Járvány

Influenzajárvány miatt szünetel az oktatás Szerbiában

A kórházakban betiltották a látogatásokat.

2020.02.12 16:46MTI

Február 24-ig tanítási szünetet rendeltek el Szerbiában az influenzajárvány miatt - közölte a szerbiai közszolgálati televízió szerdán.

A dél-szerbiai iskolákban egy héttel hosszabbították meg a téli szünetet, míg a Vajdaságban rendkívüli szünetet rendeltek el.

A tanítási szünetet az egészségügyi minisztérium javaslata alapján az oktatási tárca rendelte el annak érdekében, hogy megakadályozza vagy legalább lassítsa az influenza terjedését az országban. Az egészségügyi tárca szerint most tetőzik a járvány, és leggyakrabban éppen a gyerekek betegednek meg.

Az influenzajárvány miatt a napokban a szerbiai kórházakban betiltották a látogatásokat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.