Katasztrófa

Már legalább 22 halottja van az áradásoknak Tennessee-ben, félszázan eltűntek

Az amerikai tagállam egyes vidékein 43 centi eső esett.

2021.08.23 07:23MTI

Már legalább 22 halottja van a hét végi áradásoknak Tennessee-ben, félszázan pedig eltűntek - adták hírül a helyi hatóságok.

Az amerikai tagállam egyes vidékein 43 centi eső esett. A települések közül az időjárás a Nashville-től 88 kilométerre nyugatra fekvő Waverlyt sújtotta leginkább, ahol több száz otthon vált lakhatatlanná.

A természeti csapás halottainak életkora a csecsemőktől az egészen idősekig terjed. Egy héthónapos ikerpárt szüleik karjaiból sodort el az ár.

A víz egyebek közt telefonvezeték-póznákat, mobiltelefon-átjátszótornyokat döntött ki, így sokan nem tudnak kapcsolatba lépni szeretteikkel és megbizonyosodni, hogy nem esett bajuk.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.