Még vizsgálják

Megmérgezték Pristina ivóvizét?

A koszovói főváros víz nélkül maradt.

2015.07.11 23:37ma.hu

A koszovói főváros, Pristina lakosainak közel fele víz nélkül maradt szombat este. A rendőrség három férfit tartóztatott le terrorizmus gyanújával egy mesterséges tónál. A nap folyamán további két embert fogtak el az üggyel kapcsolatban.

A vízművek először meg akar bizonyosodni arról, hogy a vizet a letartóztatott személyek nem szennyezték vagy mérgezték-e meg, utána indulhat csak újra a vízszolgáltatás.

A Badovac-tó szolgáltatja a főváros mintegy 40%-ának az ivóvizet.

A rendőrség egy meg nem nevezett forrása szerint az öt letartóztatott közül kettőt már tavaly is elfogtak, gyanús szíriai szálak miatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.