Állati

Lenyűgöző fotó: Átlátszó békát találtak Dél-Amerikában

A kis "üvegbéka" ráadásul nincs egyedül, rengeteg hozzá hasonló társa él még egy dél-amerikai vadrezervátumban.

2018.04.21 17:22ma.hu

Lenyűgöző képek láttak napvilágot egy különleges dél-amerikai békafajról egy tehetséges fotósnak köszönhetően. Jamie Culebras sok időt szentelt a Mashpi Rezervátum kétéltűinek és hüllőinek vizsgálatának, így sikerült rálelnie az apró átlátszó békákra és lencsevégre is kapnia néhányat - írta a Noizz.hu.

Azt apróságok bőre és izomzata is teljesen áttetsző, így könnyen megtalálták számukra a megfelelő nevet. A fotózott "üvegbékának" még a belsőszervei, sőt, a benne fejlődő peték is látszanak, nála különlegesebb kis teremtménnyel pedig sosem találkoztunk még.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.