Megdöbbentő válasz

Miért nincs Lapos Mars Társaság?

Ezt kérdezte Elon Musk. Meglepő választ adtak a laposföld-hívők.

2017.12.06 15:42ma.hu

Múlt hónapban tartotta éves nemzetközi konferenciáját a Lapos Föld Társaság. Ennek alkalmából tett fel Twitterén egy érdekes kérdést Elon Musk. A rakétaprogramjáról és más válalkozásairól is híres üzletember azt szerette volna tudni, miért nincs Lapos Mars Társaság.

Bár a kérdés nyilvánvalóan ironikus volt, a lapos földesek komolyan vették, nemrég válaszoltak is Musknak.

"Helló Elon, köszönjük a kérdést. A Földdel ellentétben a Marsról már megfigyelték, hogy kerek. Reméljük, fantasztikus napod van!" - így szólt a finoman szólva meghökkentő válasz.

A kereken valószínűleg gömbölyűt értettek, bár ami kerek, az is lehet lapos - magyarázta az IFL Science ismeretterjesztő oldal.

Az nem teljesen világos, hogy  a laposföldesek szerint akkor a Föld-e az egyetlen lapos bolygó.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.