Török-szíriai földrengés

Novák Katalin együttérzéséről biztosította a földrengés szír áldozatainak hozzátartozóit is

A köztársasági elnök levelében biztosította az egyházi vezetőket Magyarország és a magyarok együttérzéséről is.

2023.02.10 11:52MTI

Novák Katalin köztársasági elnök együttérzéséről biztosította a földrengés szír áldozatainak hozzátartozóit is.

Pénteken közzétett Facebook-posztjában a magyar államfő kiemelte, Recep Tayyip Erdogan, Törökország elnöke mellett a szíriai egyházi vezetőknek is részvétét fejezte ki a már több mint húszezer halálos áldozatot követelő földrengést követően.

A köztársasági elnök levelében biztosította az egyházi vezetőket Magyarország és a magyarok együttérzéséről is.

Novák Katalin a közösségi médiában méltatta a magyar önkéntes mentőalakulatok munkáját is, amelyek több ember életét mentették meg a katasztrófát követően.

"A magyar mentőcsapatok már sok emberéletet megmentettek, köszönöm áldozatos munkájukat! Isten óvja a sebesülteket és az áldozatok családjait!" - írta bejegyzésében az államfő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.