A Richter-skála szerint

5,8-es erejű földrengés volt Panamában

Az első jelentések szerint senki sem sérült meg.

2014.04.02 21:25MTI

A panamai mentőszolgálatok vezetője, Arturo Alvarado közölte: sem anyagi károkról, sem sérültekről nem érkezett jelentés. A kórházakat és az iskolákat elővigyázatosságból kiürítették.

Egy nappal korábban Chile északi részében hat halálos áldozatot követelt egy 8,2-es erősségű földrengés, és néhány órára szökőár-riadót is életbe léptettek.

A panamai rengés fészke a közép-amerikai ország északi részén fekvő David városától mintegy 61 kilométerre, 28 kilométeres mélységben volt. Az első híradásokban még 6,2-es erősségű földrengés szerepelt. Az USGS a helyszínen tartózkodók közlései alapján arról számolt be, hogy közepes, illetve gyenge erősségű földmozgásként lehetett érzékelni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.