Állatkínzás

Száz cápatetemet mosott partra a víz Wales-nél - mindnek levágták az uszonyait

Egy szemtanú szerint, minden egyes hullám, ami kijött a partra, újabb és újabb tetemeket sodort ki...

2019.05.29 14:50ma.hu

Tömérdek elpusztult cápát mosott partra a víz a Carmarthenshire-i strandon, a feltételezések szerint illegális halászat áldozatai lettek. A Facebookon terjedő felvételek tanúsága szerint mintegy 100 tetemet vetett ki a tenger magából. Az egyik szemtanú szerint minden egyes hullámmal egyre több tetem lett a parton. Mint kiderült, tüskéscápákról van szó, és szinte egyiken sem volt hátuszony. Minden bizonnyal a csonkítás után visszadobták őket, függetlenül attól, hogy éltek-e még. Amelyik még igen, az ilyenkor a tengerfenékre süllyed és ott megfullad, vagy széttépik más ragadozók. Az uszonyokból minden bizonnyal leves készült.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.