Állati

Döbbenetes fotón a jégbe fagyott tápláléklánc

Hihetetlen látványban volt része két indianai horgásznak. Videó is van!

2017.01.31 14:59ma.hu

A Babich-testvérek január elején készítették a döbbenetes felvételt az észak-indianai Wawasee-tavon. A képen egy csuka látható, amely ráharapott egy kisebb sügérre, majd megfagyott.

Facebook

A bizarr jelenetet több ezren kommentálták a közösségi hálón, így a testvérek úgy döntöttek, visszamennek a helyszínre, és videót készítenek arról, ahogy kivágják a halakat a jégből.

Az történhetett, hogy egy horgász kifogta a kis sügért, de mivel méreten aluli volt, ezért visszadobta, de aztán megdöglött, ekkor támadta meg a csuka, ám félrenyelt és megfulladt. Miután mindkét hal elhunyt, hirtelen jöttek a fagyok és így jöhetett létre ez az örökkévalóságnak megmaradt elképesztő jelenet - magyarázta később egyikük a Global News-nak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.