Science Building: csak összehozzák...

A Grabarics Kft. építi a pécsi természettudományi kutatóközpontot

A kivitelezésre kiírt közbeszerzési eljárás győztese, a Grabarics Építőipari Kft. építheti fel a Pécsi Tudományegyetem (PTE) természettudományi kutatóközpontját, miután a Közbeszerzési Döntőbizottság csütörtökön helybenhagyta a bírálók ez irányú korábbi döntését.

2011.06.16 14:41MTI

A PTE csütörtökön közleményben tájékoztatta az MTI-t arról, hogy bár a május végén zárult eljárásban a legtöbb pontot a Grabarics Építőipari Kft. kapta, a döntést megtámadták. A Közbeszerzési Döntőbizottság azonban teljes körűen átvizsgálta a dokumentációkat, és úgy ítélte meg: az eljárást szabályos volt.

A Science Building névre keresztelt 7.800 négyzetméter alapterületű, jövő nyárra felépülő kutatóközpont 7 milliárd forintba kerül és 200 munkahelyet, azon belül 40 kutatói állást teremt. Feladata lesz az alapkutatási potenciál fejlesztése a természet-, a műszaki, és az egészségtudományok területén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.