Sokat sejtető posztot lehet olvasni Zséda Facebook-oldalán...

Zséda Official Fan Club Facebook-oldal

Újra együtt a The Cotton Club Singers?

A háborúnak még nincs vége: szombat este újabb csaták az X-Faktorban!

Egy héttel ezelőtt olyan történt az X-Faktor válogatóján, amilyen a magyar verzióban még soha: a színfalak mögül hívtak vissza egy elutasított versenyzőt. Vajon ma este mi jöhet ezek után?

Gazdára talált a Kacsafutam álomautója

Bár a győztes kilétére már a Kacsafutam végén fény derült, a nyeremények átvételére várni kellett egy kicsit. Vicha Attila most végre átvehette a győzelemért járó álomautót.

Előkerült Szalacsi bácsi, aki a vizbül vette ki a zoxigént

Emlékszik még a honi internet első hazai sztárjára? Most felkutatták és meglátogatták egy újabb interjú reményében.

hirdetés

Olyan mélyre süllyedt, mint még soha senki

Fotó: FB/Ahmed Gabr

Megdöntötte a mélymerülő Guinness-világrekordot Ahmed Gabr egyiptomi búvár, aki a hivatalos bejelentés szerint 332,35 méter mélyre ereszkedett a Vörös-tengerben.

Komolyan ennyire hülyék?! Ne próbáljuk utánozni!

Az emberi találékonyság csodákra képes, bár azon sokkal jobban csodálkozunk, hogy akik az alábbi képeken látható őrültségeket elkövették, hogyan lehetnek még mindig életben ennyi ésszel...

Végre lukra üthetnek a nők is Skóciában

Fotó: FB/Woman in golf

A női tagok előtt is megnyitotta kapuit napjaink egyik legtekintélyesebb golfklubja, a St. Andrews-i Royal and Ancient Golf Club.

Pisztolyt kerestek, fagyasztott magzatot találtak

Egy lövöldözés miatt nyomoztak a rendőrök, így jutottak be a pár otthonába is, ám nemcsak egy fegyvert találtak, hanem egy sokkal hátborzongatóbb eset bizonyítékát is: egy fagyasztott magzatot.

Mazel Tov és Hütte, ahol nincsenek kivert kutyák

Fotó: FB/Kutyabarát.hu

Budapesten a Mazel Tov éttermet, vidéken az ürömi Hütte éttermet választották meg étterem kategóriában az év kutyabarát helyének az azonos címmel meghirdetett pályázat internetes szavazói.

30 métert zuhant a szikláról, aztán magához tért és elment reggelizni

Garrey Ashton nem a biztosítók kedvence, legalábbis aligha köthetnek rá szívesen életbiztosítást: eddig ötször játszotta ki a halált, legutóbb egy 30 méter magas szikláról esett le.

Cher, neked nem kell fekete ember? Beperellek!

Fotó: FB/Cher

Faji diszkriminációra hivatkozva beperelte Chert egy volt koreográfusa, aki szerint az amerikai énekesnő megtiltotta neki, hogy még több fekete bőrű táncost vegyen fel.

Ágaprító rántotta magába, péppé darálta a munkást

Borzalmas módon vesztette életét egy arizonai férfi, aki az út menti fák ágait metszette: munka közben hirtelen berántotta őt az aprítógép, az áldozatnak nem volt esélye megmenekülni.

Családi tragédia: hat unokája után magával is végzett a nagypapa

Fotó: freedigitalphotos.net/Naypong

Szörnyű vérengzéshez hívták ki a floridai rendőrséget, de a gyilkos a seriffhelyettes érkezése után magával is végzett - addigra lánya és hat unokája már holtan hevertek körülötte.

Vécécsőből szedték ki a lehúzott újszülöttet

Eltitkolta a terhességét, majd amikor megszülte a babát, a vécébe dobta és lehúzta egy diáklány az egyik kínai egyetemen. A babát időben felfedezték, és élve sikerült kiszedni a csőből.

Drága fánk volt: 14 ezer dollárja bánja a "vevőnek"

Fotó: freedigitalphotos.net/Apolonia

Valószínűleg olcsóbban megúszta volna a fánkvásárlást a férfi, ha gyalogosan ugrik el a boltba: most nem elég, hogy 14 ezer dollárt kell kifizetnie valahogyan, de végül még fánkot se kapott.

Clooney után Liam Neeson is játszana a sikeres filmsorozatban

A hollywoodi sztár szívesen alakítana "egy lovászt" a Downton Abbey című tévésorozatban, bár attól tart, oda már csak protekcióval lehet bekerülni.

Banánnal rabolta ki a kisboltot

Fotó: freedigitalphotos.net/Ambro

Egy darab banánt dugott a zsebébe a rabló, azzal fenyegette meg az eladót, hogy megöli, ha nem kapja meg az aznapi bevételt - most meg a rendőrség a biztonsági kamera felvétele alapján keresi az elkövetőt.

Rendőrt hívott, mert nem tudta hűtőbe rakni a kajáját

Hiába kéri újra meg újra a rendőrség, hogy csak sürgős esetekhez hívják ki őket, van, aki képtelen megtanulni, mi számít sürgősnek. Az, hogy nincs hűtő a lakásban, az semmiképp sem az.

Buddha szobra állította meg a város bűnözési hullámát

Fotó: Google Streetview

A rendőrök sem értik az összefüggést, csupán azt látják, hogy amióta egy városlakó elhelyezett az egyik parkban egy Buddha-szobrot, azóta a bűnözés mértéke 82 százalékkal visszaesett Eastlake-ben.

Elárvult orangutánkölyök életéért küzdenek az Állatkertben

Az anyaállat a szeptember eleji ellést követően elpusztult, s egyelőre a kölyköt is inkubátorban kell tartani.

5 kilométert gyalogolt álmában, tűzről álmodott a kislány

Fotó: freedigitalphotos.net/Naypong

Csaknem öt kilométert gyalogolt álmában a négyéves kislány, mert azt álmodta, hogy kigyulladt a házuk és meg akart menekülni a borzalom elől. A szomszéd városban találtak rá hálóingben.

Szívátültetés előtt erőszakolta meg az ápolónő a beteget

Beperelte a szívklinika egyik fiatal ápolónőjét egy 60 éves beteg, aki azt állítja, hogy miközben a műtétre várt, a nő "kéretlen szexuális kapcsolatot" kezdeményezett, beleértve a közösülést is.

Elkapta a tolvajt, majd megszült a nő

Fotó: freedigitalphotos.net/imagerymajestic

Ki lehet jobb áldozat egy pitiáner tolvaj számára, mint egy lelassult nyugdíjas? Például egy ugyancsak lelassult, terhessége vége felé járó nő. Ezúttal azonban bebukta, mert emberére akadt.

Videóban üzentek a lövészoktató gyerekei apjuk gyilkosának

Nem akarnak haraggal gondolni apjuk gyilkosára, és azt mondták, imádkoznak a 9 éves kislány lelki békéjéért - videóüzenetet küldött a múlt hónapban véletlenül lelőtt lövészoktató 4 gyermeke.

Ez fájhatott: pucér fenékkel bukott a síelő

Fotó: YouTube

Több szempontból is rossz ötletnek bizonyult a hétvégi ausztráliai síversenyen bemutatott szabadstílusú ugrás, aminek az adta a különlegességét, hogy a sportoló anyaszült meztelenül ugratott a sáncon.

Újdonsággal hódít a diszkókirálynő a TOP40-es listán

A diszkókirálynő, Jess Glynne Right Here című újdonsága a brit slágerlisták után a magyar rajongókat is meghódította. Minden bizonnyal ez a vörös hajú angol énekesnő karrierjének egyik legfényesebb nyara.

Megfojtotta volna a feleségét, mert kevés csirkét sütött

Fotó: freedigitalphotos.net/rakratchada torsap

Sokszor mondjuk egy-egy étlen-szomjan töltött nap végén, hogy "ölni tudnék egy vacsoráért". Nos, egy floridai férfi szó szerint értette, csak a kiérkező rendőröknek köszönheti az asszony az életét.

Katasztrófába torkollt a találkozó: egyikük meghalt, a másik majdnem

Egy partin ismerkedett meg a nő a tetoválóművésszel, és kétértelmű ajánlatot tett neki, amiből először félreértés, majd tragédia lett. A férfi nem sokkal később már halott volt, a nő pedig élet-halál közt fekszik a kórházban.

Halálra kínozta a kutyáját, de elaltatni nem akarta

Fotó: Facebook/South Shore Animal Hospital

Szörnyű állapotban találtak rá a 3 hónapos kölyökkutyára, akitől gazdája egy szatyorba csomagolva igyekezett megszabadulni: a szerencsétlen állat még élt, amikor kidobták a szemétbe.

Ki Mit Tube: feladták a leckét az öt döntősnek

Vége a találgatásnak, több száz jelentkező közül hétfő éjjel eldőlt, ki a legjobb 15, néhány órával később pedig a zsűri kiválasztotta közülük az öt sztárjelöltet. Most újabb feladatban kell bizonyítaniuk.

Sívaként éltetik a háromszemű borjút

Fotó: YouTube

A tehén már önmagában is szent állat India-szerte, de egy két hete született borjút valóságos istenként imádnak egyre többen, ami nem csoda: homlokán egy harmadik szem fejlődött ki.

Az év esküvője: a lagúnák városában nősül George Clooney

George Clooney amerikai filmsztárt és libanoni-brit jegyesét, Amal Alamuddin ügyvédet a volt olasz kulturális miniszter, korábbi római polgármester, Walter Veltroni adja össze Velencében szeptember 29-én.

Veszett denevér harapta meg a kempingező zenész nyakát

Fotó: YouTube

A baráti társaság békésen zenélgetett az erdőben, ahol tábort vertek, aztán hirtelen egy denevér bukkant fel, kétszer körberepülte a gitárost és mire a férfi észbe kapott, már beleharapott a torkába.

Agydaganattal műtötték meg... az aranyhalat!

Azon már szinte senki nem akad fenn, ha egy kutyáról vagy egy macskáról nehezen mond le a gazdája, és műtőbe viteti rákos megbetegedés esetén. De hogy egy aranyhalat is megoperáltasson a gazdája?!

"Végre békére lelt" - belehalt a brutális verésbe az 5 hónapos csecsemő

Fotó: freedigitalphotos.net/Praisaeng

Agyhalott volt már akkor is, amikor bekerült a kórházba, az orvosok mégis öt napig gépekkel tartották életben a csecsemőt, akit anyja barátja vert össze, míg kómába nem esett.

Négy éve körözték, egy frizbi-versenyen bukott le a rabló

Négy évvel ezelőtt tört be egy bankba a férfi, aztán némi bújócska után letelepedett egy másik államban és vígan élte a világát. Egészen mostanáig, amikor végre rátaláltak a rendőrök.

Újabb tehetségkutatóval robbant a TV2: jön a Rising Star!

Amikor viharos körülmények közepette távozott az RTL-től, még mindenki csak találgatta, vajon Ördög Nóra mikor és főleg miben fog feltűnni a konkurens csatornánál. Most végre megvan a válasz.

"Kevesebben vagyunk, mint a bengáli tigris" - japán pornósztárok kerestetnek

"Nagyobb az esély arra, hogy egy bengáli tigrist találsz, mint egy japán pornósztárt" - állítja az utóbbi csoport egyik tagja, és most azért kampányol, hogy több felnőttfilmes színész csatlakozzon az iparághoz.

Édes krémlikőrt ivott, ezért lebuzizták és börtönbe zárták

Fotó: freedigitalphotos.net/Tina Phillips

Már a puszta gyanú is elég a kameruni bíróság számára, hogy homoszexuálisnak bélyegezzenek valakit, ami börtönbüntetéssel járó "törvénysértés". Elég, ha édes krémlikőrt iszik valaki.

Adománnyal segíti az öngyilkos ápolónő családját a haláláért felelős ausztrál rádió

A zenerádió két lemezlovasa felhívta a kórházat, és elhitette a személyzettel, hogy II. Erzsébet királynő, Vilmos herceg nagymamája, illetve Károly walesi herceg, a brit trón első számú várományosa, Vilmos édesapja van személyesen a vonalban.

"Úristen, ki ez a bácsi, és hova tette az apukámat?" + VIDEÓ

Fotó: YouTube

Jó mókának tűnhetett a szülők számára, de úgy tűnik, mégsem volt megfelelően előkészítve az apuka borotválkozása, mert a totyogó kislány riadt sikoltásban és sírásban tört ki.

Beszólt a tolószékeseknek Kanye West: nem akartak felállni

Nem volt hajlandó folytatni a koncertjét Kanye West Sydneyben, mert hiába követelte a rajongóitól, hogy mindenki álljon fel, ketten kitartóan ültek. Utóbb kiderült: kerekesszékesek voltak.

Szívrohamot kapott a spermadonor: túl sok volt az izgalom

Fotó: freedigitalphotos.net/supakitmod

Bő egy hét alatt már negyedszer ment mintát adni egy spermabankba a 23 éves diák, ám szervezete nem bírta a terhelést, és miközben épp a pornómagazinokat nézegette, szívrohamot kapott.

Megfőzte a barátnője kutyáját és feltálalta vacsorára

A nőnek fogalma sem volt, miből van a vacsora, amit barátja feltálalt neki, míg a férfi a vacsora után el nem küldte az SMS-t neki, így közölte, hogy a kutyájából falatoztak.

Puskás Peti lenyomta Boros Lajosékat + FOTÓK!

Fotó: ma.hu - S.Á.

Ügyességben és gyorsaságban sem volt hiány a hétvégi játékos megméretettésen, amelyen a gyerekek előtt hírességek is kipróbálták a különböző ügyességi feladványokat.

Ez csípős lehetett: 33 gerezd fokhagyma 1 perc alatt

Bár a világrekordot ezúttal nem sikerült megdönteni, a verseny megnyeréséhez így is elegendőnek bizonyult a 60 másodperc alatt elfogyasztott 33 gerezd fokhagyma - mi nem csinálnánk utána!

ALS-esekért sülnek októberben a kürtőskalácsok

Fotó: Just Creative

Tavaly a nagycsaládosok részesültek abból az összegből, ami az első hazai Kürtőskalács Fesztiválon felállított rekord nevezési díjaiból jött össze. Idén az ALS-es betegek javára siríthatunk és piríthatunk.

Prostinak nézték a Django elszabadul szereplőjét

"Ma megbilincselt és őrizetbe vett a Studio City rendőrőrs két rendőre, mivel nem voltam hajlandó elismerni, hogy valami rosszat követtem el, amikor vonzalmamat fejeztem ki teljesen felöltözve nyilvános helyen."

A szerencsét hozó számok

freedigitalphotos.net/Grant Cochrane

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 37. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

Újabb X-faktoros bukkant fel a Ki Mit Tube-ban

Egy tehetségkutató önmagában nem elég, csupán ugródeszkát jelenthet a későbbi sikerhez, de van, amikor elkél egy kis rásegítés. Például a Ki Mit Tube internetes tehetségkutatóban.

X-Faktor: "Dobjuk be, hadd ússzon" - De hát megfullad!

Fotó: RTL Klub/X-Faktor

Az előzetes kedvcsinálókból már sejteni lehetett, hogy a 2014-es X-Faktor második válogatása sem lesz egyszerű menet, de amit a mentorok - és így a nézők is - kaptak, még így sem voltunk felkészülve.

Műtétek maradtak el az özönvíz miatt

Elakadt autók, beszakadt aszfalt, elhalasztott műtétek. Több mint 150 helyszínre riasztották a tűzoltókat Budapesten csütörtök este óta. Nem bírnak a sok esővel a Dunántúlon sem.

Rómában épül a mormonok legnagyobb európai temploma

A mormonok temploma mintegy 18 kilométeres távolságban lesz a Szent Péter bazilikától - 60 ezer négyzetméteren. Ezt "veszélyesnek" nevezte Elio Sgreccia vatikáni bíboros.

Jótékonyság és sztárparádé Firenzében Andrea Bocellivel

Nemzetközi sztárokat hívott Firenzébe Andrea Bocelli olasz tenor a Palazzo Vecchióban vasárnap este tartott jótékonysági koncertre.

Együtt keresi a tehetségeket Puzsér Róbert és Fluor Tomi

Fotó: Redlemon

Ilyen még nem volt - kezdte Hajós András, noha saját bevallása szerint ezt a legbénább beköszönésnek tartja. De ezúttal nem tudott ő se jobbat, mert ilyen tehetségkutató még tényleg nem volt!

Hiánypótló útikalauz: megjelent Bécs vécétérképe

Több mint kétszáz nyilvános illemhely található a Bécsi Vécékalauzban, amelyet az Osztrák Inkontinenciatársaság és egy gyógyszergyártó cég adott ki - így szeretnének az érintettek gondtalan nyaralásához hozzájárulni.

Meghackelt szúnyogok lepik el Brazíliát

wikipedia.org

Ha kétszer akkora tömegben bocsátják ki őket a szabadba, mint amekkora az ott élő szúnyogok mennyisége, a párosodásukból származó utódok nem érik meg a felnőtt kort. Ezzel csökkentik a dengue-vírust terjesztő Aedes aegypti faj populációját.

Lezárt határokkal vennék elejét az Ebola terjedésének

A vírus erősen fertőző - különösen a betegség lefolyásának utolsó szakaszaiban - tünetei között pedig a hányás, a hasmenés, valamint a belső és a külső vérzés is szerepel.

Háztető alakú fedő a serpenyő felett - ha helyben készül a francia étel

Új ábra jelzi a francia éttermeken, ha az étel helyben készül, hogy megkülönböztessék azoktól, amelyek csak felmelegítik az előre gyártott fogásokat.

Így kell gumis lepedőt szabályosra hajtogatni - videó

Van, aki begyűrve tárolja a gumis lepedőket, van, aki csak bedobja a szekrénybe, pedig nagyon egyszerűen össze lehet hajtogatni... Lássuk!

A mellrák elleni harc nagyköveteként fut ki a 46. Kékszalag 600 hajója

A rajt utáni 3. percben minden hajó fedélzetéről útnak indul egy-egy rózsaszín léggömb is az ég felé, rózsaszínbe öltöztetve a horizontot.

Lépfene fertőzhet Tiszafüreden, öt ember kórházban

A NÉBIH Állat-egészségügyi Diagnosztikai Igazgatóságának vizsgálata a helyszínen még fellelhető fagyasztott húsból kimutatta a lépfene baktériumot.

Újratemették a 12 600 évvel ezelőtt élt gyermek maradványait

Az eredeti temetkezési helyhez a lehető legközelebb helyezték végső nyugalomra. Mintegy harminc amerikai indián törzsi képviselő vett részt a hétvégi szertartáson.

Egyre divatosabb a férfiak körében is a szőrtelenítés

A szőrtelenítés az elmúlt évtizedek során lassan, de fokozatosan szivárgott be a divat trendek közé.

Még hogy egészséges az úszás... Fertőzések a sportág ünnepén

A balatonfüredi Európa Kupa-viadalon második, olimpiai bajnok Risztov Éva, valamint a férfi győztes Gyurta Gergely is kórházi kezelésre szorult.

Nem volt más megoldás: ciánt juttattak Bajor Imre szervezetébe

Az életéért küzdő színészt B17-vitaminnak nevezett, ciánt is tartalmazó vegyülettel kezelik.

Visszaszerezte címét: ismét a Noma étterem a világ legjobbja

A 2 Michelin-csillagos Noma hagyományos alapanyagai között szerepel az izlandi aludttej, az óriási laposhal, a grönlandi pézsmatulok és a kaviár.

Így tépték szét Amerikát a tornádók

Több tornádó söpört végig az Egyesült Államok középső területein, az ítéletidőben legalább tizennyolc ember meghalt. És a katasztrófának még nincs vége...

Ekkora cunami pusztított volna a reggeli földrengés után

Erőteljes földrengés rázta meg Kanada nyugati részét csütörtök hajnalban. A Richter-skála szerinti 6,7-es erősségű rázkódás 10 kilométer mélyről pattant ki.

A fél ház lerobbant, de az edény érintetlen maradt

Meglepő poszt látott napvilágot a Syrian Truth nevet viselő kormánypárti szíriai szervezettől a Facebookon.

Ivásban is ott vannak a világ élvonalában a németek

A 35 legfejlettebb ipari államot összefogó OECD-csoportban csak Ausztriában, Észtországban, Franciaországban és Luxemburgban isznak többet az emberek.

Ha nincs Law, jó a... Dunapart is Zimány Lindának romantikázni

Romantikus délután, barátok, Duna és naplemente - szerencsére a szőke szépség nagyon jól érzi magát.

Ezeket a sütiket ne vegye, mert beléjük borult a tartósítószer!

A NÉBIH mutatta ki a magas tartósítószeradalék-tartalmat, mely volt, hogy a megengedett érték kétszeresét is meghaladta! Ha dobozos sütiket szokott vásárolni az áruházláncokban, jól nézze meg a matricát! Itt vannak a képek is!

Eltűnt egy igencsak veszélyes radioaktív anyag

Most vették észre, hogy valószínűleg tavaly nyáron véletlenül kidobtak egy tárolót - tele radioaktív anyaggal, melynek alfa sugárzása háromszor erősebb mint a rádiumé, ugyanakkor erős a gamma-sugárzása is.

Belépés és regisztráció

Belépés:

regisztráció

Regisztráció:

belépés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

top fórum témák:

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.