Világvége

Mivel elmaradt, módosította világvége-kijelentését a jósló

Világvégét jósolt a híres író szombatra. Azután, hogy nem nagyon történt semmi, kijavította magát.

2017.09.24 13:07ma.hu
hirdetés

Mint ahogyan arról az elsők között számoltunk be, David Meade író, keresztény numerológus azt jósolta, hogy szeptember 23-án a Nibiru összeütközik a Földdel és eljön a világvége.

David Meade azóta a Washington Postnak beszélt kijelentéséről, és megpróbálta azt tisztába tenni:
"A világ nem ért véget, csak abban a formájában ahogyan eddig ismertük" - nyilatkozta a lapnak. "Nagy része már nem olyan lesz októbertől, mint amilyen eddig volt."

A keresztény numerológus jóslatát többnyire a Bibliára alapozta:
Ézsaiás 13:9–10
Ímé az Úrnak napja jő kegyetlen búsulással és felgerjedt haraggal, hogy a földet pusztasággá tegye, és annak bűnöseit elveszesse arról. Mert az ég csillagai és csillagzatai nem ragyogtatják fényöket, sötét lesz a nap támadásakor, és a hold fényét nem tündökölteti.


Korábban azt állította, hogy a Nibiru bolygó összeütközik a Földdel, könyvében pedig azt írta, hogy katasztrofális eseménysorozat veszi kezdetét októbertől.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.