Vissza a múltba: "az időutazás mentette meg a házasságunkat"

Fotó: YouTube

Amikor a házasságuk már kezdett válságba kerülni, a pár úgy döntött, visszatérnek az 50-es évekbe, amikor még nem volt jellemző a válás. Most boldogabbak, mint valaha.

Grillsütővel sütötte meg a talpát a négyéves gyermek

Haználat után a strand homokjába temettek egy eldobható grillezőt a felelőtlen strandolók, ebbe gyalogolt bele néhány perccel később egy négyéves kisfiú.

Felszámolják a világ "legmagasabb" nyomornegyedét

Kiürítenek egy 45 emeletes caracasi felhőkarcolót, amelyet a világ legmagasabb nyomornegyedeként emlegetnek.

Ezt csinálják utána: 39 autó alatt gurult át görkorival

Hány centire tud leereszkedni, ha a házibuliban felcsendül a Limbó-hintó és előkerül egy seprűnyél? És ha görkorival kell átgurulni? Egy 6 éves kisfiúnak csak 18 centi kell.

hirdetés

Elakadt a hulladékból készült dereglye: kekeckednek a hatóságok

Elakadt a cseh-német határon egy több mint 5000 pillepalackból készült dereglye, amellyel egy cseh aktivistacsoport a németországi Hamburgba akart eljutni az Elbán.

Menet közben akart kiszállni a részeg utas a repülőből

Fotó: freedigitalphotos.net/criminalatt

Csak a nagy légnyomáskülönbség akadályozta meg, hogy a részeg utas kinyissa az égben a repülő ajtaját - állítólag csak a mosdóba akart menni, de eltévesztette az ajtókat.

Három nappal a cél előtt meghalt a Földet körberepülő tini

Már csak három nap hiányzott, hogy teljesítse a tervét egy 17 éves fiú: 30 nap alatt akarta körberepülni a Földet és közben adományokat gyűjteni. Kedd este azonban lezuhant és meghalt.

Csecsemőkoruk óta négykézláb közlekednek, másképp eldőlnének

Fotó: YouTube

Bizarr genetikai rendellenességgel küzd egy török család öt tagja: képtelenek felegyenesedni, mert azonnal elveszítik az egyensúlyukat, emiatt kizárólag négykézláb közlekednek.

Közel egy teljes óra után szabadult ki Pély Barna

Csaknem egy teljes órán keresztül volt egy szobába zárva Pély Barna, zenekara néhány tagjával együtt. Szerencsére nem történt bajuk, utólag pedig felszabadultan meséltek a különös kalandról.

Felgyújtotta a bárpultos a vendég arcát

Fotó: LiveLeak

Egy "Lángoló Lamborghini" fantázianevű koktélt rendelt a vendég, ám az eredeti receptben az italt kellene meggyújtani, nem a vendég arcát. A bárpultos elvétette a célt.

Kiadatása előtt egy nappal meghalt egy náci háborús bűnös

Elhunyt egy 89 éves feltételezett náci háborús bűnös, egy nappal azelőtt, hogy egy amerikai szövetségi bíró úgy döntött, adják ki Németországnak, ahol bíróság elé akarták állítani.

Magyarországon is bemutatkozott a szuperszonikus "véreb"

A bemutatott Bloodhoundről Andy Green pilóta elmondta, a világon először szereltek be egy járműbe egyszerre sugárhajtóművet és rakétát.

Kirúgta a TV2 Győzikét: nem tűrik az erőszakot

Azonnali hatállyal megszüntette a TV2 a közös munkát Gáspár Győzővel és családjával, miután a híresség a csatorna szerint "megrángatta és durván szidalmazta" az egyik munkatársukat.

Szexadót vetnének ki a tantramasszőrökre

Bíróság kötelezte az emelt adó megfizetésére egy masszázsszalon tulajdonosát, amit az adóhatóság kivetett rá, mondván, a tantramasszázs valójában egy kategóriába esik a bordélyházak szolgáltatásával.

Kényszerleszállást hajtott végre egy utasszállító, nagyon sok a halott

Legkevesebb 40-en veszítették életüket, amikor a Transasia légitársaság utasszállító repülőgépe viharban hajtott végre kényszerleszállást Tajvanon.

Most már biztos: heroinnal lőtte túl magát Bob Geldof lánya

Már a haláleset felfedezésekor mindenki drogtúladagolást emlegetett, néhány héttel később pedig a heroin is szóba került, de újabb vizsgálatot rendeltek el, ennek az eredménye született most meg.

Genova felé tart a Costa Concordia roncsa

A Costa Concordiát Giglio partjairól egész tömeg követte figyelemmel. A sziget lakói és turisták tapssal és kendőket lobogtatva búcsúztak az óriás hajóroncstól.

232 fogat húztak ki egy fiú szájából, a többit még hagyják nőni

Nem, nem elírás, jól látják: valóban 232 fogat és fogképződményt húztak ki egy indiai kamasz szájából. Hogy mitől alakultak ki az arcát is eltorzító fogak, egyelőre senki sem sejti.

Majdnem megszült, mire elsétált az oltárig

Fotó: freedigitalphotos.net/Rosen Georgiev

Már reggel elkezdődtek az összehúzódások a koszorúslánynál, de nem akarta "ellopni a show-t", ezért nem szólt semmit, és mosolyogva vonult húga mögött az oltárig, csak utána ment kórházba.

Húsz éve válna a nő, sikertelenül

Húsz év különélés után sem válhatott el férjétől Tajvanon egy 90 éves matróna. A Jü családnevű nő elkeseredésében egy a nők jogaiért küzdő civil szervezet sajtótájékoztatóján mondta el panaszait.

Bebulizott a Jóban Rosszban stábja az évadzárás örömére

Fotó: Redlemon

Közösen mulattak Csillagkút hírességei! Bár nyáron sem maradnak újabb epizódok nélkül a Jóban Rosszban rajongói, a sorozat színészei ismét egy hatalmas bulival ünnepelték az elmúlt év sikereit.

Fésűs Nelly: "A terhesség nem betegség!"

Fésűs Nelly bevallotta: imád kismama lenni, ám már most kijelentette, hogy férje minden várakozásával ellentétben ő nem az az otthonülő típusú anyuka, aki a négy fal közt ülve babázik.

Álommunkák gyerekeknek: Fagylaltrendőr, csúszdaellenőr

youtube.com

Akár ezer gyermek juthatna munkához az idén nyáron, ha minden fürdőben felállítanának egy hasonló "különítményt".

"Le a Meteoterrorizmussal!"

Több száz olasz időjárási internetes portál ellen akarnak pert indítani Emilia-Romagna tartomány tengerparti szállodái, szerintük ugyanis azért nem látogatják őket elegen, mert a rossz időjárásról szóló hírek elriasztják a nyaralni vágyókat.

A világ legidősebb embere lehet egy vietnami asszony

talkvietnam.com

Egy 121 éves vietnami asszony lehet a világ legidősebb embere, ha azt a Guinness Világrekordok szervezete is elismeri. A nő 11 gyermeknek adott életet és szerinte az optimizmus a hosszú élet titka.

Szorult helyzetbe került a betörő, kicsi volt a lyuk a falon

Igaz, hogy nem valami vastag fickó volt, de még így is alábecsülte az arányokat a kínai betörő, aki egy szűk résen próbált bemászni egy házba, de aztán ott rekedt félúton.

Fertőző bogarak megölték George Harrison fenyőjét

Mindössze tíz évet élhetett az a fenyő, amit az egykori Beatles-tag emlékére ültettek egy Los Angeles-i parkban. A fa zarándokhellyé vált, de most elpusztult, mert egy bogár megfertőzte.

Sex on the beach, de nem a koktél: tényleg a tengerparton szexeltek!

Ha azt halljuk, "sex on the beach", ritkán gondolunk a szavak valódi jelentésére, helyette egy narancsos-áfonyás ínycsiklandó koktél jut eszünkbe. Egy pár azonban szó szerint vette a kifejezést.

Rejtély: fehér zászlók kerültek az amerikaiak helyére a Brooklyn-hídon

Forrás: YouTube

A New York-i rendőrség nyomozást indított ismeretlen tettesek ellen, akik keddre virradóra két fehér zászlót tűztek ki az amerikai lobogók helyére a Brooklyn-híd pillérjeinek tetején.

Gyermekek ezreinek életét mentheti meg a Kacsafutam

A legtöbb ember számára a hazánkban első ízben megrendezésre kerülő Kacsafutam csak egy jópofa mókázás, ám ennél sokkal több van mögötte: gyermekéleteket is menthet!

Majka kénes vízzel gyógyítja a szívét

Fotó: Positive

Majoros Péter ezúttal nem családjával, hanem zenésztársával, Curtisszel utazott nyaralni, az úticélt pedig úgy választotta ki, hogy a szívbetegségét is szem előtt tartotta.

Gatyákat fel! - Justin Bieber és Lil Wayne most gondban lesz

Nem lehet a nadrág szegélye két centinél alacsonyabban a természetes derékmagasságnál - így döntött egy floridai város, ami negyedikként csatlakozott a bojkotthoz.

Tengeri fürdőzés közben meghalt egy világhírű német régész

Wikipedia Klaus Schmidt (Archäologe)

Tragikus hirtelenséggel elhunyt Klaus Schmidt világhírű német régész, a világ legrégibb ismert temploma, a 11 500 éves törökországi Göbekli Tepe felfedezője.

Túl mélyre tekintett a kukkoló nőgyógyász

Százkilencven millió dollár (43,5 milliárd forint) kártérítést fizet a baltimore-i John Hopkins kórház annak a mintegy nyolcezer nőnek és lánynak, akikről egy orvos nőgyógyászati vizsgálatai közben titokban videofelvételeket és fotókat készített.

Kisbabája kocsijában akarta kilopni a boltból a vibrátort

Fotó: freedigitalphotos.net/digitalart

Egy kisbabával sok szempontból megváltozik az élet, többek közt a szex sem olyan, mint régen. Egy amerikai nő viszont nem túl szokványos módon akarta kielégíteni az igényeit.

Szeméttelepre vitték a hullát: azt hitték, műbaba

Amikor a munkások bementek az üres házba, azt hitték, a garázsban lógó test egy Halloween óta ott felejtett élethű báb, és a szeméttelepre vitték - pedig valódi holttest volt.

Postaládában találtak rá az ellopott nyúlra

Fotó: Twitter

Egy postaláda aljában talált rá egy postás a nem sokkal korábban ellopott nyúlra, aki ugyan rettenetesen félt, de fizikailag sértetlenül vészelte át a bizarr kalandot.

Megint Robert Downey Jr. zsebe dagadt a legjobban

Robert Downey Jr., a Vasember-filmek sztárja kereste a legtöbbet a hollywoodi filmszínészek közül. 75 millió dolláros bevételével újra listavezető lett a szakmájában.

Na melyik sztár kereste a legtöbbet Hollywoodban?

A Wall Street farkasában és A nagy Gatsbyben is főszerepet alakító Leonardo DiCaprio 39 millió dollárral (közel 9 milliárd forinttal) a negyedikként futott be. De ki az első?

Ettől kicsit merev lesz Benedict Cumberbatch mosolya

Viaszfigurát kap a 38 esztendős Sherlock Holmes-sztár, Benedict Cumberbatch Madame Tussaud londoni panoptikumában.

Nagy kamu volt a bulvárlap híre: lebontott híd helyére drogrehab

Fotó: Facebook/Lake Havasu

Légből kapott hírt közölt a The Sun című brit bulvárlap arról, hogy az arizonai Lake Havasu City városában lebontanának egy híres hidat, helyén pedig drogtanyát hoznának létre. Valójában a hidat idén nyáron felújítják.

Excelt csinált a férj, mikor miért nem akart vele szexelni a felesége

Egy férj ráunt arra, hogy felesége minden lehetséges kifogást megtalált, miért ne kelljen szexelni, két hónapra mindössze három alkalom jutott. Táblázatban gyűjtötte össze az elutasítás okait.

Gyomorba lőtte az élettársát, mert kevés volt a spermája

Fotó: freedigitalphotos.net/supakitmod

Hasba lőtte egy nő az élettársát szex után, mert észrevette, hogy a szokásosnál kevesebb spermát produkált, amiből arra következtetett, hogy a férfi megcsalja őt.

Milliárdokat nyert a láncdohányos férfi özvegye

Hosszú vita végére került pont a floridai bíróságon, ahol kimondták, hogy az egyik dohánygyártó cég a felelős egy láncdohányos tüdőrákjáért és korai haláláért.

54 évet várt az új arcára, miután egy farkas összemarcangolta

Fotó: freedigitalphotos.net/arztsamui

Csak 11 éves volt, amikor egy farkas megtámadta és leharapta a száját és az arca alsó felét. Most új reményt kapott a 65 éves, azóta is torz arccal élő férfi.

A férjet gyanúsítják az állapotos magyar asszony és a két kisgyermek meggyilkolásával

Az áldozatok torkát elvágták, az asszonyt kétszer mellbe is szúrták. A rendőrök találtak egy kést, amelyről feltételezik, hogy a gyilkos fegyver lehetett.

Két turista halálát okozta a felhőszakadás a Saklikent kanyonban

A kanyon foglyai közül további nyolcan megsérültek, miközben megpróbálták kimenteni társaikat a vízből.

Majdnem belehalt egyetlen ujjhegynyi ketchupba

Nem sok hiányzott a kétéves kisfiúnak a halálhoz, amikor egy óvatlan pillanatban belemártotta az ujját a ketchupba és lenyalta: a súlyos paradicsomallergiája miatt majdnem megfulladt.

Holtan találták Mel Gibson "lányát"

Fotó: Wikipedia

Egyelőre tisztázatlan, mi okozhatta Syke McCole Bartusiak halálát, aki még gyermekszínészként vált ismertté A hazafi című filmben, ahol Mel Gibson lányát alakította.

Autóbalesetben halt meg a világhírű spanyol rendezők egyik kedvenc színésze

Magyarul is bemutatták többek közt Boszorkányok (1996), Eleven hús (1997), Megváltó szex (1999), Anyám a lányokat szereti (2002), A faun labirintusa (2006, rendező: Guillermo del Toro) és Agyelszívás (2009) című filmjeit.

"Jöjjenek gyorsan, késsel szeleteli a narancsot!"

Fotó: freedigitalphotos.net/Master isolated images

Rendőri segítséget kért egy brit vásárló, amikor észrevette, hogy a pult mögött álló eladó egy késsel darabolja a narancsot és más citrisféléket. A vevő szerint ez illegális.

Vécébe zárták a hajléktalant: nem vették észre

Egy teljes napon és éjszakán át volt bezárva egy hajléktalan férfi egy nyilvános vécébe, amit a felfedezése előtti napon zártak le, költségtakarékossági célból.

Ilyen az etikai kódex? Taxis verte agyba-főbe az Omega tagjait...

Benkő és Debreczeni autót hívtak, de nagyon sokat kellett várniuk. Már 25-30 perc is eltelt, ezért felhívtak egy másik taxitársaságot...

Szabadon kószáló oroszlán kapta el a kislányt az állatkertben

Az állatkert különleges attrakciónak szánta, hogy még a nagyvadakat se zárja ketrecbe, ám kis híján tragédiába fordult az óvatlanság: az egyik oroszlán elkapott egy négyéves gyermeket.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.