Mussolini feltárt üregére nem sokan kíváncsiak

Fotó: YT screenshot / Meridiana Notizie

Restaurálták és megnyitották a nagyközönség előtt a Benito Mussolini (1883-1945) bunkerjét, amely egykori római villája alatt húzódik. A földalatti termek megtekintésére egyelőre nincs nagy igény.

Bepöccent a kirúgott szerető, aktfotót küldött a tanár diákjainak

Nem lehetett túl szép vége a kapcsolatuknak, ez jól látható abból, ahogy a sértett ex-szerető megbosszulta a szakítást: a tanárként dolgozó férfi nevében küldött aktfotót a diákoknak.

Halálra sütötték a cellában a hajléktalant - most fizethet a város

2,25 millió dollár kártérítést ítélt meg a New York-i bíróság egy olyan férfi családjának, akit a börtön egyik magánzárkájába csuktak, és az ott lévő magas hőségtől lényegében megsült.

Megrázó: megölte, majd megerőszakolta a lakótársát

Megfojtotta, majd a biztonság kedvéért még nyakon is szúrta a gyilkos a vele egy lakásban élő fiatal nőt, és amikor már biztos volt benne, hogy halott, megerőszakolta a testet.

hirdetés

Feleség a túlvilágról - a túlvilágra

Hullarablók kerültek a rendőrség hálójába, amivel ismét bizonyosságot nyert, Kína egyes részein él még a "szellemházasságok" évezredes hagyománya, vagyis az egyedülállóként elhunyt férfiak mellé "üdvös" egy nőt temetni. Ha pedig nincs, akkor vásárolnak.

Igazi tökös bulit csaptak a sztárok + KÉPEK!

Fotó: Redlemon

Korcsolyával és persze jó adag tökkel ünnepelték a közelgő Halloweent a hazai sztárok, akik egy gyermekotthon kis lakóival együtt mérték össze ügyességüket a jégen.

Látta magát, hogy meghalt, pedig mégsem

Ismeretlen névvel és adatokkal saját arcképét fedezte fel véletlenül egy párizsi temetkezési vállalat kirakatában egy újságírónő.

Drogos bizonyítékot kerestek, kutyaszexes képeket találtak

Fotó: freedigitalphotos.net/Grant Cochrane

A nő kábítószeres ügy miatt keltette fel a rendőrség figyelmét, ám amikor lefoglalták a mobiltelefonját és elkezdték vizsgálgatni, egy sokkal döbbenetesebb ügyre derült fény.

Pikáns és extrém fotókon pózol a SportKlub szépsége

Különleges helyszínen, egy elhagyott gyártelepen fotózták a SportKlub csinos műsorvezetőjét. Nemcsak a környezet, a ruhák is egyediek Aryee Claudia Dedei - alias Tücsi - fotósorozatán.

"Összetörték a szívét" - Kopasz és haldoklik a megalázott kislány

Fotó: freedigitalphotos.net/hyena reality

Túl gyorsan öregszik, egy genetikai hiba miatt úgy néz ki 11 évesen, mintha legalább 80 lenne. A haldokló kislánynak mégis összetörték a szívét, mikor az iskolában megszólták a parókáját.

Udvarias tolvajok: bocsánatot kértek az okozott kárért

Azt tartják a britekről, hogy mindig kimértek és végtelenül udvariasak, és úgy tűnik, hogy ez még akkor is megállja a helyét, ha történetesen közben épp kirabolnak és feldúlnak egy kocsmát.

Saját kutyája buktatta le a drogdílert: nagyon csóválta a farkát

Fotó: freedigitalphotos.net/Grant Cochrane

A saját kutyája buktatta le a férfit, akit a rendőrség kábítószergyártás miatt akart épp letartóztatni, de a férfi kereket oldott. A tisztek viszont elengedték a kutyáját, és követték, amint a gazdája nyomába eredt.

"Meg fogok halni, de nem november 1-jén"

Amikor áprilisban az orvosok felfedezték az agydaganatát, azt mondták, legfeljebb fél éve van hátra. Bár ő maga döntheti el, mikor lesz vége, most mégis azt mondja, elhalasztja az eredeti tervet.

Okos eszközöket nem lehet bevinni a mozikba

Fotó: freedigitalphotos.net/Nutdanai Apikhomboonwaroot

Betiltják a rögzítésre alkalmas digitális eszközök - okosszemüvegek, okoskontaktlencsék, okoskarórák - viselését az amerikai mozikban.

Friss anyatejjel spriccelte szemen az eladót a nő

A figyelemelterelés mesterfoka volt az, amit egy újdonsült anyuka adott elő egy bababoltban, miközben megpróbált egy rakás holmit ellopni: a melléből spriccelte ki az anyatejet.

A vécében "felejtette" a DNS-ét, így bukott le a betörő

Fotó: freedigitalphotos.net/winnond

A vécét használat után mindig le kell húzni. A legtöbbször ez puszta illemkérdés, de egy betörő számára különösen hasznos tanács - valaki azért bukott le, mert elfelejtette ezt a mozdulatot.

Üldözték a rendőrök, de közben még lopott gyorsan egy nadrágot

Csak egy alsónadrág volt a gyanúsítotton, amikor a rendőrök rajtaütöttek, de mire sikerült őt egy kiadós üldözés végén elkapni, már nadrágban volt - valahol útközben tett rá szert.

Izgalom: 12 fiú után mi lesz a 13. gyerek neme?

Fotó: freedigitalphotos.net/digitalart

A családi hagyományokhoz híven nem akarják előre tudni a születendő baba nemét, így kétszeresen is izgalmas lesz a szülés, amikor kiderül, hogy 12 fiuk után lesz-e kukaca a 13. gyermeknek is.

Öngyilkossággal zsarolva szerzett pénzt

Csalással gyanúsítanak egy kínai férfit, aki felállványozott épületekre mászva már többször fenyegetőzött öngyilkossággal, de végül sosem vetette magát a mélybe.

Halloween: ijesztő programok a Vadasparkban

Megnyílik "a rettegés háza" is, ahol "nemszeretem" állatokkal, kígyókkal, békákkal, csótányokkal, lisztkukacokkal lehet közelebbi barátságba, akár testközelbe is kerülni.

Négyéves kisfia szeme láttára taposta halálra az elefánt a nőt

Halálra taposta egy elefánt a fiatal nőt, aki épp fényképezte az óriási vadállatot egy egyébként engedély nélkül működő indiai vadrezervátumban. A hatóságok balesetként kezelik az esetet.

Brutális: lefejezte az anyját és átrúgta az utca túloldalára

Fotó: freedigitalphotos.net/phasinphoto

A járókelők először azt hitték, csak egy különösen jól sikerült Halloween-közeli átverés, ám nem sokkal később kiderült, hogy amit láttak, az szó szerint a véres valóság volt.

Esélyes a legrosszabb sofőr címre: 10 percig nem bírt kiállni a parkolóból

A kínai sajtó már egyértelműen neki ítélte "az ország legrosszabb sofőrje" címet, de azért világviszonylatban is jó helyen áll az a vezető, aki 10 percig küzdött egy parkolóból elindulással.

Letartóztatása után a pucér fotóin röhögtek a rendőrök

Fotó: freedigitalphotos.net/jannoon028

Miután letartóztatta a rendőr a nőt, az elkobzott mobiltelefonon lévő topless és pucér képeket szétküldte a kollégáinak, hadd nézegessék ők is. Állítólag "mindenki ezt csinálja".

Így még nem látta az Irigy Hónaljmirigy tagjait! + KÉPEK

Boksz, falmászás, wakeboard - az Irigy Hónaljmirigy tagjai nem riadnak vissza a különleges sportoktól. A nyolc kan mostanában a sok munka mellett testmozgással igyekszik kikapcsolódni.

"Újraegyesíti" Csehszlovákiát a 75 éves Karel Gott

Pozsony díszpolgára lett Karel Gott, az egyik legnépszerűbb cseh énekes, Prága "aranycsalogánya".

Letartóztatták a rendőrt, aki a letartóztatott lábát akarta szaglászni

Futni hagyott volna egy marihuána-birtoklással meggyanúsított nőt egy rendőr, de ehhez azt szabta feltételként, hogy hadd szagolhassa meg a lábát. Vagy ha azt nem, a fehérneműjét.

Dermesztő pillanatok: örvény nyelte el a kajakost

Fotó: YouTube

Kívülről nézve elég dermesztőnek tűnik, de a kajakostól pár méterre evező barát reakciója alapján - és persze a kajakos viselkedését elnézve is - úgy tűnik, nem először szippantja be az örvény.

Borzalom: elrothadt a lába a kígyómarás miatt

Előbb elsorvadtak az izmai, aztán elfeketedve rothadt szét a fiatal lány lába, amit most amputálni kell, de az orvosok szerint még így sem biztos, hogy túléli a kígyómarás következményeit.

Megható Halloween-jelmezt kapott a kerekes székes kisfiú

Fotó: Reddit

A Halloween nagyszerű szórakozás az amerikai gyerekek számára - kivéve, ha valaki kerekes székben éli az életét és egy csomó jó mókából ki kell maradnia. Vagy mégse?

Győzött a lelkiismeret, visszavitte az elrabolt pénzt

Úgy gondolta, új életet kezdhet, csak előbb némi pénzre kellett szert tennie a férfinak, ezért kirabolt egy benzinkutat. Pár órával később felülkerekedett a lelkiismerete és visszavitte.

Szexet kínál a nyaralásért cserébe

Fotó: freedigitalphotos.net/digitalart

A kritikusok szerint a fiatal kínai nő ajánlata nem más, mint színtiszta prostitúció, Ju Peng azonban ragaszkodik ahhoz, hogy csupán tisztességes felajánlást tesz annak, aki finanszírozza a körutazását.

Eladó egy egész szellemfalu Connecticutban

Nyolcszázezer dolláros kikiáltási árral kínálnak eladásra egy egész szellemfalut az amerikai Connecticut államban.

Ismeri a világ legerősebb paprikáját? Még a látványa is pokoli!

Fotó: YouTube

Vakmerő kísérletre vállalkozott egy fiatal srác, és aligha ismétli meg valaha, miután a legpokolibb kínokat élte át a világ legerősebbnek tartott paprikájának szétrágása után.

Gyilkosság lett a randi vége

Halállal végződött egy nő számára a neten indult randi, mert a férfi, akivel virtuálisan minden passzolt, személyesen már nem volt megelégedve azzal, amit látott.

Ráfázott: álcázott rendőrautóról lopta le a rendszámot

Rendszámtáblát lopni alapból se túl szép dolog, de amiatt legfeljebb az autótulajdonos bosszankodhat, nem a tolvaj. Kivéve, ha kiderül, hogy az autó egy "fedett" rendőrségi jármű volt.

Saját magát gázolta el a lángra gyúlt dohányos

Nem véletlenül mondják, hogy vezetés közben ne mobilozzunk, és semmi olyat ne csináljunk, ami elterelheti a figyelmünket az autó irányításáról - még a végén elütjük saját magunkat.

Rács mögött töltheti a kamaszkort: megölte a barátnőjét a tini

Fotó: freedigitalphotos.net/taoty

Kilenc év börtönre ítélte a londoni bíróság azt a mindössze 15 éves fiút, aki egyetlen lövéssel megölte a vele egykorú barátnőjét - és ebben már az enyhítés is benne van.

Kozsó már túl van az életveszélyen - de mi is történt igazából?

Aggasztó hírek terjednek már napok óta a '80-as évek egyik ikonikus sztárjáról, Kozsóról, de biztosat eddig senki nem tudott mondani az állapotáról. Most a titkok egy részéről fellibbent a fátyol.

Rákosnak hazudta magát, hogy pénzt csaljon ki a vőlegényétől

Fotó: freedigitalphotos.net/sixninepixels

Kissé morbid módját választotta a csalásnak egy nő, aki az emberi együttérzésre játszva talált ki magának egy halálos betegséget és úgy szedett össze egy tekintélyes summát a szerelmétől.

Nevetett a kamasz, ezért kellett meghalnia

Lelőtte a szomszédja a 13 éves fiút, mert amikor ki akarta deríteni, hogy ki törhetett be a házába, a kamasz nem úgy reagált, ahogy arra a szomszéd számított, hanem elkezdett nevetni.

Plasztikpohárba szorult a gyerek nyelve, tűzoltókat kellett hívni

Fotó: freedigitalphotos.net/arztsamui

A kisgyerekek rendkívül találékonyak tudnak lenni, ha arról van szó, hogy mit dugjanak és hova. A műanyag pohár kupakját ráadásul csak a tűzoltók tudták lefejteni az egyik kis kópé nyelvéről.

... és ki alszik az ágyacskámban? Jé, egy betörő!

Nem akart ő idegen házba betörni, sőt, míg a rendőrség rá nem rontott, szentül hitte, hogy az anyja házában alussza az igazak álmát - csak egy kicsit eltévesztette a házszámot részegen.

Az életét is kockáztatta, hogy megmentse az imádott papagáját

Fotó: YouTube

Csak a véletlen szerencsének köszönheti a papagájtulajdonos, hogy nem halt bele a több méteres zuhanásba, amikor kedvenc szárnyasát próbálta megmenteni a 9 méteres fa tetejéről.

Halálra verte a kislányát, mert kinyomta a kézkrémet

Kinyomta a kézkrémet a padlóra - ez elég volt ahhoz az anya számára, hogy halálra verje a négyéves kislányát. A gyermek a rövidke élete során számos más bántalmazást is elszenvedett.

Több mint 200 milliót ér valakinek a hat szám

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 43. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

Megölte a barátját, mert az nem értékelte a verseket

Összeveszett a két irodalomkedvelő férfi azon, hogy vajon a versek vagy inkább a próza műfaja alkalmasabb-e az érzelmek és a gondolatok legtökéletesebb kifejezésére. A vitának egy konyhakés vetett véget.

Nevetéssel és sírással rajtol a Rising Star

Fotó: TV2

Már csak néhány órát kell várni, hogy megismerjük az első versenyzőket, akik az újonnan induló tehetségkutatótól, a Rising Startól várják a felemelkedést. Lássuk, mire számíthatunk!

X-Faktor: Mit ér a profizmus, ha nincs mögötte szív?

Sokszor mondogatták már a mentorok, hogy az X-Faktor idei mezőnye minden eddiginél erősebb, és ez a második élő show végén megint bebizonyosodott. A jó hang itt már kevés!

Tűzijátékkal lőtték ki a családapa hamvait

Fotó: freedigitalphotos.net/foto76

Van, aki egy urnában őrizgeti a szekrényen. Van, aki a tengerbe szórja bele, mások olyan helyen hintik szét, ahol az elhunyt szeretett lenni. De most először lőtték ki tűzijátékként egy elhunyt hamvait.

A Munkásőrség a Facebookon nyomul

Egy nappal az 1956-os forradalom kitörésének évfordulója előtt megalakult a forradalom leverése után megszervezett Munkásőrség közösségi oldala.

Pepperonis pizzát rendelt a rendőrségtől - és komolyan vették!

Fotó: freedigitalphotos.net/KEKO64

Amikor a nő felhívta a rendőrséget és egy pepperonis pizzát rendelt, úgy tűnt, hogy ez is csak egy a szokásos átverések közül. Ám másodpercekkel később fordult a kocka...

Halállal végződött a romantikus vacsora: gyilkos galócát főzött a nő

Fotó: Wikipedia

Amikor az erdőben rátalált a gombára, azt hitte az asszony, hogy közönséges csiperkét talált, és boldogan főzte meg a vacsorát magának és férjének. Másnap reggel belehalt.

Levágta és kidobta a kukába a péniszét, mert a barátnője leszólta

Mentőt kellett hívni egy 22 éves férfihoz, akinek a barátnője leszólta az ágyban nyújtott teljesítményét, majd a méltóságában sértett férfi egy pengével levágta és a kukába dobta a péniszét.

Rossz ötlet volt: a pártfogójától akart füvet venni

Fotó: freedigitalphotos.net/Paul

Bármelyik drogfüggővel előfordulhat időnként, hogy elfogy az anyaga és szereznie kéne némi utánpótlást. De a leghülyébb dolog, amit ilyenkor tehet, hogy a felügyelőtiszttől kér egy kis füvet.

Fej vagy írás? - Pénzfeldobással "választottak" polgármestert

Holtverseny alakult ki egy kicsiny perui faluban a polgármester-választáson, így nem tudtak másképp igazságot tenni a két jelölt közt, mint pénzfeldobással.

Az iskolában akasztják fel a halott tanárt - ez volt az utolsó kívánsága

Fotó: freedigitalphotos.net/farconville

Szokatlan végakaratot fogalmazott meg egy néhai biológiatanár az elhunyta előtt, a hatóságok pedig zöld utat adtak a kérésének. Mostantól ott fog lógni a csontváza, ahol a fél életét töltötte.

Kórház lett a romantikusnak induló tengerparti szex vége

Kevés romantikusabb dolog van annál, mint a tengerparton, vagy még inkább a parttól kicsit beljebb, a vízben szeretkezni, ám egy olasz pár valószínűleg soha többet nem próbálkozik ilyesmivel.

Kis híján lerohadt a füle az elrontott piercing miatt

Fotó: freedigitalphotos.net/Stuart Miles

Hajszál híja volt, hogy nem veszítette el a fülét a diáklány, miután egy piercinget rakatott bele. Az apró ékszer körül elfertőzödőtt a szövet és már a porcot is felemésztette a gyulladás.

Halott turistákat találtak egy indiai hotelszobában

Egy brit turistapár tagjainak holttestére bukkantak egy indiai szálloda egyik szobájában, az elsődleges gyanú szerint valószínűleg kábítószer-túladagolás okozhatta a halálukat.

Kómásnak hazudta magát, két évig hülyített mindenkit

Fotó: freedigitalphotos.net/Praisaeng

Két éven keresztül vezette az orruknál fogva a hatóságokat egy férfi, kómásnak hazudta magát, hogy egy bűncselekmény miatt ne tartóztassák le. Most lebukott.

Valóra vált Garami Gábor gyerekkori álma

Rádiózás és zenélés - mindkét nagy álma teljesült a népszerű műsorvezetőnek. Garami Gábor napközben zenei kívánságműsort vezet, esténként pedig saját zenekarával koncertezik.

Halott csecsemők maradványait találták egy munkahelyi öltözőben

Fotó: freedigitalphotos.net/David Castillo Dominici

Három vagy négy csecsemő holttestének maradványaira bukkantak egy kanadai üzem öltözőjében, a rendőrség egyelőre a bomlásnak indult tetemeket próbálja szétválasztani.

Vodkával itatták le a macskát, hogy megmentsék az életét

Nagyon lassan, cseppenként adagolva itatták le a cicát, de bizarr módon épp ez segített megakadályozni, hogy elpusztuljon. Előzőleg ugyanis fagyállót ivott, amibe bele is halhatott volna.

Óvatos névválasztásra intenek Kínában

Fotó: freedigitalphotos.net/Vichaya Kiatying-Angsulee

Az angol névválasztás kockázataira igyekszik rávilágítani a kínai központi televízió (CCTV) egy a weblapján közölt útmutatással, mondván: egy "rossz" jelentésű név könnyen megtévesztő lehet, elbizonytalaníthatja a külföldi partnert.

George Harrison gyerekkori otthona dupla áron kelt el

George Harrison, a Beatles egykori tagjának gyerekkori otthona 156 ezer fontért (60 millió forintért) kelt el Liverpoolban egy árverésen.

Megdöbbentő röntgenkép: üveg volt a férfi végbelében

Fotó: freedigitalphotos.net/zirconicusso

Azt gondolnánk, a röntgenorvosok munkája egyhangú, unalmas elfoglaltság, de ez nem így van: néha egészen megdöbbentő képekkel találkozhatnak egy-egy betegnél. Például egy üveggel a végbélben.

Vigyázat, robbanásveszély: hatástalanítják-e a bombát a sorozatsztárok?

Hétről hétre ismert emberek is megkísérlik hatástalanítani a Bumm! nyolc bombáját. A kvízshow kérdései az Irigy Hónaljmirigy csapatán nem fogtak ki, de vajon tudnak-e jótékonykodni a Jóban Rosszban sztárjai is?

Az ország legintelligensebb dolgozói egy mobilcégnél találhatók

Fotó: Mensa

Egy mobilkommunikációs vállalat és egy védelmi rendszereket gyártó cég nyerte el az első ízben megrendezett Intelligens Vállalat fődíját - de egy év múlva jönnek a trónkövetelők!

Gyilkosságért ül, de beperelte az államot, mert nem nézhet pornót

56 éves börtönre ítélték, amelyből eddig 14-et töltött le, ám most pet indított a gyilkos az állam ellen, amiért nem teszik lehetővé a raboknak, hogy pornóújságot olvasgassanak.

Bíróság kötelezi a hajléktalant, hogy az állomáson aludjon

Fotó: freedigitalphotos.net/tiverylucky

Furcsa ítéletet hozott egy olasz bíróság egy hajléktalan nővel kapcsolatban: kijárási tilalmat rendelt el neki, melynek értelmében éjszaka nem teheti ki a lábát az egyik vasútállomásról.

Hőst keresnek: ki hozta ki a férfit az égő házból?!

Egy okostelefonnal csípték el a férfit, aki egy lángokban álló házból kimentette a lassú mozgású idős férfit. Nélküle szinte biztosan meghalt volna, de az ismeretlen megmentő kiléte azóta is rejtély.

Tolvaj miatt hívták a rendőröket, de mateklecke lett belőle

Fotó: freedigitalphotos.net/Grant Cochrane

Egy tompa puffanás hallatán a kisfiú meg volt győződve róla, hogy betörő jár az otthonában, ezért kihívta a rendőrséget, akik nem találtak semmit - de azért megoldották a matek házit.

Szappannal tudták csak kiszedni a nőt a kéményből

Szokatlan módon készült bosszút állni a kidobott szerelmes az exbarátján, de kissé elszámította magát, így végül ő húzta a rövidebbet: nemcsak csapdába esett, de még büntetést is kap.

Belépés és regisztráció

Belépés:

regisztráció

Regisztráció:

belépés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

top fórum témák:

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.