Járvány

Titkolják a halottak számát? Sokkal több a halott, mint amit a nyilvános adatok mutatnak?

Mégiscsak nagyon veszélyes a vírus, ezért megy a ködösítés?

2020.02.10 18:32ma.hu

A kínai előírások szerint a 2109-nCoV-ben elhunytakat mielőbb és kevésbé feltűnő helyen levő létesítményben hamvasztani kell. Ennek a mennyiségére utalhat az, hogy az egészségügyi határérték közel háromszorosára ugrott a légköri kén-dioxid koncentrációja Vuhanban. Az extrém kibocsátást egy műhold észlelte, amely nyilván véletlenül épp arra járt. Dúl az új háború.

A műholdas felvételek egyértelműen mutatják a légkör megemelkedett SO2-szintjét a 11 millió lakosú Vuhan város felett, amely a koronavírus fészkének számít. Az előírások szerint a járványnak áldozatul esett emberek tetemét nagyon rövid időn belül hamvasztani kell. A Windy.com által készített térkép szerint a kén-dioxid mértéke riasztó szinten van Vuhan felett, egyetlen másik kínai városban sem látni ilyen erős növekedést. A koncentráció szintén magas Chongqing városa felett, ahol szintén karantént alakítottak ki a járvány fékentartása végett.

A kén-dioxid akkor növekszik meg a levegőben, amikor egészségügyi hulladékot égetnek, vagy hamvasztanak. Ebből gondolják, hogy erőteljes lehet a halottak ilyen jellegű "temetése", ami arra enged következtetni, hogy sokkal több az áldozat, mint amit publikálnak.

Mindazonáltal a kén-dioxid ilyen mértékű jelenléte szintén nagyon káros a légutakra, tüdőgyulladást okozhat. Ami tovább gyengítheti az emberek védekezőképességét és egyre több megbetegedés lehet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.