Durva: az igazgató csontvázát tanulmányozták biológia órán

Videoscreenshot

A biológia-teremben egy vitrinben tartották azt a csontvázat, amiről senki sem tudta, hogy kié. Ledöbbentek, mikor kiderült, hogy kié...

Halállal végződött a romantikus vacsora: gyilkos galócát főzött a nő

Amikor az erdőben rátalált a gombára, azt hitte az asszony, hogy közönséges csiperkét talált, és boldogan főzte meg a vacsorát magának és férjének. Másnap reggel belehalt.

Levágta és kidobta a kukába a péniszét, mert a barátnője leszólta

Mentőt kellett hívni egy 22 éves férfihoz, akinek a barátnője leszólta az ágyban nyújtott teljesítményét, majd a méltóságában sértett férfi egy pengével levágta és a kukába dobta a péniszét.

Rossz ötlet volt: a pártfogójától akart füvet venni

Bármelyik drogfüggővel előfordulhat időnként, hogy elfogy az anyaga és szereznie kéne némi utánpótlást. De a leghülyébb dolog, amit ilyenkor tehet, hogy a felügyelőtiszttől kér egy kis füvet.

hirdetés

Fej vagy írás? - Pénzfeldobással "választottak" polgármestert

Holtverseny alakult ki egy kicsiny perui faluban a polgármester-választáson, így nem tudtak másképp igazságot tenni a két jelölt közt, mint pénzfeldobással.

Egymillió dollárért árulják James Bond tengeralattjáró szuperkocsiját

Hot Rod City

A speciálisan átalakított Lotus Espritre az eBayen licitálhatnak az autóbolond gyűjtők.

Az iskolában akasztják fel a halott tanárt - ez volt az utolsó kívánsága

Szokatlan végakaratot fogalmazott meg egy néhai biológiatanár az elhunyta előtt, a hatóságok pedig zöld utat adtak a kérésének. Mostantól ott fog lógni a csontváza, ahol a fél életét töltötte.

Kórház lett a romantikusnak induló tengerparti szex vége

Fotó: freedigitalphotos.net/imagerymajestic

Kevés romantikusabb dolog van annál, mint a tengerparton, vagy még inkább a parttól kicsit beljebb, a vízben szeretkezni, ám egy olasz pár valószínűleg soha többet nem próbálkozik ilyesmivel.

Kis híján lerohadt a füle az elrontott piercing miatt

Hajszál híja volt, hogy nem veszítette el a fülét a diáklány, miután egy piercinget rakatott bele. Az apró ékszer körül elfertőzödőtt a szövet és már a porcot is felemésztette a gyulladás.

Halott turistákat találtak egy indiai hotelszobában

Egy brit turistapár tagjainak holttestére bukkantak egy indiai szálloda egyik szobájában, az elsődleges gyanú szerint valószínűleg kábítószer-túladagolás okozhatta a halálukat.

Kómásnak hazudta magát, két évig hülyített mindenkit

Két éven keresztül vezette az orruknál fogva a hatóságokat egy férfi, kómásnak hazudta magát, hogy egy bűncselekmény miatt ne tartóztassák le. Most lebukott.

Valóra vált Garami Gábor gyerekkori álma

Fotó: Redlemon

Rádiózás és zenélés - mindkét nagy álma teljesült a népszerű műsorvezetőnek. Garami Gábor napközben zenei kívánságműsort vezet, esténként pedig saját zenekarával koncertezik.

Halott csecsemők maradványait találták egy munkahelyi öltözőben

Három vagy négy csecsemő holttestének maradványaira bukkantak egy kanadai üzem öltözőjében, a rendőrség egyelőre a bomlásnak indult tetemeket próbálja szétválasztani.

Vodkával itatták le a macskát, hogy megmentsék az életét

Fotó: freedigitalphotos.net/Maggie Smith

Nagyon lassan, cseppenként adagolva itatták le a cicát, de bizarr módon épp ez segített megakadályozni, hogy elpusztuljon. Előzőleg ugyanis fagyállót ivott, amibe bele is halhatott volna.

Óvatos névválasztásra intenek Kínában

Az angol névválasztás kockázataira igyekszik rávilágítani a kínai központi televízió (CCTV) egy a weblapján közölt útmutatással, mondván: egy "rossz" jelentésű név könnyen megtévesztő lehet, elbizonytalaníthatja a külföldi partnert.

George Harrison gyerekkori otthona dupla áron kelt el

Fotó: liverpolecho.co.uk

George Harrison, a Beatles egykori tagjának gyerekkori otthona 156 ezer fontért (60 millió forintért) kelt el Liverpoolban egy árverésen.

Megdöbbentő röntgenkép: üveg volt a férfi végbelében

Azt gondolnánk, a röntgenorvosok munkája egyhangú, unalmas elfoglaltság, de ez nem így van: néha egészen megdöbbentő képekkel találkozhatnak egy-egy betegnél. Például egy üveggel a végbélben.

Vigyázat, robbanásveszély: hatástalanítják-e a bombát a sorozatsztárok?

Fotó: TV2

Hétről hétre ismert emberek is megkísérlik hatástalanítani a Bumm! nyolc bombáját. A kvízshow kérdései az Irigy Hónaljmirigy csapatán nem fogtak ki, de vajon tudnak-e jótékonykodni a Jóban Rosszban sztárjai is?

Az ország legintelligensebb dolgozói egy mobilcégnél találhatók

Egy mobilkommunikációs vállalat és egy védelmi rendszereket gyártó cég nyerte el az első ízben megrendezett Intelligens Vállalat fődíját - de egy év múlva jönnek a trónkövetelők!

Gyilkosságért ül, de beperelte az államot, mert nem nézhet pornót

Fotó: freedigitalphotos.net/imagerymajestic

56 éves börtönre ítélték, amelyből eddig 14-et töltött le, ám most pet indított a gyilkos az állam ellen, amiért nem teszik lehetővé a raboknak, hogy pornóújságot olvasgassanak.

Bíróság kötelezi a hajléktalant, hogy az állomáson aludjon

Furcsa ítéletet hozott egy olasz bíróság egy hajléktalan nővel kapcsolatban: kijárási tilalmat rendelt el neki, melynek értelmében éjszaka nem teheti ki a lábát az egyik vasútállomásról.

Hőst keresnek: ki hozta ki a férfit az égő házból?!

Fotó: YouTube

Egy okostelefonnal csípték el a férfit, aki egy lángokban álló házból kimentette a lassú mozgású idős férfit. Nélküle szinte biztosan meghalt volna, de az ismeretlen megmentő kiléte azóta is rejtély.

Tolvaj miatt hívták a rendőröket, de mateklecke lett belőle

Egy tompa puffanás hallatán a kisfiú meg volt győződve róla, hogy betörő jár az otthonában, ezért kihívta a rendőrséget, akik nem találtak semmit - de azért megoldották a matek házit.

Szappannal tudták csak kiszedni a nőt a kéményből

Fotó: freedigitalphotos.net/artur84

Szokatlan módon készült bosszút állni a kidobott szerelmes az exbarátján, de kissé elszámította magát, így végül ő húzta a rövidebbet: nemcsak csapdába esett, de még büntetést is kap.

Monica Lewinsky új küldetése

Az emberek online terrorizálásának beszűntetését nevezte hétfőn élete új küldetésének Monica Lewinsky, aki amiatt vált világszerte ismertté, mert 1995-ban, fehér házi gyakornokként intim viszonyt folytatott az akkori elnökkel, Bill Clintonnal.

Legkevesebb hét nőt gyilkolt meg egy sorozatgyilkos Indianában

Fotó: freedigitalphotos.net/Toa55

Legkevesebb hét nőt gyilkolt meg az Egyesült Államokban egy férfi, akit a hétvégén tartóztattak le az Indiana állambeli Garyben.

Megölte és megcsonkította a fiát, mert bepisilt az ágyban

Tragikus véget ért egy kisfiú élete, aki nem tudta feldolgozni, hogy az anyja elhagyta őt és az apját, emiatt többször is bepisilt az ágyban. Apja lemészárolta dühében és megcsonkította.

Összekeverte: börtönbe ment a bár helyett

Fotó: freedigitalphotos.net/xedos4

Annyira részeg volt, hogy összetévesztette az egyik szórakozóhelyet a börtönnel, így a nő lényegében házhoz ment a letartóztatásért - a vád természetesen ittas vezetés volt.

Medvét akart etetni, odalett az egész karja

Nem vették észre időben, hogy a 9 éves kisfiú veszélyes dolgot művel az állatkertben, így még mielőtt megakadályozhatták volna, a ketrecben lévő medve leszakította a gyermek karját.

Áprilisra várja második gyermekét Vilmos herceg és Katalin hercegnő

Fotó: Wikipédia

Áprilisra várja második gyermekét Vilmos cambridge-i herceg és hitvese, Katalin hercegnő - ezt hétfőn maga a Kensington-palota közölte.

Beszívtak a birkák, megtalálták a kannabiszos zsákokat

Több mint 1,5 millió forintnyi értékű kannabiszt zabáltak fel a birkák, miután valaki több zsákkal dobott egy legelő szélére a kábító hatású növényből. A gazdának a kába állatok szúrtak szemet.

"Szomjas" volt, üvegvisszaváltóba szorult a feje

Fotó: freedigitalphotos.net/Gualberto107

A tűzoltóknak kellett kimenteniük a szó szerint szorult helyzetbe került fiatal nőt. Bár nem árulta el, hogy került a feje az újrahasznosítóba, a mentőegység úgy sejti, italt próbált keresni.

Rejtély, hogyan kaphatott jogosítványt... + VIDEÓ!

"Tehetséges" sofőrökből sosem fogy ki a világ, nem az első, és vélhetően nem is az utolsó az az eset, amit ezúttal Csehországban sikerült valakinek felvennie: a nő közel 3 percig küzd a parkolással, és még így is elrontja.

Szexuális játékszerekkel dobálta meg a fiatal lányokat

Fotó: freedigitalphotos.net/Clare Bloomfield

Hatalmas színes szexuális játékszereket dobált a kocsija ablakán keresztül a járdán sétáló fiatal lányok elé, hogy megfigyelje, hogyan reagálnak az extrém helyzetre - végül letartóztatták a férfit.

Infarktussal műtötték a népszerű sportriportert

Lapértesülés szerint Hajdú B. Istvánt zajló szívinfarktussal vitte a szirénázó rohammentő pénteken kórházba.

Már megint leégett a Cutty Shark

Fotó: FB/The Cutty Sark

Ismét tűz pusztított vasárnap reggel a híres brit vitorláshajón, a kelet-londoni Greenwich egyik szárazdokkjában kiállított Cutty Sarkon.

X-Faktor: nem kellett a Pálinka a mentoroknak

Szinte pontosan ugyanaz játszódott le az idei X-Faktor első élő show-jában, mint tavaly, csak épp a szereplők voltak mások, de ezúttal is az "elsőkből lesznek az utolsók" forma jött be.

Péterfy Bori: "Senki sem szólhat bele, mit tegyen egy nő a testével"

Fotó: Redlemon

Két kérdés, amely rengeteg embert érint, mégis nagyon keveset beszélünk róla: az abortusz és a rák a mai napig tabu a társadalomban. Most ezeket döntögeti a sorozat, amelyben Péterfy Bori is játszik.

Ötös lottó : 10, 17...

Az ötös lottó televízióban közvetített számsorsolásán az alábbi nyerőszámokat húzták ki:

Tízmillió dollárt nyert a Harvard Egyetem szakácsnője

freedigitalphotos.net/Serge Bertasius Photography

Kaparós sorsjeggyel elvitte a tízmillió dolláros (2,4 milliárd forintos) főnyereményt a Harvard Egyetem egyik szakácsnője. Ana Rodriguez az elmúlt két hétben már a második, aki elvitte a főnyereményt a Massachisetts-i Állami Szerencsejáték egyik kaparós játékán.

Szigetet vásárolt a Facebook-alapító

Na jó, nem egy egészet: Mark Zuckerberg a hawaii Kauai-sziget egy jókora darabját vette meg 100 millió dollárért.

Harrison Ford belépett egy brit repülőklubba

Starwars.com

A Star Wars Nagy-Britanniában készülő legújabb epizódjában forgató Harrison Ford belépett egy brit repülőklubba, hogy angliai tartózkodása idejére repülőt tudjon bérelni.

Díszpolgárrá avatták a falu kocsmárosát

A helyi önkormányzat csaknem húsz tagja szavazott meg magának díszpolgári címet egy kelet-romániai községben, Erbiceniben.

Rákot lopott, büdös volt, lebukott

Fotó: freedigitalphotos.net/criminalatt

Jobban járt volna a tolvaj, ha agyagedényeket vagy hasonló, nem túl átható szagú dolgot lop el, a több zsáknyi rákfaroknak ugyanis olyan átható szaga volt, hogy képtelenség volt eltitkolni.

Drive-thru ravatalozó a sietős gyászolóknak?!

Furcsa szolgáltatást vezetett be egy amerikai ravatalozó, melynek lényege, hogy a gyászolók nem a megszokott helyiségen belül, hanem azon kívül, egy ablak előtt elhaladva róhatják le kegyeletüket.

Jéggé fagyott katonát találtak a világ legmagasabb csataterén

Fotó: FB/Vote India Vote

Egy 21 éve szakadékba zuhant indiai katona teljes épségben maradt holttestét találták meg az indiai Kasmírban, a vitatott hovatartozású Sziacsen-gleccseren.

Hét utas megsérült egy velencei vízibusz balesetében

Zúzódásokkal és kartöréssel szállították kórházba annak a vaporettónak az utasait, amely pénteken Velence egyik központi csatornáján egy másik hajónak ütközött.

39 gyilkosságot vallott be, pedig csak 6-ot akartak ráverni

Fotó: freedigitalphotos.net/kibsri

Férfi vagy nő, jómódú vagy hajléktalan - teljesen mindegy volt a sorozatgyilkosnak, szinte válogatás nélkül ölt. A rendőrök hat gyilkossággal kapcsolták össze, de a kihallgatáskor mindenki meglepődött.

Házakban hagyhatják a halottakat ezentúl Izraelben

Az izraeli rabbinátus engedélyével a temetői helyhiány miatt megkezdődhet az emeletes temetkezés Izraelben, noha a helyiek egy része még ódzkodik a halottak épületekben történő elhelyezésétől.

Rózsaszín bugyiban ébredt a műtéti altatásból a férfi - most perel

Fotó: freedigitalphotos.net/papaija2008

Pert indított a kórház ellen a férfibeteg, aki egy rutinszerű végbélvizsgálatra feküdt be, ám amikor az altatásban végzett beavatkozás után felébredt, szinte sokkolta őt a rajta lévő rózsaszín bugyi látványa.

Mindjárt 70, de levetkőzött Danny DeVito

Danny DeVito a jövő hónapban tölti be a 70. születésnapját, és eddigi életében már igazán sokat letett az asztalra ahhoz, hogy most már azzal foglalkozzon, ami igazán a szívügye. De mik is ezek pontosan?

Pereli a kórházat, mert nem húzták ki a térdéből a fogakat

Fotó: freedigitalphotos.net/cooldesign

Elírásnak tűnhet első ránézésre, pedig semmi hiba nincs: a férfinak tényleg a térdéből kellett volna kihúzni a fogakat, ráadásul mindjárt hármat is, de a kórház nem törődött vele, ezért most pert indított.

Bűbájos kutyák: ilyen összmunkát ritkán láthatunk!

A csapatmunka iskolapéldáját mutatja be két kutya, miután a labdájuk beleesett egy magas falú medencébe. Nem lőjük le a poént, inkább nézzék meg, hogyan oldják meg a nem túl egyszerű feladatot!

Fegyveres rablókat kergetett el... - egy ásványvizes palackkal!

Fotó: YouTube

Oroszországban nem érdemes kekeckedni a bolti eladókkal, a nők arrafelé nem azok a szende, békés fajták, mint a világ sok más pontján. És ha más nincs, a vizespalack is fegyver lesz a kezükben!

Meglépett a börtönből: hasonlított a neve egy másik nőére

Nem sok különbség volt a két, előzetesben ülő nő neve közt, ezért amikor az egyikért letették az óvadékot, a másik kihasználta az alkalmat és elmenekült, még mielőtt azonosíthatták volna.

Döglött egér volt a bónusz a kávéspohár alján

Fotó: freedigitalphotos.net/Mister GC

Már csak néhány csepp kávé volt a pohárban, épp emiatt emelte le a gyorsétteremben ebédelő férfi a kupakot, de arra egyáltalán nem volt felkészülve, amit a pohár alján meglátott.

Vadon Jani újra a vadon hőse: "Nem vagyok ebolás"

A Celeb vagyok műsorvezető-párosának kisebbik fele túl van a nehezén. Három nap után végre kiengedték a kórházból Vadon Janit.

Izrael kiakadt az olcsó berlini csokipuding miatt

Fotó: FB/Ma Koreh

Izraelben súlyos elégedetlenségi hullámot váltott ki egy Berlinbe emigrált ismeretlen fiatalember bolti számlája, amely bizonyítja, hogy Izraelben legalább háromszor annyit kell fizetni a csokipudingért.

Alagutat fúrt a hasába a trópusi pók

Bár a nehezén már túl van, még mindig nem tudja lelkileg feldolgozni a traumát egy fiatalember, akinek a bőre alá egy pók fúrta be magát, majd végighaladt a hasfalában, mire rájöttek, mi az.

Berlusconi nem tudta, hogy Szívtipró Ruby fiatalkorú volt

Fotó: FB/Alex Alyzts

A milánói fellebbviteli bíróság csütörtökön közzétett indoklásában a bíróság azt részletezte, hogy miért mentette fel a volt kormányfőt júliusban.

Tudnál vakon bízni? Igazán?

Nem mindennapi próbatétel alá vetették a sztárokat: a Fehér Bot Napja alkalmából bekötött szemmel kellett tájékozódniuk egy nappaliban, és néhány teljesen hétköznapi feladatot kellett megoldaniuk.

Börtönbe került, mert sok volt a növény a kertjében

Fotó: freedigitalphotos.net/Keerati

Szerencséje volt a nőnek, mert az eredetileg kiszabott öt nap helyett mindössze hat órát kellett a börtönben töltenie, ám még ezt is igazságtalannak tartja "egy kis dzsumbujért".

Boszorkányokat égettek, heten haltak meg a babona miatt

Boszorkánysággal vádoltak meg, ezért megtámadtak és halálra égettek hét embert egy afrikai faluban, ahol mindmáig elevenen élnek a babonás félelmek. Most 23 embert állítanak bíróság elé.

Nagyon igazinak tűnt: műkrokodilhoz riasztották a rendőrséget

Fotó: freedigitalphotos.net/bigjom

Még a rendőrök is majdnem bedőltek, az anyuka mégis rettentően szégyelli magát, amiért valódinak nézett egy tökéletesen élethű krokodilbábut. Azt nem tudni, ki tette a kertjébe a "fenevadat".

Elképesztő: Mozartra táncolnak a mellei!

A komolyzenészek számára mindig is nagy kérdés volt, hogyan hozzák közelebb a műfajt a nagyközönséghez. Úgy tűnik, egy ifjú hölgy megoldotta a kérdést, Mozart rajongótábora pedig nagyot nőhet!

Kegyetlen kamaszok: ürülékkel öntötték fejen az autistát

Fotó: freedigitalphotos.net/Simon Howden

Azt mondták, segítenek az autista társuknak végrehajtani a néhány hónapja az egész világon végigsöprő jegesvödrös kihívást, ám valójában kegyetlen és undorító dolgot eszeltek ki.

Koncertjegy és közös szelfi Kylie Minogue-gal?! Miért ne?

Már csak néhány napot kell várniuk a rajongóknak, hogy szinte karnyújtásnyi távolságra lehessenek Kylie Minogue-tól, de lesz olyan, aki még ennél is közelebb kerülhet a sztárhoz - és nem, nem a személyzet!

Pucéran rakta ki a lányát az erdőbe: a hidegtűrését tesztelte

Fotó: freedigitalphotos.net/adamr

Anyaszült meztelenre vetkőzött, a nyolcéves kislányának pedig csak a bugyit engedte magán tartani egy férfi, aki konokul kitartott amellett, hogy csak a hidegtűrést tesztelte a gyermeken.

A vadakért élt, de az lett a halála is: egy teve volt a gyilkosa

Élete utolsó 15 évét a vadaknak és a megmentésüknek szentelte, ám a parkigazgatónak végül épp az lett a veszte is: az egyik teve rátámadt, és hiába próbálták elkergetni mások, agyonnyomta Richard Mileskit.

Csirkeólban garázdálkodott Putyin Kínába kóborolt tigrise

freedigitalphotos.net/Praisaeng

Öt csirkét is befalt egy gazda udvarán az a szibériai tigris, amelyet még a nyár elején Vlagyimir Putyin orosz elnök engedett szabadon, és most az északkelet-kínai vadászmezőkön kóborol.

90 éves nőt gyilkolt a 10 éves kisfiú

Felnőttként állítják bíróság elé, és büntetése is eszerint várható annak a 10 éves kisfiúnak, aki összevert, majd megölt egy idős asszonyt - mert ő rákiáltott a gyermekre.

Bolondul az autókért: már több mint 700-zal szexelt

Fotó: freedigitalphotos.net/federico stevanin

Nincs abban semmi kirívó, ha egy férfi bolondul az autókért, ám a 63 éves Edward Smith nem egészen úgy vonzódik a járművekhez, ami még a normális határokba beleférne.

Részeg zombimikulás "lepte meg" a tinédzsereket

Egy zombimikulásnak öltözött részeg fiatal tört be egy családi házba, ahol a szülők épp nem voltak otthon, csak egy 14 éves fiú és 16 éves nővére - mindketten halálra rémültek.

Átment fölötte a vonat és túlélte - vagy mégse?

Fotó: YouTube

Elég dermesztő látvány, ahogy a kamasz a sínek között ugrál, majd amikor közeledik egy gyorsvonat, hanyatt vágja magát és megvárja, míg a szerelvény átmegy fölötte. De vajon igazi a felvétel?

Belépés és regisztráció

Belépés:

regisztráció

Regisztráció:

belépés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

top fórum témák:

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.