Ragály

Durván tombol az ebolajárvány

21 további vérzéses láztól szenvedő beteg valószínűleg szintén ebolavírus miatt betegedett meg, további négy esetben pedig szintén gyanítható, hogy a vírust kapták el.

2018.05.20 16:38MTI

Huszonhatra emelkedett az ebola halálos áldozatainak száma a Kongói Demokratikus Köztársaság Équateur tartományában, az ország északnyugati részén - közölte a kinshasai egészségügyi minisztérium vasárnap.

A tárca azt is közölte, hogy néggyel, 21-re emelkedett a bizonyíthatóan ebolás megbetegedések száma. 21 további vérzéses láztól szenvedő beteg valószínűleg szintén ebolavírus miatt betegedett meg, további négy esetben pedig szintén gyanítható, hogy a vírust kapták el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.