Világvége

A globális felmelegedés minden borzalma kevesebb mint 1 percben - videó

Szívfacsaró pillanatképek arról, amit bár nem látunk, épp most zajlik.

2019.07.14 11:23ma.hu

Éhező, elvándorló állatok, gigantikus szeméthegyek, megolvadt jég - ez a pár dolog épp elég ahhoz, hogy észrevegyük, mekkora bajban vagyunk és mi vár ránk. Hiszen ha már most itt tartunk, nagyon rövid időn belül az emberiség maga is hasonló helyzetbe kerül: pusztuló élettér, éhezés, elvándorlás, amely mind magában hordozza a vérengzések lehetőségét is. A videón látható jegesmedve több száz kilométerre szokásos életterétől, az észak-oroszországi Norilszk városában jelent meg csonttá és bőrré fogyva, halálosan kifáradva. Élelemért kutatott, ahhoz gyenge volt, hogy vadásszon vagy támadjon. Grönlandon pedig valóban a vízen jártak a kutyák, annyira megolvadt a jég.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.