Állati

A mai napig itatja az állatokat Afrikában ez a férfi

Több mint tízezer friss ivóvizet szállít ki Afrika-szerte, hogy ne haljanak szomjan a vadállatok.

2021.06.15 18:29ma.hu

Pár éve reppent fel Patrick Kilonzo Mwalua híre az interneten, a kenyai férfi ugyanis napi szinten szállít ki vizet a vadon élő állatoknak, hogy inni tudjanak. Már akkor futótűzként terjedt végig a közösségi oldalakon áldozatos munkája, amit egyáltalán nem a hírverésért csinált és a mai napig sem telik el úgy egyetlen pillanat, hogy ne gondoskodott volna a vízszállítmányról. Nélküle bizony sok állat elpusztult volna már, ugyanis a globális felmelegedés Afrikát is sújtja: ahol eddig szárazság volt, ott mostanra már élhetetlen a környezet.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.