LEED-tanusított

Képeken a debreceni energiatakarékos csodaépület

A 6000 négyzetméteres, 300 munkatársnak helyet biztosító épület sokkal kevesebb energiát használ fel, mint egy ugyanilyen hagyományos épület. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

2015.08.13 16:25MTI
MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

A National Instruments (NI) Science Park épülete Debrecenben, a globális túlfogyasztás napján, 2015. augusztus 13-án. Az elmúlt év szeptemberében átadott épület Budapesten kívül elsőként nyerte el az Amerikai Zöld Építészeti Tanács (US Green Building Council) LEED (Leadership in Energy & Environmental Design) minősítési rendszer arany fokozatát. A 6000 négyzetméteres, 300 munkatársnak helyet biztosító épület sokkal kevesebb energiát használ fel, mint egy ugyanilyen hagyományos épület.

Dolgozók a National Instruments (NI) Science Park épületében Debrecenben, a globális túlfogyasztás napján, 2015. augusztus 13-án. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.