Kihalófélben

Jegesmedvék világnapja a Schönbrunni állatkertben

A jegesmedvék világnapján, pénteken a Schönbrunni állatkertben különleges programokkal hívták fel a szabadban élő példányok veszélyeztetett helyzetére a figyelmet.

2015.02.27 14:49MTI

Az állatkert látogatói aláírhatták a világnapot kezdeményező Polar Bears International nevű fajmegőrzési csoport petícióját is, amellyel a decemberi párizsi klímacsúcs résztvevőit szólítják fel cselekvésre a medvék védelmében.

A parkban ismeretterjesztő előadások várták az érdeklődőket és a program egyik érdekességeként Lynn és Ranzo, a bécsi állatkert két jegesmedvéje hallal és hússal töltött labdákkal játszottak.

freedigitalphotos.net/adam


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.