasságot köt belga partnerével a jövő héten, néhány hónappal azután, hogy az országban életbe lépett az azonos nemű párok házasodását legalizáló törvény.

Megható videó: kútból mentették ki a bezuhant elefántbébit

Vonulás közben zuhant bele a kiselefánt egy kútba, amiből India-szerte számtalan található, a hasonló balesetek igencsak gyakoriak arrafelé. Ezúttal azonban az állatot sikerült kimenteni!

Nem győznek bocsánatot kérni: Charlotte lett a kismajom

Fotó: freedigitalphotos.net/ponsulak

Több mint egy hónapon keresztül lehetett szavazni az interneten keresztül, most mégis másik nevet kap egy japán állatkert újszülött kismajma, mondván: hogy nézne ki, hogy úgy nevezzék, mint a brit hercegnőt?!

Meztelenül, részegen hajtott a forgalommal szemben

Van, amin egy tapasztalt rendőr már meg se lepődik, de az nem az az eset, amikor egy nő anyaszült meztelenül hajt a forgalommal szemben, részegen, egy pihenőhelyen hagyva a családját.

A legjobb barátnője volt, ezért segített az öngyilkosságban

Fotó: Facebook

Vajon mit jelent egy igazi, szívbéli barátság? Mi az, amit egy valódi barát megtesz a társáért? Egy 22 éves lány úgy gondolta, még az öngyilkosságban is segítenie kell a barátnőjét.

A vádlott bűnös: fogakat húzgált szex közben

Megszállottan rajong a fogatlan nőkért egy férfi, és ha másképp nem talált ilyet, hát maga gondoskodott a foghúzásról: egy harapófogóval, a megkérdezésük nélkül rántotta ki a vele épp szexelő nők fogát.

Pizzarendeléshez kérte extraként a rendőröket a túszul ejtett nő

Fotó: freedigitalphotos.net/KEKO64

Internetes pizzarendelésen keresztül hívta a rendőröket egy amerikai nő, akit élettársa fogva tartott otthonában. Az étterem komolyan vette a megjegyzésbe írt üzenetet.

Hason lőtték a várandós nőt, a magzat egészségesen született meg

Lövöldözésbe keveredett egy terhessége utolsó szakaszában járó nő, a golyó a hasa alsó részén hatolt be, ami egyben azt is jelentette, hogy a magzat élete is veszélybe került, de szerencséje volt.

Kamaszfiút csábított el, de korábban kutyával szexelt a nő

Fotó: Volusia Megyei Seriffhivatal

Elsőre még az őt letartóztató rendőröknek sem tűnt fel, de röviddel később kiderült, hogy a nő, aki elcsábított egy fiatalkorú fiút, korábban egy másik államban, más néven már megsértette a törvényt: akkor kutyával fajtalankodott.

Görbebotjával ártalmatlanította a zsebtolvajt a 95 éves veterán

Nem esett kétségbe a 95 éves veterán, amikor a gyógyszertárban állva megérezte, hogy valaki a farzsebénél matat: felemelte a görbebotját és alaposan eltángálta a zsebtolvajt.

Halálra éheztette volna a lányát - férjére fogta az egészet

Fotó: freedigitalphotos.net/sakhorn38

Csonttá soványodva találták meg a nem egészen 3 éves kislányt a családsegítő szolgálat munkatársai, az anya pedig azt mondta, tudja, hogy haldoklik az éhező kislány, de a férje nem ad neki pénzt, ezért nem érdekli.

Itt az új összeesküvés-elmélet: vörös haja miatt volt sapka Charlotte hercegnőn?

Még el sem csitultak a hullámok Katalin hercegné túlságosan könnyű szülése miatt, máris itt az újabb összeesküvés-elmélet, mely szerint a bájos kis Charlotte hercegnőre azért adtak sapkát, mert vörös a haja.

A koporsóban sem hagyta nyugodni: késsel szurkálta össze a halottat

Fotó: freedigitalphotos.net/Victor Habbick

Hullagyalázásért vettek őrizetbe egy fiatal nőt a rendőrök, miután a ravatalozóban a temetéshez előkészített exbarátja holttestét a család összekaszabolva találta meg.

"Hivatalosan" is megszületett Charlotte hercegnő

Hivatalosan is bejegyezték Vilmos herceg és Katalin hercegné szombaton világra jött leánya, Charlotte hercegnő megszületését.

Lányával együtt jótékonykodott Kováts Adél színésznő

Fotó: Németh Dániel/MOM Park

Kováts Adél számára a jótékonykodás magától értetődő. A színésznő szerencsés embernek tartja magát, hogy másokon is segíthet - ezúttal egy gyermekkórház működését támogatta.

Mariah Carey nagy visszatérése

Mariah Carey 17 év után először lép ismét színpadra az idei Billboard Music Awards gálán, ám a sztár egyelőre nem árulta el, hogy melyik slágerével fogja elkápráztatni a közönséget.

Simpsonéknál újra "forog a kamera"

Wikipédia/Horsee

Folytatódik A Simpson család nagy sikerű televíziós sorozat, a több mint 25 éve futó amerikai animációs tévésorozatból ugyanis újabb két évadra rendelt folytatást a Fox televízió. A készülő 27. és 28. szériával 625 epizódra bővül a sorozat.

Zongorázzon velünk - de vigyázat, függőséget okoz!

Azt hitte, nem tud zongorázni? Pedig most akár ön is lehet művész, ráadásul mindössze egyetlen ujj kell hozzá egy vadonatúj alkalmazásnak köszönhetően. Csak óvatosan: a program erősen addiktív!

20 évet is kaphat: teleköpködte a lakótársa vacsoráját

Fotó: YouTube

A diplomaosztó helyett alighanem a börtönre készülhet az az egyetemista, akit a lakótársa által titokban felszerelt kamera buktatott le: bosszúból teleköpködte és ablakmosóval fújta le a lakótárs vacsoráját.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.