UFO?

Különös objektumot láttak Japán felett - videó

Nem madár, nem is repülő...

2020.06.19 17:28ma.hu

Különös repülő objektumot figyeltek meg Szendai városa felett helyi idő szerint június 17-én reggel. Az azonosítatlan repülő objektum több órán keresztül látható volt, többnyire mozdulatlan volt.

A LiveScience cikke szerint az objektum leginkább egy meteorológiai ballonra hasonlított, bár a Japán Meteorológiai Hivatal tagadta, hogy a tárgy az övék lenne.

A közösségi médiában olyan találgatások is megjelentek, hogy a gömb Észak-Koreából jött és propagandaanyagokat szór szét.

Szuga Josihide kabinetfőtitkár cáfolta, hogy az objektum egy idegen ország eszköze lenne. Ugyanakkor elismerte, hogy nem ismerik a gömb eredetét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.