A halálért könyörög a súlyos beteg tini - egyelőre nem engedik neki

Fotó: freedigitalphotos.net/Grant Cochrane

Szó szerint a haláláért könyörög egy 14 éves lány, aki cisztás fibrózisban szenved, és csak az erős gyógyszerek tudják csillapítani a fájdalmait. Vajon megkapja-e a kegyes engedélyt?

Gatyára vetkőztette a mozgólépcső az utast

Mozgólépcső kapta be egy férfi nadrágját, és még mielőtt az áldozat felfoghatta volna, mi történik, már egy szál alsónadrágban toporgott a lépcső aljánál. A szakemberek vizsgálják a baleset okát.

Nagyon hasonlított egy iskolatársára: kiderült, hogy 17 éve elrabolt testvére az

Egy fokvárosi kórházból elraboltak egy újszülöttet 1997-ben, szülei, akik soha nem adták fel a reményt, hogy újralátják lányukat, idén véletlenül megtalálták őt.

Elütötte a vonat: nem hallotta, hogy jön

Hiába dudált a vonatvezető, hiába használta a fényjelzéseket, a nő annyira belefeledkezett a fülhallgatójában harsogó zenébe, hogy nem vette észre a közeledő szerelvényt.

hirdetés

"Két lehetőségem volt: vagy megfulladok, vagy leesem a színpadról"

Twitter/eonline

Madonna kisebb nyakrándulást szenvedett, amikor egyik táncosa véletlenül lerántotta a Brit Awards színpadáról.

A levegőben randizott Cooky és Molnár Andi

Senkinek se okozzon meglepetést, ha nemsokára Cooky ismerős hangja köszönti az utasokat egy repülőgép fedélzetén: már csak néhány nap kell, és a francia DJ megszerzi az utasszállító gépekre szóló pilótaengedélyt.

Nincs kéznél se olló, se kés? Vágja el kötéllel a kötelet!

Fotó: YouTube/DaveHax

Hányszor fordul elő, és milyen bosszantó, hogy van egy hosszú kötelünk, amiből csak egy rövidebb darab kellene, de nincs kéznél vágóeszköz! Pedig valójában ilyenkor is van: maga a kötél!

Puskás Peti osztályfőnök lett

Új szerepben próbálta ki magát Puskás Peti: osztályfőnöknek állt, ugyan csak egy rendhagyó óra erejéig. Az énekes egy budapesti gimnázium végzős diákjaival beszélgetett a társadalmi felelősségvállalásról.

A Breaking Bad Walter White-jának példáját követte a világbajnok kajakos

A bíróság bűnösnek találta Nathan Baggaley világbajnok kajakost, aki metamfetamint készített, és adott el.

67 év után kéz a kézben haltak meg - pár óra különbséggel

A sírig tartó szerelem csak ritkán vehető szó szerint, legalábbis olyan értelemben, hogy mindkét félre igaz legyen. Egy kaliforniai házaspárnak mégis sikerült szinte egyszerre távoznia, kéz a kézben.

Felcsípett egy szőkét, és mire magához tért, már kiherélték

Fotó: freedigitalphotos.net/Simon Howden

Drámai véget ért egy ártalmatlannak tűnő éjszakai kicsapongás a műsorvezető számára: felszedett egy szőke nőt, megcsókolta, majd a következő, amire emlékszik, hogy a heréi nélkül tért magához.

Derékszíjjal verte halálra a 3 éves unokaöccsét a nő

Nem először bízták a nagynénje felügyeletére a 3 éves kisfiút, annak ellenére, hogy a szülők tudták, hogy előfordult, hogy verte a gyermeket. Ezúttal azonban utoljára támadt rá: a fiúcska belehalt.

Megúszta, mert híresség: nyílt titok volt, hogy gyermekeket molesztált a BBC-s

Illusztráció: Freedigitalphotos/tiverylucky

Annak idején több alkalommal is panaszt tettek a BBC televízió egyik néhai műsorvezetője ellen, aki több mint fél évszázadon át kiskorúak százai ellen követett el szexuális visszaéléseket, a bejelentéseket azonban nem vizsgálták ki.

Rohamot kapott: nem ébredt fel a kómából Bobbi Kristina

Három hét után megpróbálták lassan felébreszteni a kómából Whitney Houston lányát, ám a fiatal nő továbbra is öntudatlan állapotban van, mert az eljárás közben rohamokat kapott.

Bérbe veheti egész Megyert a polgármestertől - nézze meg!

MTI Fotó: Nagy Lajos

A polgármester bérbe adná a települést, és a bérbevevő akár polgármester-helyettes is lehet.

Szabó Zsófit megcsalta a kérője: már nem akarja feleségül venni

Szabó Zsófi egyszerre népszerű televíziós, színésznő és tündéri keresztszülő. A műsorvezető a munkája mellett rengeteg időt tölt együtt keresztfiával, Hajdú Dávidkával.

A Dal: Gájer Bálint, Ív és a Passed a legesélyesebb?

Fotó: YouTube

A Dal egyre fokozódó izgalmai alól a hírességek sem tudják kivonni magukat, sőt, néhányan azt is elárulták, kinek drukkolnak, vagy kit tartanak akár a bécsi mezőnyben is esélyesnek.

Lerántották Madonnát a Brit Awards színpadáról

Csak vendégelőadóként hívták meg Madonnát a Brit Awards díjátadó gálájára, ám a ceremóniából alighanem csak az ő zuhanására fognak sok év múlva emlékezni, nem a díjazottakra.

Orgiára vitte a kisfiát, de ott volt a játszópajtása is

Fotó: freedigitalphotos.net/Praisaeng

Részegen vezetett, ráadásul a kisfiát is magával vitte a nő, aki harmadmagával készült egy vad orgiára, de helyette vad veszekedés lett, mikor elkezdett a másik nő gyereke előtt vetkőzni.

Brutális bébibumm várható Kínában

A családtervezési politika lazítása miatt már az idén új népesedési csúcsra számítanak a szakemberek Kínában: a 18 milliót is meghaladhatja az éves népszaporulat.

Hókaparás orosz módra: lakótelepen ne próbálja ki!

Fotó: YouTube

Ha valami orosz módra történik, arról már előre sejteni lehet, hogy nem feltétlenül a szolid megoldások közé tartozik. Mint ahogy az sem, ahogy az alábbi autótulajdonos letakarítja a havat a kocsijáról.

Belehalt a vacsorakészítésbe: halálra égett a nagymama

Csak találgatni tudnak a helyszínelők is, egyelőre nem tudni, hogyan történt a baleset, csak az a biztos, hogy egy 87 éves nőt súlyos égési sérülésekkel, de már holtan találtak a konyhája padlóján.

Kellett neki politikussal vacsorázni - elítélték csalásért a színésznőt

freedigitalphotos.net/Salvatore Vuono

A színésznő négy évvel ezelőtt betegséget színlelve lemondta egy szerződésben vállalt színpadi fellépését. Helyette Vlagyimir Putyin orosz elnök szentpétervári jótékonysági gálájára utazott.

Holtan találták a postaládával szexelő férfit

Egy kínai étterem mögötti sikátorban találtak rá annak a férfinak a holttestére, aki korábban a perverz viselkedése miatt került az újságok pletykarovatába: egy postaládát "erőszakolt meg".

Jégkorongkapusról neveztek el egy új darázsfajt

freedigitalphotos.net/Sweet Crisis

A Boston Bruins jégkorongcsapat kapusáról, a finn Tuukka Raskról nevezett el egy kutató egy új darázsfajt, amelyet Kenyában fedeztek fel a közelmúltban.

Óvatosan a kávéval: börtön lehet a vége!

Bármennyire is elfáradhatott a bankrablásban, mégis rossz ötletnek bizonyult megállni az eset után egy kávéra a tolvajnak, a rendőrök ugyanis nem vesztegették az időt és utolérték a férfit.

Leleményes: neten árulja a kertjében hullott havat

Fotó: freedigitalphotos.net/Evgeni Dinev

Megelégelte a szüntelen hólapátolást egy massachusettsi férfi, és úgy döntött: ha már dolgozik az eltakarítással, legalább legyen belőle némi haszna: interneten kezdte árulni a kristályos anyagot.

Kívülről szobornak tűnik - de mit is rejt a Buddha-figura?

Egy ezer éves Buddha-szobor ismét rámutatott arra az ősi igazságra, hogy a dolgok gyakran nem azok, aminek látszanak: a figura átvilágítása után a tudósok döbbenten fedezték fel a múmiát.

Kemény kritikát kapott a gitározós Vadai-Gyurcsány páros

Gyurcsány Ferenc Facebook-oldal

A '90-es évek kultikus lúzerduójához hasonlították a DK két legnagyobb arcát.

Flatley, vigyázz, jön az új generáció! + VIDEÓ

Alaposan fel kell kötnie a nadrágját Michael Flatleynek, ha meg szeretné őrizni vezető helyét az ír sztep területén, mert máris itt az új generáció - és még csak pár hónapos!

Letöltendő életfogytiglanit kapott az igazi amerikai mesterlövész gyilkosa

freedigitalphotos.net/adamr

A 27 éves Eddie Ray Routh 2013 februárjában egy lőtéren gyilkolta meg a 38 éves Kyle-t és annak barátját.

Náci veteránnak öltözött a farsangon - nem díjazták a baszk városatya ötletét

Náci tisztnek öltözött egy észak-spanyolországi baszk kisváros, Durango tanácsosa egy tenerifei karneválon.

Fagyos kisbuszban hagyták a csecsemőt, hogy nyugodtan szexelhessenek

Fotó: freedigitalphotos.net/Nutdanai Apikhomboonwaroot

Egy fűtetlen, fagypont közeli hőmérsékletű kisbuszban hagyta a pár a kisbabáját, miközben ők bementek a házba. Állítólag vissza akartak menni a babáért, csak elkapta őket a gerjedelem.

Kis Beckham, mehetsz isten hírével!

Az Arsenal várhatóan nem ajánl szerződést majd a klub utánpótlásában futballozó Brooklyn Beckhamnek, David Beckham, az angol válogatott korábbi csapatkapitánya legnagyobb fiának.

Elnyelte őket a föld, miután leszálltak a buszról

Fotó: YouTube

Egy utcai térfigyelő kamera vette fel a hátborzongató pillanatot, amikor egy férfit és egy nőt szó szerint elnyelt a föld, másodpercekkel azután, hogy leszálltak a buszról: víznyelő mosta ki a talajt.

A világ legkelendőbb énekesnője

A fiatal popénekesnő lemezéből több millió fogyott az elmúlt évben.

Mogyorókrém miatt gyulladt ki a ház, a kutya elpusztult a tűzben

A családi ház felső szintje szinte teljesen megsemmisült, és a család távollétében bezárt kutya is elpusztult abban a lakástűzben, amit a tűzoltók szerint egy üveg mogyorókrém okozott.

A Dal: ketten már bevállalták, Mujahid Zoli furulyázott, a Spoon zuhant

A Dal elődöntőjébe jutott 30 versenyző még a show indulása előtt fogadalmakat tett arra az esetre, ha bejutnak a döntőbe. Ez 8-nak sikerült, közülük ketten már teljesítették is a vállalásukat.

Már saját appja is van a Mirigyeknek: kulisszatitkok is lelepleződnek

Mindent tudni szeretne az Irigy Hónaljmirigyről? Mostantól nem kell aggódni, hogy lemarad a legfrissebb érdekességekről: a zenekar vadonatúj applikációjának segítségével még kulisszatitkokról is fellibben a fátyol!

Apasági per János Károly ellen - DNS-tesztet sürget a felperes ügyvédje

Állítólag 1965 decemberében a Costa del Solon egy diszkóban megismerkedett egy az "anyukával" és három éjszakát töltöttek együtt egy luxushotelben.

Rémálom lett a nyaralás: kannabiszos fagyitól hallucinált a pár

Fotó: freedigitalphotos.net/rakratchada torsap

Közel egy liternyit evett a romantikus nyaralásra számító pár a házi készítésű kannabiszos fagyiból, ám az eredmény egészen más lett, mint amire számítottak: rémálommá vált a vakáció.

Döbbenetes látvány: többszáz űzött vad vágtázik át az orrunk előtt

Pár nappal ezelőtt egy autós vette fel videóra Lábod határában, ahogyan egy óriási szarvascsorda átvonul az országúton.

Jégre vitte új slágerét Éliás Gyula Jr.

Fotó: Redlemon

Bár a döntőbe nem sikerült bejutnia, a kiesés nem szegte kedvét Éliás Gyula Jr.-nak, aki az Eurovízióra szánt versenydalával felforrósította a hangulatot a jégpályán és még a korizókat is megénekeltette.

Orbán már a Terminatorral próbálkozik népszerűséget növelni

Vagy csak folytatódik a Feláldozhatók sorozat?

Szelíd őrültek: bolondot csináltak egy egész falka kutyából

Fotó: YouTube/JStuStudios

Hogyan kell bolondot csinálni egy egész falka kutyából? Nem kell hozzá más, csak két sípolós kutyajáték, meg egy jó erős ragasztószalag, és a hatás garantált - csak aztán győzzünk megszabadulni az ebek seregétől!

Jim Carrey egy időben volt Los Angelesben és Prágában

Egy Jim Carrey-hasonmás alaposan megtévesztette a prágai filmfesztivál szervezőit. Feltéve, ha mindez nem játék volt csupán.

"Találkoztam Istennel... és nő volt!"

Fotó: freedigitalphotos.net/artemisphoto

Az orvosok szerint 48 percig volt a klinikai halál állapotában, ám miután magához tért a pap, azt mondta: találkozott Istennel, aki valójában nem férfi, hanem nő volt. Az egyház cáfolja a hírt.

Házi majmát tette meg örökösének egy gazdag indiai házaspár

Házi majmát jelölte meg egyetlen örökösének egy gazdag indiai házaspár, amely szerint sikereit az állatnak köszönheti, és biztos akar lenni benne, hogy megfelelően gondoskodnak róla, ha "árván marad".

Eladná a szüzességét nőnapra - de csak tisztességes jelentkezőnek

Fotó: freedigitalphotos.net/imagerymajestic

Megszabadulna régóta őrizgetett szüzességétől egy 24 éves férfi, véleménye szerint nagyszerű ajándék lehetne bármelyik nőnek március 8-ára - de csak tisztességes hölgyek jelentkezését várja.

Ki lesz az idei év legsármosabb pasija?

Ép testben ép lélek! - ez az idei Women of the Year legsármosabb férfi jelöltjeinek - köztük Pál Dénesnek, Istenes Bencének és Lakatos Leventének - a mottója. De ki viszi haza a díjat?

Bojtosfülű disznók érkeztek a Szegedi Vadasparkba

Az európai fajmegmentő program (EEP) keretében Szegedre került Noé, Lara és Lola, a kan és a két koca nagy kedvenc volt a híres Jersey-i Állatkertben, ahonnan érkeztek.

Ikonná válik-e Presser Gábor?

A magyar zenei élet kiemelkedő alakja, akire saját bevallása szerint Leonard Bernstein munkássága hatott leginkább. Ő Presser Gábor, akit most az egyik legismertebb férfimagazinjában Ikon kategóriában díjra jelöltek.

Unatkozott, ezért megölt legalább 30 beteget

Fotó: freedigitalphotos.net/koratmember

Sajnálja a gyilkosságokat és bocsánatot kért az az egykori ápoló, aki állítása szerint "unatkozott", ezért küldött a halálba több mint 30 beteget a kórházban, ahol dolgozott.

Szétrúgta a fodrászatot, mert nem tetszett az új frizurája

Nem tetszett az új frizurája, de nemcsak végtelenül elégedetlen volt a férfi az eredménnyel, de akkor lett csak igazán dühös, amikor kiderült, hogy mekkora kárt okozott a berendezésben.

Julianne Moore a legjobb színésznő, a Birdman a legjobb film

Moore-t idén ötödször jelölték Oscarra, de most először vehette kezébe a szobrot. A Still Alice című filmben nyelvészprofesszort alakít, aki kezdi elfelejteni a szavakat.

Mindenki nyugodjon le: lesz folytatása a szürke 50 árnyalatának

Több mint 300 millió dolláros jegybevételével óriási siker A szürke ötven árnyalata című film a készítő stúdiónak, az Universal Pictures-nek, ennek ellenére még nincs zöld jelzés a mozi folytatására, amelynek bemutatóját eredetileg 2016 február 14-re tervezték.

Újabb fotósbaleset: 40 métert zuhant a szikláról, de csodával határos módon túlélte

screenshot skynews

Lezuhant Srí Lanka egyik nevezetességéről, a World's End nevű szikláról egy holland férfi, ám csodával határos módon nagyobb sérülések nélkül megúszta a balesetet.

Oscar-kulissza: két ember már tudja, kik a nyertesek

Csupán két ember ismeri az Oscar-díj nyerteseinek teljes névsorát az ünnepélyes díjkiosztó előtt: Brian Cullinan és Martha Ruiz gazdasági elemzők.

A torrentezők az Amerikai mesterlövészt díjazták

FB/American Sniper

Az Amerikai mesterlövész című film nyerné el a legjobb filmnek járó Oscar-díjat vasárnap, ha az illegális letöltések száma alapján ítélnék oda az amerikai filmakadémia elismerését.

A kamuleszbik visszatértek!

Mit tegyünk, ha leszbikusnak néznek minket és ettől varázsütésre a gimi legnépszerűbb csajává válunk? Engedjünk a csábításnak, hogy a hírnév érdekében fenntartsuk a látszatot?

Igazi szobacicák: a győri kistigrisek lakásban nevelkedtek

MTI/Krizsán Csaba

Egy győri belvárosi lakásban nevelkedett idáig a két fehér szőrű bengálitigris-kölyök, akik másfél napos korukban kerültek a Xantus János Állatkert munkatársához. A tigriskölykök olyanok, mint a kisgyerekek: a nap 24 órájában figyelni kell az igényeikre.

Két Cameron is leszüretelte az Arany Málnát

Cameron Diaznak és Kirk Cameronnak ítélték a legrosszabb színészi teljesítményért járó Arany Málna díjat a hagyományok szerint az Oscar-díjkiosztó előestéjén tartott gálán.

Imádja a havat a panda

Cincinnati Zoo and Botanical Garden, YouTube

Nagyobb "testvérével" ellentétben igencsak mozgékony a kis vörös panda, mely nagyon játékossá válik a hóban. Kattintson, és láthatja a tél egyik cuki csodáját.

Megható kísérlet: vakbizalom - Ölelj meg, muszlim vagyok

Egy bekötött szemű férfi álldogál Torontó városközpontjában, karjai ölelésre tárva. "Muszlim vagyok, terroristának bélyegezve. Én bízom benned. És te?" Videó!

A Dal: mit keres a Passed a döntőben?

Fotó: A Dal

A zsűritagok sem hagyták szó nélkül, hogy a Passed ugyan fejlődött az elődöntő óta, de még mindig hamis, mégis egyenes ágon juttatták őket a döntőbe, amivel jókora vihart generáltak a közösségi oldalon.

And the Oscar goes to... - ma osztják a szobrokat

A Birdmant és a Sráckort is Oscar-esélyesnek tartják a legjobb film és a legjobb rendező kategóriában az amerikai filmakadémia 87. díjkiosztó gáláján, amelyet helyi idő szerint vasárnap este rendeznek meg a hollywoodi Dolby Színházban.

"Filmes stábba nem való ilyen intelligens és társas állat"

freedigitalphotos.net/dan

Az állatvédők szerint stresszelné a majmokat az utazás, ráadásul túl intelligensek ahhoz, hogy filmforgatáson vegyenek részt.

Ötös lottó: kettő páros, a többi páratlan

Az ötös lottó televízióban közvetített számsorsolásán az alábbi nyerőszámokat húzták ki:

Döbbenetes fotó az egyik hazai kórház gyermekosztályáról

Facebook

Tényleg csak az egészségügyi dolgozók leleményessége és elhivatottsága tartja még össze a magyar egészségügyet.

Halálra gázolta a vonat: a síneken ült a két barát

Halálos sérüléseket szenvedett egy tinédzser, aki a barátnőjével a sínekre ült le beszélgetni egy éjszakai órában - azt hitték, már elment az utolsó vonat, és későn vették észre, hogy még jött egy újabb szerelvény.

Zorán lesz A Dal második középdöntőjének extra fellépője

Fotó: Well

A döntő előtti utolsó adáshoz, a második középdöntőhöz érkezik szombat este A Dal, melynek extra fellépőjeként Zorán áll színpadra az MR Szimfonikusokkal szombat este.

Már az óvodások is profin szelfiznek

Manapság már az ovisok is tudják, hogy mi is az a selfie! Nincs min csodálkozni, a mai modern gyerekek egészen kicsi kortól használják már a számítógépet, a mobilt és a tabletet. De vajon mire?

"Az internet az emberiség legszörnyűbb tükre"

Twitter/IggyAzalea

Szakít az internettel Iggy Azalea ausztrál rapper, elsősorban a közösségi portálokat fogja kerülni a jövőben, a kommunikáció feladatát menedzsmentjének adja át.

Kardnyelés? Oké. Na de 9 hónapos terhesen?!

A kardnyelés - hacsak nem egy preparált, "teleszkópos" karddal történik - különösen nagy koncentrációt és főleg nyugalmat igényel. Épp ezért durva, hogy egy nő a 9 hónapos terhesen sem hagyta abba a hobbiját.

Belépés és regisztráció

Belépés:

regisztráció

Regisztráció:

belépés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.