Nepáli földrengés

Újabb túlélőre bukkantak a romok alatt

Öt nappal a pusztító nepáli földrengést követően.

2015.04.30 19:10MTI

Élve szabadított ki a romok alól egy nepáli nőt egy francia mentőcsapat a nepáli fővárosban, Katmanduban, öt nappal a pusztító földrengést követően.

A válságos állapotban lévő asszonyra egy összedőlt vendégház romjai alatt találtak rá, nem messze onnan, ahol néhány órával korábban egy tizenéves fiút sikerült kimentenie egy amerikai mentőcsapatnak.

A hatóságok már nem számítottak rá, hogy további túlélőkre bukkannak a szombati földmozgás után, amely több mint 5500 halálos áldozatot követelt Nepálban, illetve a szomszédos Kínában és Indiában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.