Világvége

Döbbenet: átcsaptak a bozóttűz lángjai egy legénységgel teli ausztrál tűzoltó rohamkocsin - videó

A tűzvész annyira gyorsan terjed, hogy hétfőn már evakuálni sem tudták a tűzgyűrű fogságába esett embereket.

2019.12.31 19:30ma.hu

Rémisztó felvételt tett közzé az egyik új-dél-walesi tűzoltóegység a Twitteren arról, hogyan csapott át a rohamkocsijukon a ángok a már egy tucat halálos áldozatot követelő bozóttűzben.

A felvételen jól látható, ahogy a Nowrától délre dolgozó tűzoltók túlságosan közel kerülnek a lángokhoz. A videóhoz tartozó leírás szerint a legénység a rohamkocsiban vészelte át, amíg átcsapnak felettük a lángok.

A tűzvész annyira gyorsan terjed, hogy hétfőn már evakuálni sem tudták a tűzgyűrű fogságába esett embereket, mert a lángok elzárták a főbb útvonalakat is, ezért sokan a strandokra menekültek, hogy így húzódjanak biztonságba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.