Bekeményített a bíróság: nem nevezhetik a lányukat Nutellának

Fotó: freedigitalphotos.net/Suat Eman

Megtiltotta a bíróság egy francia párnak, hogy nemrég született lányukat a népszerű mogyorókrém után nevezzék el, az indoklás szerint a gyermek csúfolódások célpontja lenne.

Második esély: nem végzik ki a végrendeletben halálra ítélt kutyát

Gazdája a végakaratában kötötte ki, hogy kedvenc kutyáját altassák el és a hamvait temessék az övé mellé, de a németjuhász most mégis egy második esélyt kapott az életre.

Nagy Ervin: "Gyerekkorom óta az űr az álmom"

Séta a Marson? Puli a világűrben? Talán nem is olyan távoli jövő képe elevenedett meg Nagy Ervin előtt. A színész elárulta, gyermekkora óta rajong a világűrért és a sci-fi filmekért.

Váratlan meglepetés: 14-et kölykedzett a "talán vemhes" doberman

A brit nő tudta, hogy számíthat némi szaporulatra, amikor a hirdetés alapján megvette a dobermant, de arra egyáltalán nem volt felkészülve, hogy a szuka rekordot dönt a kölykök számával.

hirdetés

Hegyi mentők és keresőkutyák kutatják az eltűnt magyar túrázó nyomát

A 37 éves férfinak vasárnap veszett nyoma a Bad Kleinkirchheim községnél lévő 2305 méteres Moschelitzen megmászása közben.

Méghogy ellenségek?! Macskát mentett a kutya!

A kutyák és a macskák ősidőktől fogva legendásan ellenséges viszonyban vannak. Persze ahogy mondani szokták, a kivételek erősítik a szabályt - mint például az alábbi eset is!

Tizenegy találat is elég volt az egymillió forinthoz

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 4. fogadási heti, második fordulós Totó és Góltotó nyereményei a jövedelemadó levonása után a következők:

Rising Star: Gyopár valódi túlélő, harmadszor is megúszta

Újra erőpróbában csaptak össze a Rising Star versenyzői, és ez ismét alaposan felbolygatta nemcsak a verseny menetét, de a hangulatot is. Mező Misi nem is rejtette véka alá a véleményét.

Elhamvasztották a hannoveri mészáros fejét - 90 évig állt a formalinban

Kilencven évvel a kivégzése után elhamvasztották és eltemették Németországban a hannoveri mészáros néven elhíresült sorozatgyilkos és kannibál fejét, amelyet mindeddig formalinban őriztek a göttingeni egyetemi klinikán.

A Dal: háborog a közönség, leszerepelt a zsűri

Fizetős szavazás, akadozó vagy nem is működő applikáció, sablonos értékelések, érthetetlen fel- és lepontozások - ezek az első nézői kritikák az idei A Dal után, pedig még csak most kezdődött a show.

Hihetetlen számok az ötös lottón: 3, 50...

Az ötös lottó televízióban közvetített számsorsolásán az alábbi nyerőszámokat húzták ki:

Győzike hálát adott az égnek, hogy életben maradtak - képek a balesetről

Gáspár Győző Facebook-oldal

A sűrű köd miatt balesetet szenvedett Győzike családjával, még a légzsákok is kinyíltak.

Gyerekestül érte autóbaleset Hódi Pamelát

Autóbalesetet szenvedett Hódi Pamela és kislánya még péntek délután.

"Láthatatlan" kipát készített egy izraeli fodrász

freedigitalphotos.net/adamr

Hajból készült "láthatatlan" kipával rukkolt elő egy izraeli fodrász, remélve, hogy találmánya védelmet nyújthat viselőinek az antiszemita megnyilvánulásokkal szemben.

Malac miatt lett hajléktalan 3 ember

Nem emberi hiba volt, de még csak nem is a nagyra nőtt sertések okozták a tüzet, hanem egyszerű házi malacok, miután falánkságuk közepette elrágták az elektromos vezetékeket.

Hétszer marta meg a gyilkos pók, életveszélyben vitték kórházba

A kamaszlány már majdnem készen állt az alvásra, amikor hirtelen pokoli fájdalom hasított a vállába - és utána még hat másik. Összesen hétszer mart bele a halálos mérgű hamis özvegy.

II. Erzsébet királynő vette át a szaúd-arábiai király helyét

II. Erzsébet királynő lett a világ legidősebb uralkodója a szaúd-arábiai király halála után.

"Meg foglak erőszakolni" - így köszöntötték a szállodában

Fotó: freedigitalphotos.net/sixninepixels

A szokásos üdvözlő szöveg helyett meghökkentő "ígéret" fogadta a szállodai szobájába lépő vendéget: a tévé képernyőjén egy korláttal elkerített ajtó látszódott, és egy tábla: "meg foglak erőszakolni".

Az angol királynő lett a korelnök a koronás fők között

II. Erzsébet királynő lett a világ legidősebb uralkodója a szaúd-arábiai király halála után.

"Isten és az idegenek mondták, hogy törjek be"

Fotó: freedigitalphotos.net/foto76

Egy téli szezon alatt zárva tartó vidámparkba tört be egy házaspár, de amikor a rendőrök elkapták őket, a feleség szokatlan magyarázattal állt elő: Isten és az idegenek utasították erre.

Mire leszállt a gép, anya lett a terhes nő

Az Atlanti-óceán közepe fölött szállt a gép, a tervezett leszállásig még közel négy órányi út volt hátra, amikor egy várandós nőnél beindultak a szülési fájások. Mire leszállt a gép, már anya volt.

Gigaszemű lesz a bécsi Eurovízió színpada

Fotó: ORF/Florian Wieder

Elkészült az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjének helyet adó Wiener Stadthalle színpadterve, amely egy gigantikus szemet formáz. Egy közös víziót akarnak láttatni a nézőkkel.

Halálos csokoládémérgezés: teobromin végzett a falánk medvékkel

Minden csokoládéban más-más mennyiség található a vegyületből, de mind mérgező lehet, függően attól, hogy a medve mennyit eszik belőle.

A selfie miatt bukott le a tolvaj: felkerült a képe a netre

Fotó: freedigitalphotos.net/debspoons

Letartóztatták a két tolvajt, akik saját magukat buktatták le nem sokkal az iPad ellopása után: boldogan pózoltak egy szelfin, amit viszont tudtukon kívül a készülék feltöltött a tulajdonos "felhőjébe".

Ezt imádni fogja: kukucs-játékkal szórakoztatják egymást az ikrek

Tény, hogy az ikrek egy darabig dupla elfoglaltsággal járnak a szülők számára, de ahogy cseperednek, néha pont azért jutnak egy kis lélegzethez a szülők, mert az ikrek egymást szórakoztatják.

"Mindent vér borított" - megölte a terhes barátnőjét, aztán saját magát

Fotó: freedigitalphotos.net/Naypong

A rendőrség szerint még nem világos az öngyilkossággal végződött gyilkosság oka, de az biztos, hogy a férfi kifejezetten arra várt, hogy várandós barátnője megérkezzen és lelője.

Halott anyját is magával vitte a pénzfelvételhez

A rendőrség szerint már napokkal azelőtt meghalhatott az idős nő, minthogy fia egy kerekes székbe ültetve besétált volna vele a bankba - a közösen vezetett bankszámlájukról vett fel pénzt.

Kokainnal ment a nagyi a bingóterembe

Fotó: freedigitalphotos.net/Stuart Miles

Megütötte a főnyereményt az ír nagyi a bingóteremben, a díja pedig egy látogatás volt a bíróságra - csak egy kis szépséghibája volt a dolognak: nem utasíthatta vissza.

Visszatért a The Sun félmeztelen nőknek szentelt oldala

Visszatért csütörtökön a Page 3, vagyis a legnagyobb példányszámú brit bulvárlap, a The Sun évtizedek óta félpucér hölgyeknek fenntartott harmadik oldala, amelynek csendes kimúlásáról napok óta cikkezett a brit sajtó.

Vallott a postás: lustasága miatt nem hordott szét ezer levelet

Fotó: freedigitalphotos.net/Boians Cho Joo Young

Próbaidőre bocsátották az egykori postást és most közmunkával kell vezekelnie a lustaságáért, ami miatt mintegy ezer levelet nem vitt ki a címzettekhez, inkább a kukába dobta azokat.

Felfedték titkaikat a Vígszínház művészei, avagy mi zajlik az öltözőkben

Színészek. Figyelemmel kísérjük pályafutásukat, nap mint nap látjuk őket a televízió képernyőjén vagy a színpadon, de igazán sokat mégsem tudunk róluk. Most elárulnak néhány "titkot".

Buldózerrel ment a házának, mert szerinte már roggyant volt

Fotó: freedigitalphotos.net/Stoonn

Megpróbált bontási engedélyt szerezni az önkormányzattól, de az épp zárva volt, a férfi pedig nem akarta húzni az időt, így maga vette kézbe az irányítást - csak a felesége sem tudta, hogy bontják a házat.

"Sajnálom, anya, lelőttem Corbint"

Fogalma sem volt az asszonynak, hogy a fia hozzáférhet a hálószobában tartott pisztolyhoz, csak a furcsa zajra kapta fel a fejét, és elhangzott az a négy szó, ami örökre megváltoztatott mindent.

Vigyél haza! 140 kutya várja új gazdáját az Illatos úton

Átvállalják az ivartalanítás költségét valamennyi, az Illatos útról, magánszemély által örökbe fogadott szuka kutya után.

Dupla bajban: fejre állt a motoros, épp egy halálos kígyóra

Fejre állni egy terepmotor-versenyen nem túl kellemes élmény, de a vakmerő fiatal viszonylag épségben megúszta a bukást. Csakhogy ahova esett, ott épp egy halálos mérgű kígyó heverészett.

A Miss Balaton szépsége hallal tartja magát formában

Fotó: Ajkai Dávid

Sovány halhússal a dőzsölés után - ez Viczián Lili, a Miss Balaton első udvarhölgyének újévi filozófiája. A diétákat viszont nem szereti, mert inkább a kiegyensúlyozott étkezés híve.

7 szólóénekessel és 3 együttessel indul az idei A Dal

Január 24-én veszi kezdetét A Dal idei fordulóinak sora, ám egészen mostanáig csak a show szerkesztői tudták, ki lesz az a 10 versenyző, aki a 30 elődöntősből az első héten színpadra léphet.

Idétlen időkig - 8 éve időhurokban a diák

Fotó: freedigitalphotos.net/sattva

Hogy Bill Murray pontosan mennyi időt töltött a végtelen időciklusban, csak a tanulási folyamatokból lehet sejteni, és persze azon mindenki nevetett. Egy diák viszont a saját bőrén érzi mindezt.

Felgyújtotta a diáktársát és énekelve videózta

Részegen aludt el az egyetemista ágyában az egyik diáktársa, mire a fiatal meggyújtotta a magáról mit sem tudó lányt, és énekelt, miközben a mobiltelefonjával videóra vette a lángoló társát.

Boltot rabolt, míg totyogó lánya a taxiban várta

Fotó: freedigitalphotos.net/taoty

Villámgyors volt a nő: csak kiugrott a taxiból, szólt a sofőrnek, hogy várja meg - még az egyéves kislányát is ott hagyta -, aztán beszaladt a boltba és fegyverrel követelte a bevételt.

Nem tudják eltemetni a kislányt, mert nem kapnak vízumot a nagyszülők

A család már jó ideje az Egyesült Királyságban él, de a nagyszülők még mindig afrikaiak, ezért vízum nélkül nem léphetnek be a szigetországba. Akkor se, ha halott unokájuktól szeretnének elbúcsúzni.

Úgy rázta a fenekét, hogy kiesett a kocsiból

Fotó: YouTube

Menet közben állt ki a nyitott ajtóba a nő, hogy megmutassa a barátjának, mennyire belevaló, vagány csaj, de miközben egyre lelkesebben rázta a hátsóját, elég volt egy rossz mozdulat...

Ollóval a fejében sétált be az ügyeletre

Egy olló állt ki a beteg fejéből, amikor a saját lábán besétált a baleseti ügyeletre, és annyit mondott a döbbent recepciósnak: "van egy kis gond". Az orvosok szerint csoda, hogy túlélte.

Feláldozta magát, hogy élhessen a meg sem született lánya

Fotó: Facebook

Azt mondta: nem volt kérdés a számára, hogyan dönt: "nem ölhetek meg egy egészséges magzatot azért, mert én beteg vagyok". Most haldoklik az anyuka, a rák győzött fölötte.

Szondázó rendőrnek álcázva lopta a jogosítványokat

A kenőpénzre gyúró álrendőrök már kimentek a divatból, az ausztrál férfi új trükköt eszelt ki: nem pénzt csikar ki az átvert, bár vétkes autósoktól, hanem a jogosítványukat lopja el.

Elemlámpa robbant a szájában - 7 éves fia hívta a mentőket

Fotó: freedigitalphotos.net/Gualberto107

Az ízérzékelését teljesen elveszítette, és még örülhet, hogy nem csövön keresztül kell ennie élete hátralévő részében annak a férfinak, aki a szájában tartotta az elemlámpát.

Mégsem ment el a szülinapra, erre kiszámlázták a ráeső költséget

Nem vett részt barátja születésnapján egy ötéves kisfiú, ezért szüleinek kiszámlázták a gyermekre eső összeget. A gyermek meghívója perrel fenyegetőzik, ha a szülők nem fizetnek.

Csúnya pofára esés lett az itallopás vége + VIDEÓ!

Fotó: YouTube

Nem tudni, mennyi idős és milyen alapos tervezés előzte meg az itallopást, de amint a biztonsági kamera felvétele mutatja, még ráfért volna némi finomítás, mielőtt hősünk akcióba lendül.

Mikróban melegítette a törülközőt, belehalt a vak ember

A fájós térdére szeretett volna egy felmelegített törülközőt tekerni a vak férfi, de nem látta, hogy amikor kinyitotta a mikró ajtaját, a szövet már lángolt. Később belehalt az égési sérülésekbe.

Kóbor kutya vitte el a hűtlen férj levágott péniszét

Fotó: freedigitalphotos.net/arztsamui

A legtöbb szerelmes igen rosszul viseli, ha rájön, hogy a párja megcsalta, de az ritkán fordul elő, hogy bosszúból a nő levágja a férje péniszét. Mármint kétszer egymás után.

Nemcsak a vásznon, de az életben is anyatigris a Modern család sztárja

A Modern család Emmy-díjas sztárja, Julie Bowen nem pusztán a képernyőn anyáskodik sorozatbeli lánya felett, de az életben is gondját viseli fiatal színésztársának.

Fiait kizárta, kutyája örökli a milliós vagyont

Fotó: freedigitalphotos.net/debspoons

Azt mondja a gazdi, valósággal szerelmes a kutyájába, ezért úgy döntött, hogy minden vagyonát a máltai terrier fogja örökölni - és ez nem kevés pénz, még dollárban is másfél milliós nagyságú.

Így vodkáznak az igazi lappok

Hogy az oroszoktól vagy a lengyelektől indult-e eredetileg, az máig nem tisztázott, de a finnek nem is kutatják: nekik csak az a fontos, hogy a legtisztább vodka mindenképp az övék.

Három órán át nyomorgott a kukásautóban, de túlélte

Fotó: freedigitalphotos.net/vectorolie

Egy szemeteskukába pottyant a pénztárcája, azt próbálta kihalászni a férfi, amikor váratlanul felkapta a konténerrel együtt a kukásautó és megkezdődött a harc az életéért.

Fogamzásgátlóval védenék meg a törvényszéki épületet

Fogamzásgátlót vetnének be az ohiói hivatalnokok, hogy megvédjék a törvényszék épületét a már így is riasztó mértéket öltő állapotromlástól. Na persze nem az épületbe építenék be a szert...

Balul sült el Sipos Peti utazása

Fotó: Redlemon

Az Irigy Hónaljmirigy tagjainak az év eleje a pihenésről szól - legalábbis a többségnek. Sipos Petinek és feleségének azonban kis híján rémálom lett az isztambuli álomutazásból.

Rising Star: "Ez a hajó eddig ment..."

"Ez a hajó eddig ment, de talán a következő már űrhajó lesz" - ezekkel a szavakkal vigasztalta a kiesés után a műsor mókamesterét KERO tanár úr. Palmer Izsák eltaktikázta magát?

Ismét férfiaké lesz a főszerep a nyuszis magazinban

Fotó. Debreczeni Zita

Második alkalommal keresi az erősebbik nem legmeghatározóbb alakjait a nyuszis magazin, bár ezúttal a stílusos férfiak, frontemberek, médiaszemélyiségek, színészek és ikonok mellett szerepet kap néhány inspiráló hölgy is.

Ötös lottó: sok volt a hatos

Az ötös lottó televízióban közvetített számsorsolásán az alábbi nyerőszámokat húzták ki:

A bécsi Operabál idei sztárvendége az egyik legszebb olasz nő

FB/Elisabetta Canalis

Elisabetta Canalis olasz színésznő és modell lesz Richard Lugner milliomos osztrák építési vállalkozó sztárvendége a február 12-én rendezendő bécsi Operabálon.

Csak erős gyomorral: fúrógéppel ölte meg a feleségét

Az emberölést elismeri, az előre megfontolt, szándékos gyilkosságot azonban tagadja a férfi, aki pontosan 270 sérülést okozott a feleségének a közel kétórás kínzás során - amibe az asszony végül belehalt.

Mázlista: túlélte, hogy autókerék szállt be a szélvédőn

Fotó: YouTube

Egy elszabadult augókerék repült be egyenesen a kocsiba a szélvédőn keresztül, a meghökkentő balesetet azonban csodával határos módon a sofőr túlélte, sőt: alig sérült benne.

Meghalt (az egyik) Marlboro Man

Elhunyt a héten az eredeti Marlboro Man-ek, a cigarettareklámok egykori szívtipróinak egyike az egyesült államokbeli Wyomingban.

Kidobott csecsemőt mentett a hős macska

Fotó: freedigitalphotos.net/dan

Az életét köszönheti a körülbelül 3 hónapos baba egy macskának, amelyik rátalált az utcán magára hagyott gyermekre és melegen tartotta őt, míg megérkezett a segítség.

Műsorvezetőként brillírozott az Irigy Hónaljmirigy tagja

Egy hétre műsorvezetőnek állt az IHM sztárja - Varga Győző ezúttal a "nyolc kan" tagjai helyett egy csinos hölgy, Czippán Anett oldalán csillogtatta meg tehetségét.

Bizarr "küldemény": megerőszakolta a postaládát

Fotó: freedigitalphotos.net/artur84

Elégedetten nyögdécselt, miközben lehúzott nadrággal dörgölőzött a postai gyűjtőládához a részeg férfi, a forgalmas bevásárlóközpont közelében járó tömegek már kevésbé élvezték a bemutatót.

"Furcsa íze van a víznek" - egy halott nő volt a tartályban

Egy egy évvel ezelőtt eltűnt, feltörekvő színésznő holttestére bukkantak a hatóságok egy társasház víztároló tartályában, miután a lakók a víz furcsán édeskés ízére kezdtek panaszkodni.

Letartóztatása után megmentette az őt elkapó rendőr életét a férfi

Fotó: YouTube

Akár bosszút is állhatott volna a 17 éves fiatal, amiért a rendőr letartóztatta és bilincsbe verte, ő mégis inkább az életmentést választotta, amikor az egyenruhás összeesett és haldokolni kezdett.

Szokatlan háziállat kergette el a betörőket

Üres kézzel, de rémülten kiáltozva szedték a lábukat a betörők, amikor meghallották a házon átszáguldó szörnyeteg dübögő lépteit. Ludwig volt az, a 110 kilós csüngőhasú malac.

A kisherceget agyonajándékozták

FB/Prince George of Cambridge

A kis György herceg kapta a legtöbb ajándékot tavaly a brit uralkodóház tagjai közül, a 774 ajándék között volt egy játék mackó is Barack Obama amerikai elnöktől.

Saját teste csapdájában: 10 évig azt hitték, még mindig kómában van

Felébredni a kómából és szembesülni azzal, hogy a testünk nem engedelmeskedik - rettenetes érzés. De az, hogy még jelezni sem tudja a beteg, hogy ébren van, maga a rémálom.

A Birdman és A Grand Budapest Hotel vezeti az Oscar-jelöléseket

Twitter/The Academy

Alejandro González Inárritu filmje és Wes Anderson alkotása kapta a legtöbb, egyaránt kilenc jelölést az Oscar-díjra az amerikai filmakadémiától, amely csütörtökön Los Angelesben ismertette a rangos elismerésre esélyes alkotók és alkotások listáját.

Kolbászos szendvics, gazdagon: kokainnal megspékelve

Kiváló ötletnek tűnt a kolbászos szendvicsekbe rejteni a kokaint, talán fel sem tűnt volna a rendőröknek, de a drogcsempészek elkövették azt a hibát, hogy rossz felé haladtak az egyirányú utcában.

Puzsér újra támad: most a focistákat osztja

Fotó: Redlemon

Puzsér Róbert újra támad: ezúttal egy olyan témáról mondhatja el a magáét, amely igazán közel áll hozzá. A kritikus az Aranylövés Puzsérral című műsorban a futballról elmélkedik, a tőle már megszokott formabontó stílusban.

Belépés és regisztráció

Belépés:

regisztráció

Regisztráció:

belépés
hirdetés

Miért a Sasszemkezelés a legnépszerűbb lézeres szemműtét?

Magyarországon eddig körülbelül 100.000 lézeres szemműtétet végeztek, ebből több mint 70.000 kezelést Sasszem eljárással. 10-ből 7-en a Sasszemkezelést választják. Miért?

hirdetés
hirdetés
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.