Állati

Gyönyörű fehértigris-ikrek születtek egy osztrák állatkertben

A hím és nőstény 1400 grammal jött világra. Anyjuk korábban ötösikreknek adott életet. A szakemberek szerint a kölykök testsúlya fél éven belül eléri az ötven kilogrammot.

2016.05.02 17:00MTI
noen.at

Fehértigris-ikerpár született az alsó-ausztriai Kernhof település élményparkjának Weisser Zoo (Fehér állatkert) állatparkjában: Balu, a hím és Boni, a nőstény jól van.

Anyjuk, Burani két éve hozta világra a világ első fehértigris-ötösikreit, amelyek mind életben maradtak. A kölykök apja Samir, ő Ausztriában egy reklámfilmben is szerepelt.

Balu és Boni mindketten 1400 grammal jöttek világra, az állatkert szerint fél éven belül súlyuk eléri az ötven kilogrammot.

A Kameltheater élménypark nyitva tartási idejében a látogatók az állatkert igazgatóinak vezetésével nézhetik meg a tigriskölyköket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.