Világvége

Vissza tudná fogni a vízfogyasztását 90%-kal? - videó

Márpedig ha így folytatja az emberiség, hamarosan a többség kénytelen lesz...

2018.01.28 08:38ma.hu

A lenti videó szerint Fokváros lesz az első, amelyik kifogy a vízből - nem 2100-ban, nem 2050-ben, hanem idén áprilisban! A Dél-afrikai Köztársaság törvényhozási fővárosa és negyedik legnagyobb települése igen feldúlt, három éve gyötri szárazság a térséget, korlátozott a vízfogyasztás, meg van szabva az állampolgárok számára az egy főre jutó víz, ami 2 perc zuhanyozásra elegendő - ha semmi másra nem használja az ember. Újrahasznosítják a fürdővizet, minimalizálták a wc-öblítést, kikapcsolták a mosogatógépeket, a mosógépeket, a kertek hervadnak és pusztulnak. Az utóbbi időben pedig még rosszabbra fordult a helyzet, már az egészségük és a higiénia is veszélybe került. Ám például az USA-ban naponta rengeteg vizet pocsékolnak el, a klímakutatók figyelmeztetnek, ha nem változtatunk, nekünk annyi. Hamarosan a világ nagy részén vissza kell fogni a vízfogyasztást 90%-kal.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.