Világvége

Vérvörössé vált egy folyó - videó

A Bibliában a halál, az Úr pusztító haragjának jele a folyók vizének vérré változása.

2018.02.05 19:41ma.hu

Vérvörössé vált a Molchanka folyó az Oroszországi városnál, Tyumennél. A megdöbbentő jelenséget „bibliai jóslat” beteljesedésének vélik a rémült lakosok, de az ivóvízre gyakorolt hatása sem lehet elhanyagolható...

A vérvörös színűvé vált folyó ugyanis akár súlyos egészségügyi kockázatot is jelenthet a helyiek számára. A szakértőknek nem sikerült eddig kideríteniük, hogy mi az oka különös jelenségnek.

A városban élők azt gyanítják, hogy ismeretlen vegyi anyagok kerültek a folyóvízbe - és minden bizonnyal folyamatosan szivároghat is, ugyanis a Molchanka színe már egy több hete változatlan.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.