Világvége

Már az ég is sárga a bozóttűz miatt Ausztráliában - videó

Emberek százait evakuálják a térségből, az ott élők azt mondják, még soha nem láttak ilyet. Levegőt is alig kapnak, mikor kimennek az utcára.

2019.11.09 04:50ma.hu

Brutális bozóttűz tombol, ezúttal Ausztráliában. Emberek százait evakuálják a térségből, az ott élők azt mondják, még soha nem láttak ilyet. A helyi tűzoltók szerint rekordot döntött a térségben kiadott riasztások száma. A lángok több mint kilencven különböző helyen tombolnak, a tűzoltók pedig egyelőre nem tudták megfékezni a pusztítást. Akkora ugyanis a tűz, hogy még az ég színe is narancssárgává változott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.